Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    04. Ožujak 2025. 18:27

Tincilina za hands free imam od prosle babyono i tak je, dobro ona radi al nije bas snazna. Sad se dvoumin izmedju momcozy nove i eufy S1. Zene kazu da su snazne, a ima na tiktoku i redditu hrpa usporedbi. Jos sam proucavala elvie Stride al mislim da ce na kraju bit momcozy zbog vecih i silikonskih nastavaka.

Curica 6/23 🩷

petrucika
    04. Ožujak 2025. 18:37

TejaT

petrucika

Cestitam na urednim pregledima bravo za mame i bebice🥰🥰emma mozda su ligamenti ja znam imat bolove s vanjske strane kad hodam duze i cak po noci me znaju bas grcevi vatat ali to su bas ligamenti vec mi je ta bol dobro poznata i prati me iz trudnoce u trudnocu!! Ja nezz tocno kako je kod tebe ali probaj jos malo vidit sutra recimo pa ako se nastavi odi doktoru!!! Za mjehur ja san na wc svako deset minuta mene to orati od pocetka plus mi je beba nisko kod mene je to kao pod normalno cudno je kad odem tipa za uru vrimena tek u wc i meni bude cudno kako to tek sad🤣🤣

Za ovaj mjehur bi još i izdržala, al ovo što sam mokra non stop, to me uvijek baš preplaši 😆😆😆

A vjerojatno iscjedak nema sto drugo on je pojacan u trudnoci i kako napreduju trudnoca moze ga biti i sve vise!! Ja nemam u ovoj trudnoci s njim problema u proslima sam imala samo bi isjetila kako curi ko stvari kad imas !! Jako me to zivciralo i vjecito mi je curkalo!! Ok bila sam i mlada pa valjda ima to svoje!! Sad ga bude al manje punooo !! Ali to je sve normqpno iako eto nije ugodno bas!!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• TejaT
    04. Ožujak 2025. 18:43

petrucika

TejaT

petrucika

Cestitam na urednim pregledima bravo za mame i bebice🥰🥰emma mozda su ligamenti ja znam imat bolove s vanjske strane kad hodam duze i cak po noci me znaju bas grcevi vatat ali to su bas ligamenti vec mi je ta bol dobro poznata i prati me iz trudnoce u trudnocu!! Ja nezz tocno kako je kod tebe ali probaj jos malo vidit sutra recimo pa ako se nastavi odi doktoru!!! Za mjehur ja san na wc svako deset minuta mene to orati od pocetka plus mi je beba nisko kod mene je to kao pod normalno cudno je kad odem tipa za uru vrimena tek u wc i meni bude cudno kako to tek sad🤣🤣

Za ovaj mjehur bi još i izdržala, al ovo što sam mokra non stop, to me uvijek baš preplaši 😆😆😆

A vjerojatno iscjedak nema sto drugo on je pojacan u trudnoci i kako napreduju trudnoca moze ga biti i sve vise!! Ja nemam u ovoj trudnoci s njim problema u proslima sam imala samo bi isjetila kako curi ko stvari kad imas !! Jako me to zivciralo i vjecito mi je curkalo!! Ok bila sam i mlada pa valjda ima to svoje!! Sad ga bude al manje punooo !! Ali to je sve normqpno iako eto nije ugodno bas!!!

E baš tako, i baš sad kako odmiče trudnoća je par puta dnevno, na početku mi znalo ujutro i mir, sad po cijele dane.

lolola13
    04. Ožujak 2025. 19:02

TejaT

Cure, imate li vi već pritisak na mjehur? Ja bi stalno mogla biti na wc-u, nakon što ustanem isti pritisak, mislila sam da to dolazi u kasnijim tjednima, ne znam jel ima veze i što je beba nisko, imam osjećaj da mi sjedi na mjehuru. I zadnjih 2-3 dana imam osjećaj kao nekog sijevanja u materici, nije bol, al kao da mi nesto iscuri, bude iscjedak, al i mokro sve, već sam se 100x nakasljavala da vidim jel mi tako curi, ali ništa, baš me panika zbog toga da ne curka p.voda, jel moguće da me udari po mjehuru, pa se upiskim, ne znam 😵‍💫😏

Meni na dane tako bude pa mislim da je bas do polazaja bebe. Nekad moram svakih pol sata na wc a onda pak normalno bude kao da ni nisam trudna. Tak da skroz povezujem s time kako mi se beba namjesti 😅 
    .
    Iscjedak mi je sve jaci ali isto tako je jaci tih dana kad idem stalno na wc 😁 Ali kod mene je jasno da je iscjedak, jer je onako sluzavo i nije dovoljno tekuce da bi bila mokraca

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    04. Ožujak 2025. 19:47

greta10

Tincilinaza hands free imam od prosle babyono i tak je, dobro ona radi al nije bas snazna. Sad se dvoumin izmedju momcozy nove i eufy S1. Zene kazu da su snazne, a ima na tiktoku i redditu hrpa usporedbi. Jos sam proucavala elvie Stride al mislim da ce na kraju bit momcozy zbog vecih i silikonskih nastavaka.

Hvala Greta na infou, baš me zanimalo iz prve ruke kakve su te. Ove sve što spominješ su iz iste kategorije?

Što se tiče piškenja, ja sam svakih 5 min na wc-u i počelo je opet peckanje, to mi je def obilježje za ovu trudnoću. Uzela sam demanozu, vidjet ću ak se nastavi pa ponovno na UK. Užasno mi je to tlaka već. :(

Počeli su me šorat sinkronizirano i to je baš malo čudan osjećaj 😅 a danas su se pak nešto primirili i meni odmah panika. Malo mi je žao da nisam uzela onaj baby watcher, ubi me paranoja svako malo 🫣

💙 5/2023

RužaFT
    04. Ožujak 2025. 20:14

Tinchilina ma ja sam ti gledala elektricne Medeline ili Aventove. Vjerojatno cu el.Aventovu...
    Mene boli pubicna kost, simfiza vec tjednima, malo se primirilo,a ovih dana se pogorsalo, danas nenenormalno, ali sam i cijelo prije posne bila na nogama.
    Cimerica u bolnici u prvoj trudnoci imala je takve bolove, plakala je od bolova, pocelo joj je u 5.mj.trudnoce, pogorsavalo se kako je beba rasla..ligameti se prijevremeno rastezu i boli ko sam vrag i nema pomoci...😥 dok ne rodis, cak i kad rodis zna se oduziti na nekoliko mjeseci, njoj cak 2 godine...

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• greta10
    04. Ožujak 2025. 20:22

Tincilina, navodno nisu. Ove bi trebale biti u rangu pravih elektricnih izdajalica - ta mom cozy i eufy al nisam probala samo gledam usporedbe

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina
    04. Ožujak 2025. 20:29

Uf, baš koma. Nemreš znat kaj te sve može spopasti. Evo ja imam jedan od baš neugodnih simptoma trudnoće i ne znam nikog drugog te sreće, skupljaju mi se nenormalne količine sline, doslovno mi se napune cijela usta i odvratno mi je to gutat pa moram pljunut. Noću se budim 100 puta što zbog piškenja što zbog pljuvanja 🤣😅 kako sam smanjila dojenje s malim m ije to iz prve trudnoće lagano prestalo, iako nije 100 % jer sam i dalje dojila i sad se opet vratilp u punom sjaju sa ovom trudnoćom. Užas.nadam se da se ne bude sad to pošeremetilo pa kad napokon prestanem bit trudna i dojit da će se vratiti na staro 🤞 

Ligamenti u donjem dijelu trbuha me znaju tako presjeć ako krivo naoravim neki potez da vidim sve zvijezde i treba mi par minuta da dođem k sebi, mali moj koji nema još ni 2 godine me baš znao zabrinuto gledat, a ja onak sva zgrčena dobro sam, dobro sam, a vidim da kuži da se nekaj dešava. Mišek mali.

💙 5/2023

AnnieP
    04. Ožujak 2025. 20:40

TejaT ja nosim nisko i curka mi je glavom skroz dolje tako da mi često baš bude pritisak na mjehur. Nisam mislila da će to još doći ali eto, baš me nekad pritiska i mislim da bih mogla stalno piškiti. 😄
    .
    Iscjedak, ja sam ga imala i prije trudnoće. Morala sam stalno nositi dnevni, sad je isto tako, možda ga sad u trudnoći imam i malo više. Ugl. ginekologica je rekla da je to dobro i da nas štiti od bakterija (dobro je dok nas ne peče, nema miris ili čudnu boju).

🩷 7/2022

• TejaT
    04. Ožujak 2025. 21:14

lolola13

TejaT

Cure, imate li vi već pritisak na mjehur? Ja bi stalno mogla biti na wc-u, nakon što ustanem isti pritisak, mislila sam da to dolazi u kasnijim tjednima, ne znam jel ima veze i što je beba nisko, imam osjećaj da mi sjedi na mjehuru. I zadnjih 2-3 dana imam osjećaj kao nekog sijevanja u materici, nije bol, al kao da mi nesto iscuri, bude iscjedak, al i mokro sve, već sam se 100x nakasljavala da vidim jel mi tako curi, ali ništa, baš me panika zbog toga da ne curka p.voda, jel moguće da me udari po mjehuru, pa se upiskim, ne znam 😵‍💫😏

Meni na dane tako bude pa mislim da je bas do polazaja bebe. Nekad moram svakih pol sata na wc a onda pak normalno bude kao da ni nisam trudna. Tak da skroz povezujem s time kako mi se beba namjesti 😅
    .
    Iscjedak mi je sve jaci ali isto tako je jaci tih dana kad idem stalno na wc 😁 Ali kod mene je jasno da je iscjedak, jer je onako sluzavo i nije dovoljno tekuce da bi bila mokraca

A meni je opet vodeno onak, ali kak se osusi “pobijeli”, i svaki put to znam spomenuti na pregledu i sve je bilo dobro, al kak odmice bas me neka paranoja oko toga, kazem nakasljavam se u svim mogucim polozajima jer sam procitala da se tako provjerava jel p. voda, sama sebi sam vec smijesna 😵‍💫😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.