Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    05. Ožujak 2025. 12:23

Petrucika, hvala na podršci, al znaš i sama kakva je to glava, stalno u brizi da bude sve ok. Iako je naravno normalno da su ponekas življi a nekad uspavaniji...

💙 5/2023

• Tinchilina
    05. Ožujak 2025. 12:23

Btw, ja bila sigurna da sam ha već u 26 tt, a kad ono 25. Meh 🤣

💙 5/2023

RužaFT
    05. Ožujak 2025. 13:46

Tinchilina

Btw, ja bila sigurna da sam ha već u 26 tt, a kad ono 25. Meh 🤣

25+1 je vec 26 tt 😁 tak da nisi u krivu 😉
    Sto se tice watchera, ja sam zadovoljna s njim i drago mi je da sam ga kupila, pogotovo u ranijim tjednima. Sad ga manje koristim jer beba mi je dosta aktivna, ali svakih tjedan do 10 dana provjerim jer sjecam se bio je jedan dan kad je beba bila mirna pa sam se uplasila i provjerila s watcherom i sve je bilo ok. Slijedeci dan je nastavila lupkati... moji decki isto vole slusati kako kuca bebino srce.
    Katrin danas sam bila u dmu aventova elektricna izdajalica je 159 e, a na notinu je isti takav model redovna cijena 126 e, a s popustom 107 e, znaci znatno manje.... u dmu ovaj mjesec imate kupon od 10 x vise u dm-u na proizvode za bebe + onih 5 x vise na ukupnu kupnju + zuta srijeda/potrasticna srijeda ili sto vec kad zna biti..nakupi se lijepih bodova....
    Ja ne znam sto mi treba za bebe vise, pelena za prvu ruku imam, kremice za guzu, dudice, bocica, vlazne maramice, odjecu, kolica, jaje.. jedino ce mi trebati neka sklopiva kadica za kupanjac, babybjorn nova navlaka, izdajalica o kojoj pricamo, tetrica novih par komada, rucnik za kupanje i podloge za previjanje.
    Imate li jos kakvih prijedloga? ŠTO BI JOŠ TREBALO? Ne pada mi na pamet...
    Jedino za sebe nakon poroda moram kupiti uloske, spavacice itd...
    Curke koJe ste bolesne, imate probavne smetnje itd..zelim sto brzi oporavak, cuvajte se i lijecite (s cime smijete jel?!)

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

• TejaT
    05. Ožujak 2025. 15:37

Shoko

Pozdrav cure,

Emma05nadam se da ce brzo proci
    TejaTja sam tako imala u trudnoci sa svojim malcem. Ginekolog nije davao nikakvog znacaja tome, a ja sam svako malo kupovala i one uloske sto kao mogu detektirati je li plodna voda (iako nisu skroz pouzdani). I kako je isla trudnoca toga je bilo sve vise ni na kraju u trudnickoj ambulanti nisu mi nista za to rekli, nisam znala ni je li to znoj (kod mene je nekako najvise bilo na sredini i uz rub gacica kod nogu), urin ili iscjedak. Uglavnom izludilo me ali eto s malcom je sve bilo ok.

Kod nas sve uobicajno, nemam vise ona sjevanja dolje, mislim da je to bilo i od previse sjedenja 🤷🏼‍♀️ ne mogu reci da sam bila bas nesto aktivna prosli tjedan ali isto nisam se bas stigla ni malo ispruziti na kaucu. Beba lupka, pa valjda je sve ok. E i bas uzivam u ovom suncu, meni je raspolozenje odma puno bolje 😁

Imala sam i ja noćnu narudžbu tih uložaka, ali onda sam pročitala da to nije uopće pouzdano, nek stoje kad sam već naručila 🫣 luda glava 😅

Pixi
    05. Ožujak 2025. 16:13

Emma kako si?

I mene danas muči probava, često idem na wc, ali nije proljev. I uzasni grcevi me probadaju. Ne pijem probiotike, morat ću uzeti ako se nastavi.

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Lunolina
    05. Ožujak 2025. 16:21

Cure, sad kad citam vase muke oko iscjedaka i presretna sam sto jos uvijek koristim vaginalete progesterona pa jednostavno sto god da curne kazem si da je to vaginaleta 😬
    Promjenim 3-4 para gacica dnevno sigurno.
    .
    Emma za proljeve ti je super Enterosgel. Smije se piti u trudnoci, nije bas najfini na svijetu, ali nije strasan. Ako kupujes, kupi u vrecicama jer one duze mogu stajati.
    Da nema toga, ja bih pol zivota provela na wc-u 😬
    .
    Ruza, ti si vec svasta kupila! Sad me polako lovi panika da smo mi preopusteni😂🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Megyca
    05. Ožujak 2025. 16:49

Heej cure evo mene, pregled je prosao super, kaze doktor da ovo sto me boli gore je sve zato sto su curice dosta narasle zadnjih dana i ja sam jednostavno sitna i to mi je sve nagurano i natuceno. Svakako cemo provjeriti krvnu sliku i dao mi je uputnicu za ogtt, a moje cure su danas opet bile tako aktivne i vesele da smo ih jeedva izmjerili, za sekund se okrenu obe na totalno drugu stranu i tocno sam vidila kako je ova donja bebica skakutala guzom po cervixu pa mi je morao mjeriti vaginalno ali hvala Bogu zatvorena sam skroz 😅 

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• Tinchilina
    05. Ožujak 2025. 18:07

Bravo Megyca i curke 🥳🥰 kolka je procjena težine? Pretpostavljam da bi mogle biti sitnije ako si i ti sitnija? Ili? Ne mogu se sjetiti jesu curke jednojajčane ili dvojajčane?

💙 5/2023

petrucika
    05. Ožujak 2025. 18:20

Bravo za pregled megyca cestitam😍😍meni je mali zakurio u temperaturi tako da veselooo!! Sutra je triba obavit labaratorijske pretrage vezane za upis u skolu ali nista odpada i to ce mo morati naknadno kad ozdravi!! Nadan se da nije nista strasno nego nesto lagano i prolazno😕

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    05. Ožujak 2025. 18:36

Megyca

Heej cure evo mene, pregled je prosao super, kaze doktor da ovo sto me boli gore je sve zato sto su curice dosta narasle zadnjih dana i ja sam jednostavno sitna i to mi je sve nagurano i natuceno. Svakako cemo provjeriti krvnu sliku i dao mi je uputnicu za ogtt, a moje cure su danas opet bile tako aktivne i vesele da smo ih jeedva izmjerili, za sekund se okrenu obe na totalno drugu stranu i tocno sam vidila kako je ova donja bebica skakutala guzom po cervixu pa mi je morao mjeriti vaginalno ali hvala Bogu zatvorena sam skroz 😅

Čestitam na super pregledu. Samo neka rastu curke. 😊
    Ja sam sitna i niska, rodila sam curku 3030g i 46cm, doktorica je rekla da će i ova curka biti manja ali da je to sve normalno.
    Kad ti je idući pregled?

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.