Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

jasamja

Broj poruka: 779

Prijavi adminu

Leptirica i Piamia nadam se da će bit sve uredu 🤞

Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54

• mommy735

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav svima,
    priključujem vam se i ja. Trenutno sam 9tt. Obavila sam prvi pregled s papom, trudnoća za sad bez nekih jačih simptoma. Danas sam riješila i nalaze krvi i urina, čekamo sljedeći pregled 22.11. 😊

jasamja

Prijavi adminu

mommy735

Pozdrav svima,
    priključujem vam se i ja. Trenutno sam 9tt. Obavila sam prvi pregled s papom, trudnoća za sad bez nekih jačih simptoma. Danas sam riješila i nalaze krvi i urina, čekamo sljedeći pregled 22.11. 😊

Čestitke i dobrodošla 🙂
    Pišem te u tablicu sa terminima pregleda 🙂

jasamja

Prijavi adminu

Datumi pregleda🤰🏼
    Emi25 i Greta10 - 4.11.
    Jasamja - 5.11.
    ITM i Petrucika - 6.11.
    Lolola13 i Keksolina - 8.11.
    Leptirica - 15.11.
    Tinchilina - 21.11.
    Mommy735 - 22.11.

• Leptirica_

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

mommy735

Pozdrav svima,

Čestitke i dobrodošla 🥳

• Emi25

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

mommy735

Pozdrav svima,

Čestitam,dobrodošla 😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• matea2011

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav mame,dali je koja imala mozda isti slučaj?
    26.08 zadnja menstruacija
    07.10 mi hcg bio 190
    14.10.5500. ,na pregledu mi je doktot prošli četvrtak rekao da je to 6tt posto po ultrazvuku da je to mlada trudnoca,da bude siguran šalje me na ginekologiju u bolnicu na provjeru.tada se još nije vidjelo otkucaji srca naime danas opet na kontrolu u bolnicu gv se vidi ali nema još otkucaja srca,da bi mi rekli da nije dobro da nevjeruju da će šta bili 
    Doktor kaže da se izvad hcg jer sumnjaju na najgore a meni hcg u porastu na 37158 poslali me doma do ponedjeljka hvala

jasamja

Prijavi adminu

matea2011

Pozdrav mame,dali je koja imala mozda isti slučaj?
    26.08 zadnja menstruacija
    07.10 mi hcg bio 190
    14.10.5500. ,na pregledu mi je doktot prošli četvrtak rekao da je to 6tt posto po ultrazvuku da je to mlada trudnoca,da bude siguran šalje me na ginekologiju u bolnicu na provjeru.tada se još nije vidjelo otkucaji srca naime danas opet na kontrolu u bolnicu gv se vidi ali nema još otkucaja srca,da bi mi rekli da nije dobro da nevjeruju da će šta bili
    Doktor kaže da se izvad hcg jer sumnjaju na najgore a meni hcg u porastu na 37158 poslali me doma do ponedjeljka hvala

Koliko ti inače traju ciklusi? Kad si imala ovulaciju, ako znaš? 

• matea2011

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

28 dana mi je ciklus ovulacija 10 prvi test za trudnoću sam radila 3.10 bio negativan
    04.10 pozitivan tu sam zvala gin pa me naručio 07.10 vađenje hcg bio 190
    14 10 5500

jasamja

Prijavi adminu

Onda je ovulacija bila kasnije nego inače, pa je zbog toga koji dan/tjedan manje trudnoće. Čudno da se na tako veliku betu ne vidi plod.
    Probaj se smiriti i ne misliti na to toliko do ponedjeljka pa se nadam da će se onda na UZV već nešto vidjeti 🤞drugo ti ne preostaje. Sretno i javi nam se nakon pregleda. Možda neka cura ima pametniji odgovor ili savjet od moga. 🙂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.