Pozdrav svima,
priključujem vam se i ja. Trenutno sam 9tt. Obavila sam prvi pregled s papom, trudnoća za sad bez nekih jačih simptoma. Danas sam riješila i nalaze krvi i urina, čekamo sljedeći pregled 22.11. 😊
Čestitke i dobrodošla 🙂
Pišem te u tablicu sa terminima pregleda 🙂
Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54
Pozdrav mame,dali je koja imala mozda isti slučaj?
26.08 zadnja menstruacija
07.10 mi hcg bio 190
14.10.5500. ,na pregledu mi je doktot prošli četvrtak rekao da je to 6tt posto po ultrazvuku da je to mlada trudnoca,da bude siguran šalje me na ginekologiju u bolnicu na provjeru.tada se još nije vidjelo otkucaji srca naime danas opet na kontrolu u bolnicu gv se vidi ali nema još otkucaja srca,da bi mi rekli da nije dobro da nevjeruju da će šta bili
Doktor kaže da se izvad hcg jer sumnjaju na najgore a meni hcg u porastu na 37158 poslali me doma do ponedjeljka hvala
Pozdrav mame,dali je koja imala mozda isti slučaj?
26.08 zadnja menstruacija
07.10 mi hcg bio 190
14.10.5500. ,na pregledu mi je doktot prošli četvrtak rekao da je to 6tt posto po ultrazvuku da je to mlada trudnoca,da bude siguran šalje me na ginekologiju u bolnicu na provjeru.tada se još nije vidjelo otkucaji srca naime danas opet na kontrolu u bolnicu gv se vidi ali nema još otkucaja srca,da bi mi rekli da nije dobro da nevjeruju da će šta bili
Doktor kaže da se izvad hcg jer sumnjaju na najgore a meni hcg u porastu na 37158 poslali me doma do ponedjeljka hvala
Koliko ti inače traju ciklusi? Kad si imala ovulaciju, ako znaš?
Onda je ovulacija bila kasnije nego inače, pa je zbog toga koji dan/tjedan manje trudnoće. Čudno da se na tako veliku betu ne vidi plod.
Probaj se smiriti i ne misliti na to toliko do ponedjeljka pa se nadam da će se onda na UZV već nešto vidjeti 🤞drugo ti ne preostaje. Sretno i javi nam se nakon pregleda. Možda neka cura ima pametniji odgovor ili savjet od moga. 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji