Meni je sinoć od jednom došla muka da sam samo čekala kad ću se ispovraćat. Srećom nisam, ali baš me uhvatila panika da će mi krenut mučnine pošto čitam da ih većina ima a u prošloj trudnoći sam bila blagoslovljena jer su me izbjegle 🙏
Samo sam od jednom podrignula i digla mi se večera, možda jer sam pretjerala sa masom hranom nakon dugo vremena, i onda naravno da nisam mogla zaspat dobrih pola sata i onda se mala već u 6 probudila ujutro. Počelo mi je bit grozno noćno spavanje, očito od previše prisilnog odmora tokom dana. Tako bih voljela van u šetnju po ovom predivno vremenu 😔
Kako ste mi vi?
Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54
Draga @jasamja, skroz te shvacam.. evo meni sad 10ti tjedan I svaki dan je sve gore i gore, jucer i danas mi je konstantno muka, ja ne povracam, vec samo muka koja iscrpljuje..Probala sam Antimetil tablete ali doslovno su mi pomogle jedan dan.. jednostavno treba izdrzati.. ako mi bude kao u prethodne dvije trudnoce bit ce mi jos 5-6 tj tako... :S Pozitivna je stvar sto mi je i doktor rekao da trudnice koje imaju mucnine u vecini slucajeva imaju zdravu trudnocu, pa se time tjesim.. :)
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕
Draga @jasamja, skroz te shvacam.. evo meni sad 10ti tjedan I svaki dan je sve gore i gore, jucer i danas mi je konstantno muka, ja ne povracam, vec samo muka koja iscrpljuje..Probala sam Antimetil tablete ali doslovno su mi pomogle jedan dan.. jednostavno treba izdrzati.. ako mi bude kao u prethodne dvije trudnoce bit ce mi jos 5-6 tj tako… :S Pozitivna je stvar sto mi je i doktor rekao da trudnice koje imaju mucnine u vecini slucajeva imaju zdravu trudnocu, pa se time tjesim.. :)
Baš muka da, tako je.
Zna mi se pojavit nekad u danu, ali nisam sigurna ako je stvarna ili si to samo umislim 😂
Joj, nadam se da će ti uskoro popustiti, to je baš tlaka kad te toliko dugo to prati 🤞
A kak stojite s umorom cure? Ja bi mogla cijeli dan prespavati, bas sam slomljena 😴 inace ja sam iz Zagreba. Cini mi se da do sada nitko jos nije rekao da je iz Zagreba, samo okolica. Od svuda nas ima 😊
Ja trenutno ne osjećam umor ali nisam mjerodavna po tom pitanju za sada 😂
Nadam se da ću ti drugi tjedan znat reć nešto više kad se nadam da napokon krećem raditi 🤞🤞
Ali se sjećam prošle trudnoće da sam jedan dan spavala 12h u komadu, baš sam taj dan bila shrvana.
Vecer cure,moji simptomi setaju iz dana u dan ali ne mogu reci da imam neke simptome trenutno mi je opet aktivna ta glad znaci konstantno sam gladna i to gladna kao da nisan danima jela samo mislim sto cu jest a inace sam mrsavica a imam osjecaj da sam se od plusa na testu uzdebljala minimalno 3kg znaci glad uzasna…inace ove mucnine na dane ili tipa ako se prejedem pa mi bude muka od pomisli na hranu ali stvarno na dane te mucnine mogla bi rec.. ugl mi je taj apetit i eto bolne dojke i to je to rekla bi i da cesci odlazak na wc.. jedva cekam pregled da vidim jel sve ok i da cujem srceko kako kuca❤️🥰…eto malo sam se raspisala😂 i predivni su dani manje sam na mibitelu vise van na suncu i predivnom pogledu na prirodu to me bas onako ispunjava😍
+ 10.10.
Pozdrav cure
Ja nemam trenutno nikakvih simptoma pa mi svakakve misli prolaze kroz glavu. Tijekom dana radim pa ne stignem misliti, ali ovako navečer samo razbijam glavu. Najrađe bi zvala gin da mi pomakne termin jer nikako ga dočekati, ali onda se skuliram, pa idući dan ispočetka😅
Isto je prošlo i meni kroz glavu, al mislim da nam je to od posla pa ne stignemo mislit 😂
Da ne idem u wc često, zaboravila bi da sam trudna.. al ne žalim se, dobro je ovako 😊
8/2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
30.9. 2024. ➕, beta 321
Pozdrav cure
Ja nemam trenutno nikakvih simptoma pa mi svakakve misli prolaze kroz glavu. Tijekom dana radim pa ne stignem misliti, ali ovako navečer samo razbijam glavu. Najrađe bi zvala gin da mi pomakne termin jer nikako ga dočekati, ali onda se skuliram, pa idući dan ispočetka😅Isto je prošlo i meni kroz glavu, al mislim da nam je to od posla pa ne stignemo mislit 😂
Da ne idem u wc često, zaboravila bi da sam trudna.. al ne žalim se, dobro je ovako 😊
E više ni na wc ne idem😅 na početku sam imala bolove u trbuhu, često išla na wc, glava me bolila i grudi su me boluckale. Sada doslovno više ništa. I to mi je čudno jer sam puno gore bila u prvoj trudnoći 🫣
Pozdrav cure
Ja nemam trenutno nikakvih simptoma pa mi svakakve misli prolaze kroz glavu. Tijekom dana radim pa ne stignem misliti, ali ovako navečer samo razbijam glavu. Najrađe bi zvala gin da mi pomakne termin jer nikako ga dočekati, ali onda se skuliram, pa idući dan ispočetka😅Isto je prošlo i meni kroz glavu, al mislim da nam je to od posla pa ne stignemo mislit 😂
Da ne idem u wc često, zaboravila bi da sam trudna.. al ne žalim se, dobro je ovako 😊E više ni na wc ne idem😅 na početku sam imala bolove u trbuhu, često išla na wc, glava me bolila i grudi su me boluckale. Sada doslovno više ništa. I to mi je čudno jer sam puno gore bila u prvoj trudnoći 🫣
Sve mi se čini da ćeš se ureć 😂😂
Bolje da se ne žalimo sad da ne bi za koji tjedan grlile školjku po cili dan 🫣Mene zanima šta jedete od voća i povrća? Prilično sam izbirljiva tako da mi je dosadila blitva, brokula i tikvica 😔
8/2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
30.9. 2024. ➕, beta 321
Sortiraj odgovore
Najstariji