Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

ITM

Leptirica_

ITM

Leptirica_

Pozdrav cure
    Ja nemam trenutno nikakvih simptoma pa mi svakakve misli prolaze kroz glavu. Tijekom dana radim pa ne stignem misliti, ali ovako navečer samo razbijam glavu. Najrađe bi zvala gin da mi pomakne termin jer nikako ga dočekati, ali onda se skuliram, pa idući dan ispočetka😅
    Isto je prošlo i meni kroz glavu, al mislim da nam je to od posla pa ne stignemo mislit 😂
    Da ne idem u wc često, zaboravila bi da sam trudna.. al ne žalim se, dobro je ovako 😊
    E više ni na wc ne idem😅 na početku sam imala bolove u trbuhu, često išla na wc, glava me bolila i grudi su me boluckale. Sada doslovno više ništa. I to mi je čudno jer sam puno gore bila u prvoj trudnoći 🫣
    Sve mi se čini da ćeš se ureć 😂😂
    Bolje da se ne žalimo sad da ne bi za koji tjedan grlile školjku po cili dan 🫣Mene zanima šta jedete od voća i povrća? Prilično sam izbirljiva tako da mi je dosadila blitva, brokula i tikvica 😔

Imaš pravo, mogla bi se ureć pa da mi se ponovi prošli scenarij 😅
    Ja sam isto jako izbirljiva i ne volim baš povrće tako da ti nisam od neke koristi

• greta10

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

I ja sam iz Zagreba. 
    A od povrca obozavam ovu jesensko zimsku sezonu povrca i voca pa sad najvise jedemo buce, karfiol, ciklu, celer, kelj, prokulice, kupus, spinat, mrkvu, krumpir, patlidzan… ma sad svega ima. Sipak, kruska i mandarina od voca su mi naj.

• Tinchilina

Broj poruka: 199

Prijavi adminu

Drage moje, evo mene nazad sa čudom, imamo srčeko ❤️❤️❤️❤️. Tolko sam se zbedirala, i bila sigurna da neće biti dobro, rasplakala sam mu se tamo na pregledu od sreće i pozitivnog iznenađenja. I dalje imam onaj smećkasti iscjedak, dao mi je utriće i trebam mirovat. Jučer sam išla vadit krv i tri put su me u različtim situacijama pitali jesam trudna i svaki put me to toliko udaralo u psihu, užasno sam se osjeçala kad sam izgovarala da. Eto, kod mene je baš rolerkoster osjećaja zadnjih dana. Sretno svima na pregledima. 😘

• Leptirica_

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Tinchilina

Drage moje, evo mene nazad sa čudom, imamo srčeko ❤️❤️❤️❤️. Tolko sam se zbedirala, i bila sigurna da neće biti dobro, rasplakala sam mu se tamo na pregledu od sreće i pozitivnog iznenađenja. I dalje imam onaj smećkasti iscjedak, dao mi je utriće i trebam mirovat. Jučer sam išla vadit krv i tri put su me u različtim situacijama pitali jesam trudna i svaki put me to toliko udaralo u psihu, užasno sam se osjeçala kad sam izgovarala da. Eto, kod mene je baš rolerkoster osjećaja zadnjih dana. Sretno svima na pregledima. 😘

Bravoo, odlične vijestii 🥰🥰🥰🥰 jako mi je drago🥳

• greta10

Broj poruka: 142

Prijavi adminu

Tincilina odlicne vijesti bravo💪💪🎉🎉🎉🎉♥️♥️♥️

petrucika

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

Tinchilina

Cestitam draga i neka bude dosadno i skolski do kraja❤️

+ 10.10.

• ITM

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

Tinchilina

Ja sam virovala da će bit baš tako ❤️
    Sad lipo vježbaj duboko disanje i nema više negativnih misli 🙏

8/2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    30.9. 2024. ➕, beta 321

• Tinchilina

Prijavi adminu

Hvala na podršci ❤️ idem stavit trakicu :)

jasamja

Broj poruka: 777

Prijavi adminu

Tinchilina

Ajmeeeee draga koja lijepa vijest. Jesam ti rekla da su bebači pravi mali borci 😉 tako mi je drago zbog tebe, ali iskreno.
    Sad samo smireno, odmaraj i uživaj 😘❤️😍

Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54

• Tinchilina

Prijavi adminu

Pitala sam ga koji mi je datum termina, pa reče 17.06. Iako je kod mene na aplikaciji 7+3, al nema veze. Tako da ipak nisam isto kao jasamja :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.