Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ITM

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

jasamja

Tinchilina

jasamja

Tinchilina

Pitala sam ga koji mi je datum termina, pa reče 17.06. Iako je kod mene na aplikaciji 7+3, al nema veze. Tako da ipak nisam isto kao jasamja :)
    A ja neznam koji mi ke termin, to ću ja pitat u utorak ako mi bude htio reć 😉
    Nije ni bitno, bitno da je kod tebe sve uredu i neka se tako nastavi 🤞
    Jel ti rekao od čega ti je smeđarenje? Kad imaš ponovno pregled?
    A nije niš konkretno, samo da je ono kaj možemo napraviti je da pijem utriće i da mirujem jer je veçi rizik nego da toga nema. 21.11. Tko sad vodi listu?
    Aha, ma bit će to uredu. Samo miruj i to je to 💪 ja se pitam dali mogu sada kad mi je iscjedak prestao vratit se u normalni život ili da odmaram još ovih par dana što mi je ostalo i da me drugi tetoše 🤔
    Ja vodim listu, sad ću ti staviti novi termin.

Miruj dok ti ne bude pregled... Neće obaveze nigdi pobić 🫣

8/2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    30.9. 2024. ➕, beta 321

jasamja

Broj poruka: 774

Prijavi adminu

Tinchilina

Koju aplikaciju koristite za praćenje trudnoće? I kaj jedete za doručak? Znam da je bila tema povrća, al meni je veći problem sto doručkovati? Mlijeko ne podnosim, traži me stalno jest kruh, a inače nisam nešto od kruha bila, pa bih htjela to izbaciti jer mi je rekao da moram malo i na prehranu pripaziti jer mi je mrvicu šećer povišen (5.2).

I ja koristim Pregnancy+ i Premom(samo zato jer sam tamo pratila ovulaciju) ali mi je Pregnancy+ puno puno bolja.
    Ja za doručak trenutno jedem ili kruh i marmeladu ili zobenu kašu sa naribanom jabukom(to mi je favorit već skoro pola godine s tim da stavim malo kakaa jer su mi zobene samo s mlijekom 🤮) 

Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54

• ITM

Prijavi adminu

jasamja

Piamia

Cure pridruzujem se, ja sam 6+4. Na 6+1 je crl je bio 3,9, pitam se je li premalo.
    S time da micje korigirao za 2 dana pomaknuo, po mengi bi trebala biti 6+6. Znam tocno kad smo imali odnos i kad je bila ovulacija, valjda je sve ok, on kaze da je, mene malo brine sto je crl mali.
    Čestitam i dobro nam došla 🙂
    Meni je crl na 6+0 bio 2,4, tako da je tvoje veće od mojeg 😉

Onda ja nosim King konga 😂
    Meni je na 5+5 crl bio 5 mm... To je očito sve individualno. Bitno je da ❤️ kuca, a poslije će se bebe pratit

8/2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    30.9. 2024. ➕, beta 321

jasamja

Prijavi adminu

Datumi pregleda🤰🏼
    Emi25 i Greta10 - 4.11.
    Jasamja - 5.11.
    ITM i Petrucika - 6.11.
    Lolola13 i Keksolina - 8.11.
    Leptirica - 15.11.
    Tinchilina - 21.11.

• greta10

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

Za pracenje koristim premom a dorucak ne doruckujem. Nikad nisam i to me stresiralo u prosloj trudnoci kad sam se silom trudila a ne pase mi. Sad se ne forsiram. Ako ostane nesto od male sto mi pase pojedem. Vecinom ujutro pijem samo vodu s limunom i sok od celera. Onda prije rucka voce. 
    Piamia dobrodosla

jasamja

Prijavi adminu

Sad kad sam pogledala svoj nalaz od prošlog puta kako je dr. napisao 6+0 ispada da sam sutra 8tt, a ne 7+3, pa me sad baš zanima što će napisati ili reći u utorak 😂

petrucika

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

Cure evo jedno konkretno pitanje ne znam kako kod vas ali meni je doktor na prvom pregledu odma uzeo papu i evo dosa mi je dobar nalaz uz napomenu da imam gljivice i dobila sam rojazol vaginalete.. tad na pregledu sam ga pitala kad ce mo obriske radit jer vec godinu dana muku mucim s gljivicama on je reka ka jos je trudnoca mala necemo prckat kad malo naraste… da li ste vi vec obavile koja papu ili briseve? Ja sam papu u 7mj radila i evo ponovno mi je sad u trudnoci napravio…ja se mozda previse brinem ali to je valjda tako🤪svakko cu ga pitat sad u sridu na pregledu za obriske i za stitnjacu kad ce ko ponavljat nalaz…

+ 10.10.

jasamja

Prijavi adminu

petrucika

Cure evo jedno konkretno pitanje ne znam kako kod vas ali meni je doktor na prvom pregledu odma uzeo papu i evo dosa mi je dobar nalaz uz napomenu da imam gljivice i dobila sam rojazol vaginalete.. tad na pregledu sam ga pitala kad ce mo obriske radit jer vec godinu dana muku mucim s gljivicama on je reka ka jos je trudnoca mala necemo prckat kad malo naraste… da li ste vi vec obavile koja papu ili briseve? Ja sam papu u 7mj radila i evo ponovno mi je sad u trudnoci napravio…ja se mozda previse brinem ali to je valjda tako🤪svakko cu ga pitat sad u sridu na pregledu za obriske i za stitnjacu kad ce ko ponavljat nalaz…

Meni nije ništa spominjao za papa test, a radila sam ga prošle godine u 12. mjesecu ali privatno, na sistematskom pregledu. I za briseve isto ništa, s tim da kad sam prvi puta išla na pregled kod njega 11.10. imala sam gljivice a ništa mi tada nije prepisao i ja nisam htjela ništa uzimat na svoju ruku, i za sad su nestale 🤷

• greta10

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

Jasamja pa to sam te mislila pitat jer ti je ovulacija i dan icekivane bila prije mene a po trakici si poslije mene pa mi je bilo cudno. 
    Petrucika narucena sam na papu i briseve sljedeci tjedan u 8 tjednu. Prosli put su mi brisevi bili oko 10 tjedna pa mozda ni ne napravi sad nego samo papu🤷‍♀️

• ITM

Prijavi adminu

petrucika

Papu sam radila u travnju, a briseve krajem kolovoza... Na prošlom pregledu je samo ultrazvukom gleda i reka je da ćemo pretrage na idućem pregledu napravit, al ne znam na koje je točno pretrage mislija.
    Pretpostavljam da će mi dat da vadim krv i urin...

8/2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    30.9. 2024. ➕, beta 321

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.