Tincilina cekamo cetvrtak s tobom🙏
Mene jutros probudila mucnina, ovo je 2 il 3 put da osjecam ko da sam “mamurna”. Uz to brijem da me lovi prehlada - ona tipicna bol u nogama i krizima🙈. Ne znam vise ko je pitao jel malena pobrala herpes u vrticu- vjerojatno da. Prenosi se kapljicno. Kaze pedijatrica da je sad puno tog virusa zaboravila sam ime, iz porodice herpesa je ko i kozice i generalno nije opasan samo dosadan, prvo vrucica 2 dana pa onda osip.
Ja se odjavljujem sa foruma. Nije se puno vidjelo. S obzirom na prethodna iskustva znam što me čeka i ne veselim se tome.
Želim vam puno sreće. A ja se trebam sabrati, proći još jedan pobačaj i onda vidjeti što i kako dalje.
Žao mi je 😔 želim ti da se što prije oporaviš fizički i psihički i nadam se da ćeš uskoro vidjeti svoj plusić🤞🏻
Zao mi je zbog vas koje imate probleme i saljem podrsku da sto prije prebrodite sve i dodete do plusa i kraja uspjesne trudnoce 🫂
Ja nisam bas aktivna online jer sam stalno negdje a bio je i neki poslovni put. Tako da svaki slobodan trenutak odmaram i ne gledam uopce po intenetima
Moji simptomi su umor, glad, mucnine i jako bolne i otecene grudi. Ovaj tjedan mi sve pocinje smrditi i malo nemirnije spavam. Uz to sam bas jako emotivna, imam lunapark emocija hahahhahah
Inace mi je ovo prva trudnoca pa nemam pojma sto ocekivati i nikako docekati taj pregled da cujem jel sve ok. Iz Zagreba sam i voditi cu za sada trudnocu kod svog redovnog dr. Ako ne budem zadovoljna njegovim pristupom onda cu nastaviti negdje privatno
Raspisala sam se ali kada vas citam vidim sve ste aktivne ovdje i redovno pisete pa da nadoknadim 🤦♀️
Zao mi je zbog vas koje imate probleme i saljem podrsku da sto prije prebrodite sve i dodete do plusa i kraja uspjesne trudnoce 🫂
Ja nisam bas aktivna online jer sam stalno negdje a bio je i neki poslovni put. Tako da svaki slobodan trenutak odmaram i ne gledam uopce po intenetima
Moji simptomi su umor, glad, mucnine i jako bolne i otecene grudi. Ovaj tjedan mi sve pocinje smrditi i malo nemirnije spavam. Uz to sam bas jako emotivna, imam lunapark emocija hahahhahah
Inace mi je ovo prva trudnoca pa nemam pojma sto ocekivati i nikako docekati taj pregled da cujem jel sve ok. Iz Zagreba sam i voditi cu za sada trudnocu kod svog redovnog dr. Ako ne budem zadovoljna njegovim pristupom onda cu nastaviti negdje privatno
Raspisala sam se ali kada vas citam vidim sve ste aktivne ovdje i redovno pisete pa da nadoknadim 🤦♀️
Očekuj neočekivano 😉 šalim se, samo se opusti i uživaj, uzmi vrijeme za sebe jer kad ćemo ako ne sad 🙂Elza i Tea031 jeste obavile preglede? Kako je bilo?
Ostale cure, kako ste danas?
Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54
Sortiraj odgovore
Najstariji