_spring_ hvala ti ❤️ prijavila sam se na baby handling i wearing, pa kad mi daju termin. Iako sam se vjerojatno prerano prijavila 😅
Za baby handling su mi u roku par dana dali termine, a za dojenje sam cekala par tjedana. Vec sam i bila na toj za dojenje prije nekih 2 tjedna i stvarno imam sve pohvale, a slozili su nas po terminima poroda - nas 7 i sve u par dana razmaka s terminom. Pa sad ne znam dal im je praksa da cekaju da se takva grupa skupi i zato to toliko traje ili kaj 🤷♀️
.
Baby handling i baby wearing tek idemo, ovaj i iduci mjesec.
Draga lolola13, jesu li to oni online trudnički tečajevi sa stranice Grada Zagreba? Nigdje nisam vidjela za dojenje.
Nisu online nego uzivo. Odes na onaj link koji je spring stavila (da ne ponavljam), tamo sam se javila na sve 😊
.
Spring, mi smo odslusali online trudnicki tecaj od doma zdravlja zapad. Mislim da su ti svi online. Nisam bas bila zadovoljna ali onak, ima korisnih informacija sigurno.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Evo mene sa pregleda. Zatvorena sam skroz.
Pogledao je i ultrazvuk beba izgleda super samo je taj zeludac naglasen pa onda u petak na kontroli ako ne bude kako treba da mu se javim pa ce me ranije upisati za pregled, a ovako redovnu kontrolu imam 5.5. ponovno. Spol nece da pokaže.
Kaze da je moguce samo da se napila beba vode,a i da moze biti opstrukcija crijeva, da ne prazni zeludac pa cemo svakako to malo popratiti. Objasnio mi sve, i da se ne brinem da nije nista za panicariti da cemo sve vidjeti kroz kontrole.
Pustio mi i uputnicu za ogtt.
Za bolove u ligamentima je rekao samo da ako jako boli da popijem i dva magnezija, da se tu ne moze puno nista sa tim bolovima jer se sve rasteze.
Drago mi je da je sve ok! Za taj zeludac ne brini unaprijed, nije sigurno ugodno cuti da nesto mozda nije ok s bebom ali budes vidjela kad popratite. Ja sam na anomaliju tak cula da beba ima ciste u mozgu i iako je dr bila skroz chill oko tog i kao to sve nestane nakon 26tt i sve je ok - ja sam svejedno krenula svasta citat i onda vrtit po glavi gluposti i danima sam bila uznemirena. Sad na pregledu sa 28tt je sve super, ciste su se povukle skroz i beba zdrava 😊 Tako da najbolje da ne citas nista i vjerujes kaj ti dr kaze na pregledima 🤗 Btw super da imas takvog dr koji ti je i sve objasnio, to puno znaci!
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure samo da i ovdje napišem. Facebook grupu planiramo zatvoriti ( nećemo puštati više nikoga) kad krenu prve bebice, otprilike u 5.mj. Zbog privatnosti, da se osjećamo sve sigurno jer ipak ćemo dijeliti slike i intimne stvari.
Cilj nam je da grupa bude za aktivne članice, već se sve lijepo upoznajemo i družimo, želimo da smo sve opuštene i znamo tko nam čita i gleda.
Ako ima još neka cura tu s foruma da se želi pridružiti slobodno recite pa ja još pošaljem link, dobro došle ste. 😊♥️
🩷 7/2022
Za baby handling su mi u roku par dana dali termine, a za dojenje sam cekala par tjedana. Vec sam i bila na toj za dojenje prije nekih 2 tjedna i stvarno imam sve pohvale, a slozili su nas po terminima poroda - nas 7 i sve u par dana razmaka s terminom. Pa sad ne znam dal im je praksa da cekaju da se takva grupa skupi i zato to toliko traje ili kaj 🤷♀️
.
Baby handling i baby wearing tek idemo, ovaj i iduci mjesec.
Draga lolola13, jesu li to oni online trudnički tečajevi sa stranice Grada Zagreba? Nigdje nisam vidjela za dojenje.
Nisu online nego uzivo. Odes na onaj link koji je spring stavila (da ne ponavljam), tamo sam se javila na sve 😊
.
Spring, mi smo odslusali online trudnicki tecaj od doma zdravlja zapad. Mislim da su ti svi online. Nisam bas bila zadovoljna ali onak, ima korisnih informacija sigurno.
A sad sam se sjetila kad si pisala da je bilo razočaravajuće... A onda si rekla da ti je onaj uživo popravio dojam. A mi ćemo isto odslušati taj kad se ništa bolje ne nudi...
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
_spring_ hvala ti ❤️ prijavila sam se na baby handling i wearing, pa kad mi daju termin. Iako sam se vjerojatno prerano prijavila 😅
Ma nisi prerano, evo meni danas javili danas termin za handling 18.6. 😅 To je taman. Rekla sam mužu ako ne budem ja mogla ići da ode sam.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
AnnieP ko da si moj popis za DM prepisala 😁 baš sve to sam koristila nakon prvog poroda i sve mi je bilo korisno. Plus njihova kremica za bradavice je okej, mislim da se zove samo Mamina mast.
Pregled prošao super, cerviks se drži, beban je postao opaki i već ima preko 1300g, odgovara za 29tt. Ujutro sam nosila i guk profil na analizu, nalaz mi je stigao i pokazalo se da su mi svi šećeri bili dosta niski (prvi npr 3.8, najveći je bio večernji i to 4.1) tako niti ne moram kako je standard svaki mjesec kontrola nego su mi rekli da samo krajem 5. mj ponovim jednom guk profil. Sve u svemu, popravilo mi dan da je sve ok, a i da mogu barem jedan kolačić za Uskrs pojesti 😅
A nisam bome ni grama dobila od zadnjeg pregleda tako da se mogu barem malo opustiti što se toga tiče.
Ostalim curkama sretno i bravo za preglede 🙂↕️
Hvala cure na podršci. Stvarno puno znači.
Lolola13 ma da, ne citam po internetu nista i ne zelim si stvarati brige i unaprijed scenarije. Kao sto je i spring rekla ne dizu doktori paniku oko toga pa necu ni ja,samo bi stetilo bebici.
Ovako je super,svi organi i lijepo raste i bas je aktivna beba. Nikakve anomalije nisu uocili osim toga da je zeludac poveci. Tako da se nadam i molim da to sve bude u redu. 😊
AnniePko da si moj popis za DM prepisala 😁 baš sve to sam koristila nakon prvog poroda i sve mi je bilo korisno. Plus njihova kremica za bradavice je okej, mislim da se zove samo Mamina mast.
Pregledprošao super, cerviks se drži, beban je postao opaki i već ima preko 1300g, odgovara za 29tt. Ujutro sam nosila i guk profil na analizu, nalaz mi je stigao i pokazalo se da su mi svi šećeri bili dosta niski (prvi npr 3.8, najveći je bio večernji i to 4.1) tako niti ne moram kako je standard svaki mjesec kontrola nego su mi rekli da samo krajem 5. mj ponovim jednom guk profil. Sve u svemu, popravilo mi dan da je sve ok, a i da mogu barem jedan kolačić za Uskrs pojesti 😅
A nisam bome ni grama dobila od zadnjeg pregleda tako da se mogu barem malo opustiti što se toga tiče.
Ostalim curkama sretno i bravo za preglede 🙂↕️
Tonkica, bravo za pregled i bebicu, dobre vijesti kod tebe danas. 😍
A radila si već prije OGTT pa imala posebnu prehranu pa se situacija popravila ili kako?
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Spring radila sam ogtt pa mi je prva vrijednost bila na granici (5.1), ostalo ok. Držala sam se dijete za gd (više manje, nisam prestrogo) tjedan dana pa sad radila guk profil i evo sve je ok. Pazit ću i dalje, izbjegavam sokove i slatko, ne jedem voće iza 16h i smanjila sam uh tako da vjerujem da bude i dalje sve to ok. Sretno i tebi 😊 bude to sve dobro, treba se samo naviknuti. I tu i tamo zgriješiti haha
Sortiraj odgovore
Najstariji