Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katrin
    29. Ožujak 2025. 12:39

Pukica

Jutro cure, dosta ste pričale o odjeći. Ja sam odlučila ne trošiti puno novca na trudničku odjeću pa biram malo šire košulje u svojem broju, a ispod nosim basic majice kratkih rukava, hlače su mi sve takodjer u mom broju ali biram one s rastezljivim materijalom i laštikom pa ih samo malo namjesti ispod trbuha. Očekujem da će brzo zagrijati, a onda ću u haljine. Kupila sam jedino jeans na hm-u (one before & after) jer obožavam jeans s opet želim nešto udobno.

Hej zato sam i pitala cure za iskustva, sad sam si narucila troje lelosi i nadam se da ce mi odgovarati u trudnoci i poslje nje. 
    A rifle imam neke troje iz new yorkera koštale su 20e a pune elastina kupila sam ih sa 10tj trudnoce i jos uvijek ih mogu jer se stvarno rastežu. 
    A sto se tice majica i dalje mogu svoje nositi, a i kupila sam si par u sinsayu sirokih onako za 3e su bile. Za kod kuce savršene. 
    I ja jedva cekam ljepse vrijeme jer imam suknji i haljina pa se veselim tome. 😊

petrucika
    29. Ožujak 2025. 12:44

cupko

petrucika

cupko

Hej Petrucikaimam jedno pitanjce. Ne znam jesam li dobro pohvatala da je tebi doktor iz nekog razloga preporucio malo mirovanja, a ne sjećam se iz kojeg?
    Meni je u četvrtak ginek rekla da je beba jako nisko i nabijena i da sam omekšala pa nek malo usporim i mirujem i bez odnosa pa ne znam koliko to moram ozbiljno shvatit, doslovno me strah bilo što raditi 🤣 znam da si ti pričala da osjećaš pritisak i težinu, ona je mene to pitala, ali ja to ne osjećam svaki dan, ne znam. Bila sam bas pokretna i početna do četvrtka.

Jos da se nadovezem ova doktorica mi je rekla da mi je beba visoko gore a moj doktor je rekao da je nisko onako gledajuc kroz anatomiju tjela jer ja imam lagan prolaps maternice sto znaci da je ona prirodno malo upala to mi je od proslog poroda i moj doktor kaze da je to sve nize nego bi trebalo ali mi niko nije reako da je beba bas nabijena mislim da i nije jer san vidila na uzv koliko je iznad usca!! A ja san ti imala operaciju na cerviksu i moj je cerviks prirodno u startu kraci zato je ona malo digla paniku po mom doktoru ali hvala Bogu drzi za sad sve na mjestu i zatvoreno a ja imam tegobe kao pritisak doli ne migu sidit setat!! To mene muci od par mj trudnoce!!

Hvala ti na odgovoru! 🙂 Onda ću i ja laganini po kući s odmaranjima pa ce biti valjda ok do sljedećeg pregleda

Slusaj svije tjelo cim vidis da ne mozes da osjetis bilo koju tegobu ostavi i lezi i kad budes mogla kad odmoris opet ali bez naprezanja bez nekog presinga i muvinga!! Ja tako uvik radim nekako mislim da ja najbolje mogu procjenit koliko mogu!! A slusaj da je sad bas basss toliko kriticno pa ne bi ni ja radila nesto sto smatram da si cinim stetu na taj nacin!! A sve ovo dr se moze lagano s pauzama!! Ja jos doma imam troje dice tako da sve san ti rekla!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• katrin
    29. Ožujak 2025. 12:46

moonchild

Dobro jutro svima, nadam se da ste svi dobro. Pročitam vas tu i tamo, no nisam stigla pisati. Drago mi je da vam pregledi dobro prolaze, a petra_aaa vjerujem da ti nije svejedno, nadam se da nema razloga za pretjeranu brigu, držim fige da sve dobro prođe😊
    Evo nedavno sam saznala od mame da su ona i brat blizanac rođeni s 1500g! Bili su u inkubatoru, dobro su se razvijali i razvili 😅
    Meni je počeo rasti trbuščić, dosta naglo, a i dobila sam 3kg od početka. Jel se vi sjećate kada ste primijetile trbuščić i dobitak na kilaži?
    Uživajte u vikendu, cure 🤗

Hej ja sam ti isto na pocetku dobila 2kg i onda mj ipo nista i sad evo brojim prirast od nekih pola kg. 
    A moj stomačić se lagano krenio primjetiti vec oko 12tj i polagano od onda raste. 😊🫢

• moonchild
    29. Ožujak 2025. 13:13

Katrin, u kojem si ti tjednu? Ne znam je li samo meni mutna tvoja traka s tjednom?

• anna1507
    29. Ožujak 2025. 13:15

Pozdrav cure, prije tjedan dana sam bila na pregledu i iako sam bila 19+1 tt doktor me pregledavao i vaginalno. 2 dana nakon pregleda sam dobila nekakvo smećkasto krvarenje u više navrata istog dana i doktor me ostavio na ležanju u bolnici dva dana gdje su mi radili briseve i urinolulturu, svi nalazi su bili odlični. Cerviks je ok, ne otvaram se itd. Na kraju su zaključili da ne znaju od čega je krvarenje, kao možda i od pregleda. 
    Je li netko imao slično iskustva i do kojeg se tjedna pregled vrši i vaginalno? 

🙎🏻‍♀️92 godište
    🧔86 godište
    Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
    IVF+ICSI/Zymoth
    Broj embrija:4
    Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
    Smrznutih:3
    Poliklinika Cito
    11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
    27.12. 24. UZV čuje se ❤️
    16.01.25. UZV ⏳

• katrin
    29. Ožujak 2025. 13:17

moonchild

Katrin, u kojem si ti tjednu? Ne znam je li samo meni mutna tvoja traka s tjednom?

Hej, 19+2 pratimo se za dan manje. 😊

Ej to je zato jer sam ja na tamnom načinu na mobitelu pa sam napravila da mi tako bude, ali promjenim da vam bude lakše,a meni su sve vaše trake mutne jer sam na tamnom načinu a moja mi dobra. 🤣

• katrin
    29. Ožujak 2025. 13:20

anna1507

Pozdrav cure, prije tjedan dana sam bila na pregledu i iako sam bila 19+1 tt doktor me pregledavao i vaginalno. 2 dana nakon pregleda sam dobila nekakvo smećkasto krvarenje u više navrata istog dana i doktor me ostavio na ležanju u bolnici dva dana gdje su mi radili briseve i urinolulturu, svi nalazi su bili odlični. Cerviks je ok, ne otvaram se itd. Na kraju su zaključili da ne znaju od čega je krvarenje, kao možda i od pregleda.
    Je li netko imao slično iskustva i do kojeg se tjedna pregled vrši i vaginalno?

Hej, meni ginekolog zna raditi pregled vaginalno prstima da vidi cerviks ali nikad poslje pregleda nisam krvarila jedino sto mi je znao ostati par sati nelagodan osjecaj. 
    A vrlo vjerovatno ako je bio grublji pregled da ti je oštetio koju kapilaru pa da si zato imala krvarenje. 
    Nemoj se brinuti, jedino u slučaju da imaš jake bolove ili da krvarenje bude baš crvene boje odi opet na hitnu. 😊

• moonchild
    29. Ožujak 2025. 15:26

Ajoj, ma nisi trebala mijenjati svoje postavke mobitela 🙈 budem si ja zapamtila da smo nas dvije dan razlike 😊

• katrin
    29. Ožujak 2025. 15:52

moonchild

Ajoj, ma nisi trebala mijenjati svoje postavke mobitela 🙈 budem si ja zapamtila da smo nas dvije dan razlike 😊

Ej ma nisam postavke mobitela, nego u ticker factory sam promjenila traku iz dark u normalno i nazad zaljepila u potpis. 😊

Pukica
    29. Ožujak 2025. 18:12

Cure jutros sam bila na besplatnoj konferenciji za trudnice "Zdrava mama, sretna beba" i bilo je korisno, a svatko je dobio i vreću s poklonima, baš bogatog sadržaja od pelena, dida, kremica, prenatala pa provjerite na njihovoj stranici hoće li biti još negdje po gradovima ako vas zanima.
    .
    Ne znam jesmo li o tome već pisale ali zanima me kako ćete vi odijevati bebice budući da će biti jako vruće. Imam zimsku bebu pa nemam uopće iskustva... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.