Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Olivia888
    02. Veljača 2025. 16:26

Cure, sto se Vinogradske tice, zna li se kad se Merkur seli? Cula sam nesto za ozujak, no stalno produljuju taj rok. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

ana0310
    02. Veljača 2025. 16:55

Gnijezdo smo koristili bas puno i planiram opet uzeti, cekam sad popuste da krenu pa da narucim.
    Pelene su mi u pocetku najdraze bile bella happy baby i hipp. 
    Tetra pelene a ne znam, ethereal su mi kako koje bile ok, kretex su bile dobre i liewood su mi bile cini mi se favorit. 
    Za rodiliste sam imala mali kofer i bilo mi je taman.

2021. M 💗

• LuI
    02. Veljača 2025. 18:35

Gnijezdo- mi smo koristili prva 3 mj sigurno, mala je spavala u tome preko dana, a nekad u košara kolicima, nama se pokazalo obje korisnim

Pelene- dok je bila manja samo Pampers premium care, ostale su nam sve puštale. Kasnije kad je manje pila mlijeka i počela s krutim obrocima  su nam sve bile  dobre, i Lumpi, Beauty baby, Babylove, sve vrste Pampersa...

Tetra pelene- imali smo neke iz Baby centra, meni su općenito sve tetra pelene iste i ok

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• LuI
    02. Veljača 2025. 18:42

Kofer- za rodilište sam nosila neku putnu torbu, ne kofer, moje cimerice su imale kofere, nitko nije ništa prigovarao.

Trudnička odjeća- imam neke tajice iz h&m od prošle trudnoće, meni su koma, prozirne i sjajne, nosim ih samo doma. I trudničke traperice isto h&m iz prošle trudnoće, one su mi super. Trudničku majicu imam samo jednu iz Waikiki ili kako se već zove taj dućan. Ostalo sve oblačim svoje normalne haljine koje nisu trudničke, samo nisu uske, nego A kroja. Odlučila sam da neću ništa kupovati od trudničke robe jer se komotno mogu provlačit u svojoj 😁

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• greta10
    02. Veljača 2025. 18:50

Olivia i mene to zanima. Idem u petak tamo na pregled pa cu pitat i javim

Curica 6/23 🩷

Pukica
    02. Veljača 2025. 19:47

Ja sam prvu trudnoću nosila običnu torbu s nekoliko presvlaka za sebe, ulošcima i kozmetičkom torbom. Za bebu nisam nosila ništa jer sve ima u rodilištu. Muž mi je dan prije nego li smo trebali izaći donio odjeću za mene i bebu tako da se nisam pretrpavala, a neću ni ovaj put.

ana0310
    02. Veljača 2025. 20:06

ana0310

Gnijezdo smo koristili bas puno i planiram opet uzeti, cekam sad popuste da krenu pa da narucim.
    Pelene su mi u pocetku najdraze bile bella happy baby i hipp.
    Tetra pelene a ne znam, ethereal su mi kako koje bile ok, kretex su bile dobre i liewood su mi bile cini mi se favorit.
    Za rodiliste sam imala mali kofer i bilo mi je taman.

Za info: u Petrovoj sam rodila. Taj mali kofer je taman lijepo stao u ormar, ja sam nosila sa sobom sve jer nije bilo posjeta zbog korone, a nije mi se ni dalo muza gnjaviti da se probija preko sat vremena do rodilista. Ovaj puta ne znam sta cu, znam da cu sve isto nositi, a u sta cu staviti nemam pojima 😅

2021. M 💗

• Olivia888
    02. Veljača 2025. 20:06

greta10

Olivia i mene to zanima. Idem u petak tamo na pregled pa cu pitat i javim

E super, javi :). Bilo bi odlicno kad bi se to dogodilo na proljece :) 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Tinchilina
    02. Veljača 2025. 21:01

Emma, kakvo je stanje kod tebe? Jesi išla na kraju na hitnu?

💙 5/2023

• ddm2463
    02. Veljača 2025. 21:37

Cure jeste vi u ovim tjednima osjetile kako vam se beba miče u trbuhu ili sam ja luda da se to već moze osjetiti. Kad sam smirena i lezim na ledima osjetim kak se mrda unutra nešto.. kad stavim ruku na trbuh kao da neki balončić pukne i tako svako malo.. nez kako bi opisala to 😆

01.12. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.