Pitala sam ga koji mi je datum termina, pa reče 17.06. Iako je kod mene na aplikaciji 7+3, al nema veze. Tako da ipak nisam isto kao jasamja :)
A ja neznam koji mi ke termin, to ću ja pitat u utorak ako mi bude htio reć 😉
Nije ni bitno, bitno da je kod tebe sve uredu i neka se tako nastavi 🤞
Jel ti rekao od čega ti je smeđarenje? Kad imaš ponovno pregled?
Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54
Drage moje, evo mene nazad sa čudom, imamo srčeko ❤️❤️❤️❤️. Tolko sam se zbedirala, i bila sigurna da neće biti dobro, rasplakala sam mu se tamo na pregledu od sreće i pozitivnog iznenađenja. I dalje imam onaj smećkasti iscjedak, dao mi je utriće i trebam mirovat. Jučer sam išla vadit krv i tri put su me u različtim situacijama pitali jesam trudna i svaki put me to toliko udaralo u psihu, užasno sam se osjeçala kad sam izgovarala da. Eto, kod mene je baš rolerkoster osjećaja zadnjih dana. Sretno svima na pregledima. 😘
Bravo,predivna vijest🥰
2016 💙J
16.10.2024. +
Drage moje, evo mene nazad sa čudom, imamo srčeko ❤️❤️❤️❤️. Tolko sam se zbedirala, i bila sigurna da neće biti dobro, rasplakala sam mu se tamo na pregledu od sreće i pozitivnog iznenađenja. I dalje imam onaj smećkasti iscjedak, dao mi je utriće i trebam mirovat. Jučer sam išla vadit krv i tri put su me u različtim situacijama pitali jesam trudna i svaki put me to toliko udaralo u psihu, užasno sam se osjeçala kad sam izgovarala da. Eto, kod mene je baš rolerkoster osjećaja zadnjih dana. Sretno svima na pregledima. 😘
Ajme divno ❤️ baš mi je drago zbog tebe
Pitala sam ga koji mi je datum termina, pa reče 17.06. Iako je kod mene na aplikaciji 7+3, al nema veze. Tako da ipak nisam isto kao jasamja :)A ja neznam koji mi ke termin, to ću ja pitat u utorak ako mi bude htio reć 😉
Jel ti rekao od čega ti je smeđarenje? Kad imaš ponovno pregled?
A nije niš konkretno, samo da je ono kaj možemo napraviti je da pijem utriće i da mirujem jer je veçi rizik nego da toga nema. 21.11. Tko sad vodi listu?
Koju aplikaciju koristite za praćenje trudnoće? I kaj jedete za doručak? Znam da je bila tema povrća, al meni je veći problem sto doručkovati? Mlijeko ne podnosim, traži me stalno jest kruh, a inače nisam nešto od kruha bila, pa bih htjela to izbaciti jer mi je rekao da moram malo i na prehranu pripaziti jer mi je mrvicu šećer povišen (5.2).
Koju aplikaciju koristite za praćenje trudnoće? I kaj jedete za doručak? Znam da je bila tema povrća, al meni je veći problem sto doručkovati? Mlijeko ne podnosim, traži me stalno jest kruh, a inače nisam nešto od kruha bila, pa bih htjela to izbaciti jer mi je rekao da moram malo i na prehranu pripaziti jer mi je mrvicu šećer povišen (5.2).
Pregnancy + od Phillipsa i Moj kalendar...
Ja sam ko malo dite, jedem Čokolino i bananu za doručak 🙈
8/2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
30.9. 2024. ➕, beta 321
Pitala sam ga koji mi je datum termina, pa reče 17.06. Iako je kod mene na aplikaciji 7+3, al nema veze. Tako da ipak nisam isto kao jasamja :)A ja neznam koji mi ke termin, to ću ja pitat u utorak ako mi bude htio reć 😉
Jel ti rekao od čega ti je smeđarenje? Kad imaš ponovno pregled?A nije niš konkretno, samo da je ono kaj možemo napraviti je da pijem utriće i da mirujem jer je veçi rizik nego da toga nema. 21.11. Tko sad vodi listu?
Aha, ma bit će to uredu. Samo miruj i to je to 💪 ja se pitam dali mogu sada kad mi je iscjedak prestao vratit se u normalni život ili da odmaram još ovih par dana što mi je ostalo i da me drugi tetoše 🤔
Ja vodim listu, sad ću ti staviti novi termin.
Cure pridruzujem se, ja sam 6+4. Na 6+1 je crl je bio 3,9, pitam se je li premalo.
S time da micje korigirao za 2 dana pomaknuo, po mengi bi trebala biti 6+6. Znam tocno kad smo imali odnos i kad je bila ovulacija, valjda je sve ok, on kaze da je, mene malo brine sto je crl mali.
Čestitam i dobro nam došla 🙂
Meni je crl na 6+0 bio 2,4, tako da je tvoje veće od mojeg 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji