Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    05. Ožujak 2025. 07:56

Maslačak_13

Hvala cure, da već sam si gledala za hranu i taj glikemijski indeks, ali ponekad je teško odoliti nekoj hrani i voćkama koje sam inače svakodnevno jela, ali sve se isplati za naše bebice 😊

Ma ja mislim da se ne trebas nicega odricati, samo recimo nemoj svaki dan 2 banane nego svaki drugi dan 1 i bit ce lakse a znat ces da si ipak smanjila te potencijalne probleme 😄

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    05. Ožujak 2025. 07:58

Emma05

Kod mene je izgleda ipak nekakva crijevna viroza. Jučer krenulo normalnom stolicom pa se nastavili proljevi. Evo me cijelu noć na zahodu svakih sat vremena. Brine me to da nisam nešto pokupila i da ne našteti bebici🥹. Ovih dana sam jela malo po restoranima🙈. Nocas me čak malo i cevix dolje bolio, trudila sam se ne naprezati ali cili dan sam na zahodu, nemoguća misija. Pa me strah i toga. Čitala sam da se može tako i skratiti🙈. E sad ja popijem svaki dan probiotik navečer ali ovo je izgleda nešto ozbiljnije. Inače bi popila medicinskog ugljena da mi ovo sve "pokupi" ali nemam pojma što sve u trudnoći smijem a da si olakšam. Nisam ni bebicu cijeli dan čula da lupka od ovih turbulencija po crijevima 🥺😭

A joj bas mi je zao! Sigurno ima puno tih pripravaka koji su sigurni u trudnoci, pitaj dr opce prakse ili u ljekarni provjeri i tamo ce ti sigurno dati nesto... Nadam se da ce ti brzo proci! 🤞

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• katrin
    05. Ožujak 2025. 08:42

Emma05

Kod mene je izgleda ipak nekakva crijevna viroza. Jučer krenulo normalnom stolicom pa se nastavili proljevi. Evo me cijelu noć na zahodu svakih sat vremena. Brine me to da nisam nešto pokupila i da ne našteti bebici🥹. Ovih dana sam jela malo po restoranima🙈. Nocas me čak malo i cevix dolje bolio, trudila sam se ne naprezati ali cili dan sam na zahodu, nemoguća misija. Pa me strah i toga. Čitala sam da se može tako i skratiti🙈. E sad ja popijem svaki dan probiotik navečer ali ovo je izgleda nešto ozbiljnije. Inače bi popila medicinskog ugljena da mi ovo sve "pokupi" ali nemam pojma što sve u trudnoći smijem a da si olakšam. Nisam ni bebicu cijeli dan čula da lupka od ovih turbulencija po crijevima 🥺😭

Emma05 baš mi je žao. 
    Ja sam imala 5 dana rijetku stolicu i to je užasno. Gđa u ljekarnoj je dala biorela total probiotik da pijem 3 dana po 2 tablete a dalje po jednu. Evo danas prva tvrda stolica. Prestala sam piti probiotik ali zato i dalje jedem kuhano meso,pire,riža,kuhana jaja i svježi sir, jogurt. Nisam išla doktoru jer kod mene nije bilo bolova niti ičega da bi ukazivalo na neku infekciju ili nešto ozbiljnije.
    Nadam se da će ti brzo proći. 😊

• katrin
    05. Ožujak 2025. 08:50

Što se tice izdajalica, vidim na Notinu da imaju super popuste sada. Premda je meni dosta rano da kupujem to ali ću si sačuvati par izbora za kasnije. I medela i philips avent ručne su na popustu i izađe jeftinije nego tipa dm. 
    A na notinu sam vidjela u kategoriji majka i dijete stvarno super stvari koje će trebati pa sam stavljala u wish listu. 😊

petrucika
    05. Ožujak 2025. 09:25

Emma05

Draga tebe isto uvik nesto ne da mira!! Probaj vidit danas stanje ako ne odi u ljekarnu sigurno ima nesto da to malo ublazi!! A inace znas i sama reguliraj prehranu ove dane laganiju i tekucine unosi!! Valjda ce vise i ovo viroze stati dojadilo sve naklatilo se ovu godinu ka ni jednu do sad!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    05. Ožujak 2025. 09:27

Jutro cure samo da se javim kod mene standardno isto danas kuham rizot od liganja i veselim se tome jakoo!!! Cista srida je i ulazimo u vrime korizme!!! Kako vrime leti!! A ka juce mi je bija Bozic i Nova!! Brzo ce i nase bebice🥰❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    05. Ožujak 2025. 10:28

Emma05 nadam se da će biti bolje što prije. Drži se. ♥️
    .
    Katrin kad je tebi termin? Nemam te na listi poroda.
    .
    Prijavljujem jutros prvu laganu šetnju od 5km nakon nekoliko mjeseci mirovanja i čuvanja trudnoće. Baš sam sretna i super se osjećam. Nadam se nastaviti nekoliko puta tjedno pa ćemo vidjeti kako će biti. Vježbati ne smijem pa mi ostaje hodanje.

🩷 7/2022

• keksolina
    05. Ožujak 2025. 10:59

Tinchilina

Keksolina, e stvarno sam umalo crkla od brige, najčešće se jave navečer kad napokon sjednem, kad mali zaspe, i danas samo on lupa. I pojela sam i slatko i malo drmusala donji dio trbuha di je ona i ništa. I sve si mislim hoću sutra ić negdje na pregled i di da idem jer se vodim u bolnici i ne znam jel možeš njima samo banut, a i mali je bolestan i baš sam bila sva u bedu, i evo nje, razlupala se ko velika 🥰🥳

I pokušala sam gledat to s neke vedrije strane, što mi nije slično, kao mozda je promijenila položaj pa je sad ne osjetim baš zbog posgdljice s prednje strane i to, al slabo sam se utješila.

Cure s baby watchersima, jel ih i dalje koristite ili sad više i ne baš?

Ja također preporučam imat bilo kakvu ručnu, mene je spasila od masititisa nakon dolaska iz bolnice kad mi je mlijeko navrlo a on još nije cicao bas kak se spada. Pa makar rabljenu, a kasnije se onda lako uzme ako çe trebat češće.

Identicno je i meni, i pojedem slatko, popijem nesto hladno, drmusam, bockam i nista. Pa si isto mislim kak se sigurno nekak i okrenula ali dal da idem u bolnicu itd. I onda se ona javi kad se njoj da naravno 😅 znam da ce mi svako malo biti tako jer je to tak s posteljicom sprijeda, ali svejedno se svaki put brinem...  bas mi je drago da se razlupala tvoja curka 🥰

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Shoko
    05. Ožujak 2025. 11:11

Pozdrav cure,

Emma05 nadam se da ce brzo proci
    TejaT ja sam tako imala u trudnoci sa svojim malcem. Ginekolog nije davao nikakvog znacaja tome, a ja sam svako malo kupovala i one uloske sto kao mogu detektirati je li plodna voda (iako nisu skroz pouzdani). I kako je isla trudnoca toga je bilo sve vise ni na kraju u trudnickoj ambulanti nisu mi nista za to rekli, nisam znala ni je li to znoj (kod mene je nekako najvise bilo na sredini i uz rub gacica kod nogu), urin ili iscjedak. Uglavnom izludilo me ali eto s malcom je sve bilo ok. 

Kod nas sve uobicajno, nemam vise ona sjevanja dolje, mislim da je to bilo i od previse sjedenja 🤷🏼‍♀️ ne mogu reci da sam bila bas nesto aktivna prosli tjedan ali isto nisam se bas stigla ni malo ispruziti na kaucu. Beba lupka, pa valjda je sve ok. E i bas uzivam u ovom suncu, meni je raspolozenje odma puno bolje 😁

2021 💙

• Tinchilina
    05. Ožujak 2025. 12:21

keksolina

Tinchilina

Keksolina, e stvarno sam umalo crkla od brige, najčešće se jave navečer kad napokon sjednem, kad mali zaspe, i danas samo on lupa. I pojela sam i slatko i malo drmusala donji dio trbuha di je ona i ništa. I sve si mislim hoću sutra ić negdje na pregled i di da idem jer se vodim u bolnici i ne znam jel možeš njima samo banut, a i mali je bolestan i baš sam bila sva u bedu, i evo nje, razlupala se ko velika 🥰🥳

I pokušala sam gledat to s neke vedrije strane, što mi nije slično, kao mozda je promijenila položaj pa je sad ne osjetim baš zbog posgdljice s prednje strane i to, al slabo sam se utješila.

Cure s baby watchersima, jel ih i dalje koristite ili sad više i ne baš?

Ja također preporučam imat bilo kakvu ručnu, mene je spasila od masititisa nakon dolaska iz bolnice kad mi je mlijeko navrlo a on još nije cicao bas kak se spada. Pa makar rabljenu, a kasnije se onda lako uzme ako çe trebat češće.

Identicno je i meni, i pojedem slatko, popijem nesto hladno, drmusam, bockam i nista. Pa si isto mislim kak se sigurno nekak i okrenula ali dal da idem u bolnicu itd. I onda se ona javi kad se njoj da naravno 😅znam da ce mi svako malo biti tako jer je to tak s posteljicom sprijeda, ali svejedno se svaki put brinem… bas mi je drago da se razlupala tvoja curka 🥰

❤️ baš sve poznato. Mislim da sad kak budu veći i ti udarci će biti konkrerniji pa se nadam da nas neće često plašiti. 

Emma, drži se i da čim prijw prođe.

Čestitam svima na lijepim pregledima, većina već ima male štručice kruha po kilaži 🥰

💙 5/2023

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.