Jasamja pa to sam te mislila pitat jer ti je ovulacija i dan icekivane bila prije mene a po trakici si poslije mene pa mi je bilo cudno.
Petrucika narucena sam na papu i briseve sljedeci tjedan u 8 tjednu. Prosli put su mi brisevi bili oko 10 tjedna pa mozda ni ne napravi sad nego samo papu🤷♀️
Kad ja sa ovim svojim ciklusima neznam gdje sam ni što sam. Ovulacija je bili 22.9. čini mi se, pa sam termin izračunala na način da mi je M točno 28 dana 😂🤷
Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54
Hvala cure na odgovorima ja bi bas volila briseve skoro radit da budem nekako mirnija..jer bas sam zadnju godinu muku mucila s tim gljivicama a sad kad ne osjecam apsolutno nista sad se pokazu na papa napazu.. a dobro iskoristit cu terapiju do kraja i to je too…ja sam vec evo papu radila i sve te pretrage krvi i urina…ne mogu rec za doktora temeljit je ali evo na konto mog nalaza povisenog za stitnjacu to mu je kao ok …a valjda covik zna na meni je da mu virujem🤷♀️
+ 10.10.
Datumi pregleda🤰🏼
Emi25 i Greta10 - 4.11.
Jasamja - 5.11.
ITM i Petrucika - 6.11.
Lolola13 i Keksolina - 8.11.
Leptirica - 15.11.
Tinchilina - 21.11.Napokon više nisam zadnja na listi, ali i dalje moram čekati duuuga 2 tjedna do prvog pregleda🫣
Ma joj, bolje tako, vidiš kak to zna biti dvosjekli mač. Dobrodošla PiaMia 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji