Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jasamja

Broj poruka: 774

Prijavi adminu

greta10

Jasamja pa to sam te mislila pitat jer ti je ovulacija i dan icekivane bila prije mene a po trakici si poslije mene pa mi je bilo cudno.
    Petrucika narucena sam na papu i briseve sljedeci tjedan u 8 tjednu. Prosli put su mi brisevi bili oko 10 tjedna pa mozda ni ne napravi sad nego samo papu🤷‍♀️

Kad ja sa ovim svojim ciklusima neznam gdje sam ni što sam. Ovulacija je bili 22.9. čini mi se, pa sam termin izračunala na način da mi je M točno 28 dana 😂🤷

Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54

petrucika

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

Hvala cure na odgovorima ja bi bas volila briseve skoro radit da budem nekako mirnija..jer bas sam zadnju godinu muku mucila s tim gljivicama a sad kad ne osjecam apsolutno nista sad se pokazu na papa napazu.. a dobro iskoristit cu terapiju do kraja i to je too…ja sam vec evo papu radila i sve te pretrage krvi i urina…ne mogu rec za doktora temeljit je ali evo na konto mog nalaza povisenog za stitnjacu to mu je kao ok …a valjda covik zna na meni je da mu virujem🤷‍♀️

+ 10.10.

• Leptirica_

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

jasamja

Datumi pregleda🤰🏼
    Emi25 i Greta10 - 4.11.
    Jasamja - 5.11.
    ITM i Petrucika - 6.11.
    Lolola13 i Keksolina - 8.11.
    Leptirica - 15.11.
    Tinchilina - 21.11.

Napokon više nisam zadnja na listi, ali i dalje moram čekati duuuga 2 tjedna do prvog pregleda🫣

• Leptirica_

Prijavi adminu

Piamia čestitam i dibrodošla 🥳Ja isto ne doručkujem. Prvi obrok mi je između 11 i 12. Kad sam na poslu to bude već ručak, a kad sam doma ubacim u kljun šta mi se jede u tom trenutku

• Leptirica_

Prijavi adminu

Od aplikacija koristim Pregnancy i Pregnancy+

• Tinchilina

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Leptirica_

jasamja

Datumi pregleda🤰🏼
    Emi25 i Greta10 - 4.11.
    Jasamja - 5.11.
    ITM i Petrucika - 6.11.
    Lolola13 i Keksolina - 8.11.
    Leptirica - 15.11.
    Tinchilina - 21.11.
    Napokon više nisam zadnja na listi, ali i dalje moram čekati duuuga 2 tjedna do prvog pregleda🫣

Ma joj, bolje tako, vidiš kak to zna biti dvosjekli mač. Dobrodošla PiaMia 🤗

jasamja

Broj poruka: 774

Prijavi adminu

Eto ja sam se veselila kad mi je prestao curiti hematom i malo sam se opustila i sad odem na wc i kad sam se obrisala opet crveno 🤦

Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54

• Leptirica_

Prijavi adminu

Prijavljuem da sam i ja počela smeđariti. Sad sam išla na wc i na papiru ostalo.
    Sad će me još više psiha ubiti do prvog pregleda hoće biti sve ok ili ću prokrvariti s obzirom da sam izgubila simptome 😣

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.