Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • matea2011

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Hvala 

• matea2011

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Nije mi jasno da na normalnom porastu hcg da je ultrazvuk nejasan a simptomi svi grudi natečene bolne,pretjerano mokrenje gladna stalno.. 

• ITM

Broj poruka: 149

Prijavi adminu

Leptirica_

Prijavljuem da sam i ja počela smeđariti. Sad sam išla na wc i na papiru ostalo.
    Sad će me još više psiha ubiti do prvog pregleda hoće biti sve ok ili ću prokrvariti s obzirom da sam izgubila simptome 😣

Danas je loš dan očito... I ja sam prokrvarila na poslu, sad čekam da mi se doktor javi povratno hoću li kod njega ili na hitnu 🙈

8/2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    30.9. 2024. ➕, beta 321

• Tinchilina

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Sretno cure, držim fige da sve bude ok 🙏🤞

• Leptirica_

Broj poruka: 31

Prijavi adminu

ITM

Leptirica_

Prijavljuem da sam i ja počela smeđariti. Sad sam išla na wc i na papiru ostalo.
    Sad će me još više psiha ubiti do prvog pregleda hoće biti sve ok ili ću prokrvariti s obzirom da sam izgubila simptome 😣
    Danas je loš dan očito… I ja sam prokrvarila na poslu, sad čekam da mi se doktor javi povratno hoću li kod njega ili na hitnu 🙈

Ajoj 😣 nadam se da je sve ok i da ćeš uskoro biti mirna s konkretnim informacijama.
    Ja sam zvala svoju gin da joj kažem, poslala mi je recept za Duphaston i rekla da se čujemo u pon. Da je moguće implementacijsko bilo i da se više ne bi trebalo ponoviti. Ako bude nešto više ili gore da odem na hitnu. 

petrucika

Broj poruka: 108

Prijavi adminu

Cure ja sam upravo s hitne pojavilo mi se roskastog iscjetka… malo reci da san umrla u tom trenu hvala Bogu sve je u redu malo srce kuca❤️pojacana dosa dugastona… mjere za moje tjedne bebice su 5mm nezz jel to nesto manje cini mi se da je tako reka doktor ako ima koja od vas mjere cisto da usporedim!!nisan citala postove prije ne mojte mi zamjeriti jer sam bas onako dozivila mali sok ali bit ce ok🙏

+ 10.10.

• cupko

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

Piamia

Cure pridruzujem se, ja sam 6+4. Na 6+1 je crl je bio 3,9, pitam se je li premalo.
    S time da micje korigirao za 2 dana pomaknuo, po mengi bi trebala biti 6+6. Znam tocno kad smo imali odnos i kad je bila ovulacija, valjda je sve ok, on kaze da je, mene malo brine sto je crl mali.

Meni je na 5+6 bio 1.7mm, vec sa 7 tjedana smo došli na 9mm, a danas točno odgovaramo 11. tjednu sa 4.2cm (prema mengi bi trebala biti 12+1, ali od početka je jednako u minusu tako da mi se trudnoća prema ultrazvuku mjeri).
    Meni je odmah na početku ginek rekla da je to toliko malo da je teško izmjeriti jer sam bila sigurna da nešto nije dobro. Tek nakon 7. tjedna da se najbolje vidi. 

27👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰

jasamja

Broj poruka: 780

Prijavi adminu

Ajme pa šta je ovo danas 😮
    Itm i Petrucika nadam se da će sve biti dobro, pazite se 🤞❤️
    Itm javi se sa novostima 🤞🤞🤞🤞

Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54

• greta10

Broj poruka: 143

Prijavi adminu

Jao kakav dan danas🙈
    Matea nadam se da je bila kasna ovulacija i da ces u ponedjeljak znat na cemu si.
    Petrucika bravo za malo ♥️Leptirica drzim fige da se ne ponovi.
    ITM nadam se da je sve ok🙏🤞 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.