Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra_aaa
    28. Ožujak 2025. 18:59

Maslačak_13

petra_aaa

Maslačak_13

petra_aaa

Pozdrav cure
    Ima netko iskustva da je beba mila manja? 24+5 sam danas
    A beba je kao za 2 tjedna manja
    Doktor tvrdi da je sve ostalo ok, glava, srce, posteljica
    Ali mi je napravio hitno briseve i u ponedjeljak idem provjerit urinokulturu da ne bi bila neka bakterija pa to ometalo rast i razvoj
    Uglavnom, van sebe sam iako on veli da je sve ok
    Bas me potreslo

Možda si imala kasniju ovulaciju ili ako imaš produžene i nepravilne cikluse?

Je, ciklusi su mi inace po 37 dana

Makar napomenite doktoru to drugi put na pregledu, jer ako su vam ciklusi duži znači da je ovulacija nastupila kasnije što je možda jedan od razloga zašto je beba manja. Termin poroda i tjedne vam računaju prema datumu zadnje menstruacije ili?

Zna za moje duge cikluse. Ovulacija je bila 20.10. 

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

AnnieP
    28. Ožujak 2025. 19:19

petra_aaa

Pozdrav cure
    Ima netko iskustva da je beba mila manja? 24+5 sam danas
    A beba je kao za 2 tjedna manja
    Doktor tvrdi da je sve ostalo ok, glava, srce, posteljica
    Ali mi je napravio hitno briseve i u ponedjeljak idem provjerit urinokulturu da ne bi bila neka bakterija pa to ometalo rast i razvoj
    Uglavnom, van sebe sam iako on veli da je sve ok
    Bas me potreslo

Meni ti je uvijek i u prvoj trudnoći curka bila za tjedan dana manja. Inače mi je kasnija ovulacija, doktorici sam to rekla ali je ona svejedno računala po normalnoj ovulaciji i nije tome pridavala pažnju. Isto tako genetski mislim da je beba bila sitnija jer sam ja sitnija i moj brat. Curka rođena s 3030g, kažu normalna veličina.
    Evo sad zadnja dva pregleda i za ovu bebicu gledam da je po mjerama tjedan dana manja, mislim da isti razlozi kao u prvoj trudnoći, ginekologicu ne brine, ne brine ni mene.
    .
    Bitno da bebica raste, da se ne vidi neki zastoj. Mislim da nemaš razloga za brigu.

🩷 7/2022

• Shoko
    28. Ožujak 2025. 19:30

Petra_aaa u prvoj trudnoci je malac kaskao 10tak dana ali od pocetka. Prije sam bila na hormonskoj terapiji pa kad sam prestala tih par ciklusa poslije su bili 35-40 dana, tad sam i zatrudnila. Gin nije bilo nista cudno, a poslije u TA su mi datum poroda pomaknuli u skladu s tim kaskanjem na ultrazvuku. 

Tako da se nadam da je i kod tebe kasnija ovulacija. 

2021 💙

AnnieP
    28. Ožujak 2025. 19:30

Pukica čestitam na dobrom pregledu. 😊
    Moja posteljica je isto malo od ušća ali je doktorica je rekla da će se podignuti, nema razloga za brigu.
    .
    Petra_aaa kad ti je idući pregled?
    .
    Nadam se da su i drugim curkama dobro prošli pregledi. 😊

🩷 7/2022

• Shoko
    28. Ožujak 2025. 19:36

Meni je danas bio pregled, sve je uredu. Bebač raste, je me doktor trzno na tren da je ipak cura ali vrlo brzo se opet pokazalo da nije hehe. Cerviks mjerio samo jer sam se zalila na sjevanje kroz rodnicu. Ima 52 mm, juhuu.  narucio me tek 13.5. Mislio je malo ranije ali je na godisnjem a kao posto je sve uredu moze i tad. Tako da sad odbrojavamo jos 2 tjedna i idemo i mi na odmor.

2021 💙

• katrin
    28. Ožujak 2025. 19:45

Čestitam cure na super pregledima 🥰

Libo1415
    28. Ožujak 2025. 20:51

Ej cure. Da se i tu javim. Obavila ja danas pregled. Sve je ok. Zatvorena sam sa savom, cerviks je sada na 28mm tako da je dr.zadovoljna. Mrvica je opet izbacila guzu al sve mjere su kako trebaju biti, protoci su dobri 🙏 iduci pregled je 18.4.pa do onda i dalje mirovanje, sad je iduci cilj doći do 32 tjedna.🤞❤️ 
    Čestitam I drugima na dobrim pregledima. 🍀

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

petrucika
    28. Ožujak 2025. 21:05

Cure cestitam na urednim pregledima!! Shoko tek 13.5 imas pregled?? Jel to greska ili??

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    28. Ožujak 2025. 22:07

Cestitam na dobrim pregledima! 🥳 
    .
    Sa posteljicom na uscu niti manjom bebom nemam iskustva, ali dok god doktori ne pridaju nesto previse paznje sigurno bude to sve ok  😊🤗

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petra_aaa
    28. Ožujak 2025. 22:50

I prvo dijete je bilo manje za nekih tjedan dana
    Ali drugi bebac je sad kao vise

Iduci pregled je 10.4.
    Radio mi je briseve sad, ceka se rezultat tjedan dana
    I u ponedjeljak idem provjerit urinokulturu

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.