Znaci niko ne muci brigu o oranju pidova kao ja😂😂ja inace san bolesna s tim pa se sad ne mogu pomirit s tim da ne mogu prat svaki dan po dva puta na dan ali su se zato moji ukucani spasili🤪🤪razmisljam kupit onaj robot usisavac ujedno i pere pa da ja to palim par puta na danNervira me kad je prljavo ali ako stvarno to ne stignem odradit nije da si glavu razvijam oko toga.
Kupi robota, sigurno nećeš požaliti. Meni ga je sada mama posudila i svaki dan je u pogonu, doduše samo da počisti prljavštinu, ne da pere i baš je spas. Već sam na netu tražila modele koje ću pratit za Blackfriday popuste i naručiti ga jer će mi u novom stanu biti od velike koristit i svaki dan će biti čisto zbog njega, a ne zbog mene 😂Super i ja san dosla na zakljucak da mi treba nas je puno kuca je velika je jako povrsina i stvarno ne mogu vise to glancat tako da cu i ja sigurno sebe pocastiti uskoro☺️znaci sto se tica pranja nije nesto ali kazes bar usisa ok nije ni to lose!Ja ga osobno ne koristim za pranje, ali kad sam čitala recenzije vidjela sam da ti neki modeli od xiaomia po novom imaju kao dvije rotirajuće četke koje jako dobro odrade posao. Stavila je jedna žena sliku prije i poslije, i baš je skinulo fleke. I nisam sigurna, a možda ima i opciju da radi i jedno i drugo odjednom, dakle da usisa i opere. Možda ima neka od nas tu neki model pa može dati konkretne informacije 😉
Tnx za informacije..
+ 10.10.
Heej cure 🤗
Mene je valjda lupila trudnička lijenost 🫣 čitam vas i pratim svaki dan i virtualno šaljem dobre vibre ali mi mrsko tipkati da vam budem iskrena.
Ja sam inače iz Osijeka,imam sina 1.razred koji ima često preko tjedna izvanškolskih aktivnosti pa ga vozamo popodne.
Da, sutra imam u 15:30 pregled.Činilo se tako daleko ali ustvari je brzo došao taj dan.Jedva čekamo ❤️
Od simptoma prijavljujem bolne ali baš bolne grudi, i ovako već imam veće grudi a sada je ovo užas, nadutost ,stalne mučnine i jako mi smetaju mirisi, doslovno svi mirisi.
Od omekšivača, hrane, parfema,vani na ulici osjetim ako je netko 20 metara ispred mene koji parfem ima a nedaj Bože da netko zapali cigaretu u blizini mene, povraćanje odmah.
Znam šta susjeda tri kata ispod mene kuha kad je otvoren prozor 😅
Javim vam sutra kako je prošao pregled,sutra sam 7+5 i da ja radim kao odgajateljica u jaslicama.Za sada mogu raditi ali vidjeti ćemo do kada
Sretno na pregledu 🤞
Lista datuma pregleda nalazi se na str. 54
Znaci niko ne muci brigu o oranju pidova kao ja😂😂ja inace san bolesna s tim pa se sad ne mogu pomirit s tim da ne mogu prat svaki dan po dva puta na dan ali su se zato moji ukucani spasili🤪🤪razmisljam kupit onaj robot usisavac ujedno i pere pa da ja to palim par puta na danNervira me kad je prljavo ali ako stvarno to ne stignem odradit nije da si glavu razvijam oko toga.
Kupi robota, sigurno nećeš požaliti. Meni ga je sada mama posudila i svaki dan je u pogonu, doduše samo da počisti prljavštinu, ne da pere i baš je spas. Već sam na netu tražila modele koje ću pratit za Blackfriday popuste i naručiti ga jer će mi u novom stanu biti od velike koristit i svaki dan će biti čisto zbog njega, a ne zbog mene 😂Super i ja san dosla na zakljucak da mi treba nas je puno kuca je velika je jako povrsina i stvarno ne mogu vise to glancat tako da cu i ja sigurno sebe pocastiti uskoro☺️znaci sto se tica pranja nije nesto ali kazes bar usisa ok nije ni to lose!Ja ga osobno ne koristim za pranje, ali kad sam čitala recenzije vidjela sam da ti neki modeli od xiaomia po novom imaju kao dvije rotirajuće četke koje jako dobro odrade posao. Stavila je jedna žena sliku prije i poslije, i baš je skinulo fleke. I nisam sigurna, a možda ima i opciju da radi i jedno i drugo odjednom, dakle da usisa i opere. Možda ima neka od nas tu neki model pa može dati konkretne informacije 😉Tnx za informacije..
Ništa 🙂 javi koji si uzela, vjerojatno ćeš ga kupiti prije mene 😂
Ja sam se preporodila s dysonom, od mene topla preporuka za njega, iako ti ipak saugaš, al to obaviš baš za čas. Jedino sad kad imam malog pomagača više nije baš za čas, kad saugamo u tandemu, al dobro. Budem mu uzela za Božić dječji, navodno i taj zapravo i sauga, win win. Cure, sretno na pregledima! 🙏❤️
Ja se odjavljujem sa foruma. Nije se puno vidjelo. S obzirom na prethodna iskustva znam što me čeka i ne veselim se tome.
Želim vam puno sreće. A ja se trebam sabrati, proći još jedan pobačaj i onda vidjeti što i kako dalje.
😮😮 Ajme kim tako mi je žao 😔😔 baš me iznenadilo ovo. Jel ti stvarno rekao da kraj?
Drži se draga ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji