Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    29. Ožujak 2025. 19:57

Pukica

Cure jutros sam bila na besplatnoj konferenciji za trudnice "Zdrava mama, sretna beba" i bilo je korisno, a svatko je dobio i vreću s poklonima, baš bogatog sadržaja od pelena, dida, kremica, prenatala pa provjerite na njihovoj stranici hoće li biti još negdje po gradovima ako vas zanima.
    .
    Ne znam jesmo li o tome već pisale ali zanima me kako ćete vi odijevati bebice budući da će biti jako vruće. Imam zimsku bebu pa nemam uopće iskustva…

Ja cekam da dodu u Zagreb, biti ce tek u 10.mj ali ok i tada ce mi sigurno biti od koristi. Mozda cu i imat pitanja oko dojenja ili neceg 😁
    .
    Odjeca - kupila sam najvise bodija s kratkim rukavima i bez rukava i bez nogavica za ovaj ljetni period. Imam nesto majica, dugih bodija/pidzama i hlacica ako ce biti potrebno ali racunam da necu bebu previse oblaciti, provjeriti cu na njoj kako joj je pa se prilagoditi. 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Mala 33
    29. Ožujak 2025. 21:31

Pozdrav cure, evo da se i ja prikljucim temi, bas mi je zao sta nosam saznala za to Zdrave mame, sretne bebe sta je danas bilo u Splitu, rado bi isla na tu edukaciju, oce li biti jos koji termin? A sto se tice kilaze i droba u trudnoci. Ja sad ulazim u 6mj, dobila sam ukupno 4 i pol kg zasad a drob mi i nije bas nesto vidljiv, kao da sam se vise najela, mozda zbog visine, vazno da je sve u redu, inace aktivna sam svaki dan, setam i to mi isto cini dobro.

🙍‍♀️- 33, sve ok
    👦 - 38 sve ok
    4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
    3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
    prirodna trudnoca ✅️

Pukica
    30. Ožujak 2025. 09:49

Lolola mislim da će ti biti korisno i nakon poroda jer je bilo dosta priče o dojenju, dohrani, oporavku...
    Mala u Splitu neće biti opet koliko znam. I ja sam u zadnji tren saznala i bilo je popunjeno ali su mi naknadno javili da se oslobodilo mjesto.
    Mislim da je okej u tim tjednima da ti se ne ističe previše trbuh, pogotovo ako si prvorotka. 
    .
    Vuče me ovih dana da naručim robice ali još mi je rano nekako pa samo gledam. Dugih rukavića imam od sina pa ću se i ja bazirati na kratko kad budem uzimala. Nekako računam da nećemo paliti klimu u prostoriji s bebom i da će joj biti vruće u bilo čemu dugom....

petrucika
    30. Ožujak 2025. 11:03

Jutro cure ja taman obavila zajutra do rucka imam oravo jos marendu😅kuham lagano rucak dan je preeedivan past ce sparoge popodne!!! Mi danas sluzbeno ulazimo u 7mj 28tt!!! Pa neka nam je sretno i blagoslovljeno!! Isto to zelim i svima vama 🥰ugodna i blagoslovljena nedilja svima🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• katrin
    30. Ožujak 2025. 11:48

Petrucika baš lijepo je to za vidjeti. Kao da si nedavno pisala sa si ušla u 23tt. Baš vrijeme brzo prolazi. 😊

• cordis00
    30. Ožujak 2025. 11:48

Moja prosla curica se rodila pocetkom 8.mj, najvise sam joj oblacila bodi dugi rukav i duge hlacice. Spavala je u ljetnjoj vreci; to je kao tetra prakticki. Imala sam par bodija na kratki rukav za svaki slucaj, ali nisam ih nesto oblacila. Svakako bebe nemaju jos termoregulaciju, ne treba ih utopljavat previse, al ni da su gole.
    Ja sad imam termin pocetkom 7.mj, ali se nekako nadam rodit mozda koja 2 tj ranije, krajem 6.mj pa da mozemo u 8.mj na more, onda bi ga vodila na plazu sa curama; u tom slucaju bodi na kratki rukav bez hlacica pa pokrit tetrom dok spava. Mi ionako sa djecom na more idemo u zoru, u 10 smo vec nazad, a popodne idemo iza 17 kad padne vrucina pa u hlad tako da nece bit po najgoroj zegi.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

petrucika
    30. Ožujak 2025. 11:58

katrin

Petrucika baš lijepo je to za vidjeti. Kao da si nedavno pisala sa si ušla u 23tt. Baš vrijeme brzo prolazi. 😊

Istina kad se covik okrene unazad leti to!! Evo cim ugazimo u ovaj 4mj to ce biti lagano ja volim reci polufinale🤣🥰ali nabitnije je da sve bude kako triba🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pixi
    30. Ožujak 2025. 12:39

petrucika

Jutro cure ja taman obavila zajutra do rucka imam oravo jos marendu😅kuham lagano rucak dan je preeedivan past ce sparoge popodne!!! Mi danas sluzbeno ulazimo u 7mj 28tt!!! Pa neka nam je sretno i blagoslovljeno!! Isto to zelim i svima vama 🥰ugodna i blagoslovljena nedilja svima🥰

Ajme🥰🥰 neka bude mirno do kraja

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

lolola13
    30. Ožujak 2025. 17:53

Bili smo malo u setnji i tako mi je krenuo pritisak, kao da je beba cijela nasjela dole na cerviks, mjehur i ne znam ni ja na kaj 🙈 Bas bolno i neugodno, cim sam dosla doma i legla skuzila sam kako se pomice i premjesta pa je prestao i pritisak.. A pitala sam se vec jel beba ili me tako stislo na wc 😅😂 Jel se jos nekom to dogada? Zasto to bas voli raditi kad ja pokusavam biti aktivna i setat 😂 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• moonchild
    30. Ožujak 2025. 20:57

Mene nekada precvika, ali pripisujem to tome da se sve širi, raste... ali da, uvijek se dogodi u nezgodno vrijeme 🙈
    Moram prijaviti da sam sad osjetila prve udarce, odnosno bebicu, baš je divan osjećaj! 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.