Ja isto nisam imala gnijezdo, koristila sam zarolane ručnike u svrhu da ne padne i otkotrlja se u tako maloj dobi. Nisam ni vidjela da mi nešto fali. Znao nam je spavat i u košari od kolica doma. Tako sam si ja kao brijala da će se onda bolje naviknut na njih, al nisam primjetila da je to imalo nekog efekta, jer mi nikad nije spavao u kolicima. Al on je opcenito bio loš spavaç tako da je i do tog.
.
Nadam se da nije išijas, za sad samo guzu presječe, al kako sam se digla je malo bolje.
💙 5/2023
Planirate li koristiti gnijezdo za bebu, kakva su iskustva?
Meni to djeluje ogromno i nepraktično, ali voljela bih čuti iskustva iz prve ruke.
Bliska osoba se nudi da mi ga sašije, a ja nisam sigurna da mi to uopće treba 🙂
Nemam iskustva ni iz prve ni iz druge ruke 😅 Ali za sada ne planiram jer imamo mali stan pa moram na minimalizam. Kupujem samo nuzno i neophodno u sto manjim dimenzijama 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sad cu se i ja ubaciti s jefnim pitanjem!! Da li planirate u bo nositi kufer jer je kao oreglednije i lakse ili torbu?? Ja sam do sad uvik torbu a vidim dosta mama prakticira sad bas kufer???
+ 10.10.
Sad cu se i ja ubaciti s jefnim pitanjem!! Da li planirate u bo nositi kufer jer je kao oreglednije i lakse ili torbu?? Ja sam do sad uvik torbu a vidim dosta mama prakticira sad bas kufer???
Ja cu torbu jer imam jednu manju putnu i taman ce mi u nju sve stat. Koristim uvijek za pakiranje one kao platnene putne organizatore pa mi je praktično i u torbi. A negdje sam citala da u sobama na sv duhu nema bas puno mjesta za stvari pa da ne zauzimam vise prostora nego treba
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Dobro jutro cure, želim svima miran dan bez tegoba. Ja kad klinca stavim na spavanje ću malo upaliti baby watcher jer još uvijek ne osijetim bebicu pa da čujem malo srce da se umirim. Jedva čekam da krenem osijećati. Ali u ovoj trudnoći će to očito biti puno kasnije nego u prvoj.
Tajice sam ja u prošloj trudnoći kupila u HMu i sad ih nosim.
Gnijezdo nismo imali i ne planiram ga imati ni sada. Nemam potrebu za njim.
Stvari za bolnicu sam nosila prvi put u malom koferu i tako ću i ovaj put jer mi je najpraktičnije.
Da bas nisan ni ja sigurna rado bi torbu jer u zd u bo znaju prigovarat i za torbu kazu uzmi sto ti treba i vrati torbu pa kao svaki dan ionako neko dode u posjete!! Iako sad na zadnjem porodu nije mi niko nista!! Ali me ono ako uzmem kofer u glavi sto ce reci kad me vide😅jer nekad su bas strogi bili po pitanju toga!! Kofer svakao fino stane sve i urednije ali evo mislim se narucit jednu bas torbu za rodiliste sa oar nesesera pa cisto da vidim kako vi stojite s tim!!
+ 10.10.
Maria31 mi smo sa prvim imali gnijezno ali ga nikako nismo koristili on nije htio od mene se odvojiti duga dojenja i jednostavno nam nije sluzilo pokusat cu sa drugim opet ali po meni nepotrebno.
Petrucika prvi put sam nosila kofer jer je bio carski u torbu mi nije moglo nista stati a i lakse mi je bilo da vucem kofer nego nosim i operisana da vadim iz uskih ormara kofer nego torbu. Mislim da cu opet.
Dosta stvari imam od proslog puta od novog cu uzeti Babybjorn jer mi djeluje sa dvoje djece da ce mi trebati 😅, kolica i ljetnu robicu, spavacice takodjer imam od prosli put ali mozda jednu uzmem ljetnu.
U cemu se iznosi beba uopce ljeti? Nekako mi malo samo npr bodic iako august ce da bude sigurno 40°c
Ja cu u dugom rukavu!! Sad nezz tocno kako cu pripremit karatii bidic i dugi rukav ili samo dugi bodic jer to dad stvarno ovisi kako ce tad bas biti ali spremit cu si takvu komb da imam pa kako god ali svakako cu u dugom i u jaje i lagani orekrivqc inako koncani ili tetrica nesto tako otp kazem sve bas ivusi o tom danu!! Vise ne mizes tocno ni znat nit su kita sto su bila nit su zime sto su bile!!!
+ 10.10.
Da bas nisan ni ja sigurna rado bi torbu jer u zd u bo znaju prigovarat i za torbu kazu uzmi sto ti treba i vrati torbu pa kao svaki dan ionako neko dode u posjete!! Iako sad na zadnjem porodu nije mi niko nista!! Ali me ono ako uzmem kofer u glavi sto ce reci kad me vide😅jer nekad su bas strogi bili po pitanju toga!! Kofer svakao fino stane sve i urednije ali evo mislim se narucit jednu bas torbu za rodiliste sa oar nesesera pa cisto da vidim kako vi stojite s tim!!
Sve ovisi valjda p rodilištu. Meni nitko ništa nije rekao za kofer, ali ja sam i rađala za vrijeme kada nije bilo posjeta i nitko mi ništa nije mogao donjeti tako da sam za sve dane morala natrpati u kofer. Budeš si vidjela kako će ti najbolje odhovarati.
Pozdrav,
Kod nas opet kava vani na suncu, sad smo nazad doma jer je uskoro vrijeme za spavanac, popodne se idemo malo druziti dok gledamo tekmu.
.
Emma ja se isto u to ne razumijem, nadam se da ti je sad vec bolje.
.
Gnjezdo imamo jos od malog. Jako kratko koristili, poslije uglavnom gdje god stoji smetao je. Tako da mislim da ga necu korisiti ovaj put.
.
Na sv.Duhu 2021 kad sam rađala, bile su napisane kao dimenzije torbe a to je kao onaj kofer rucne prtljage za avion. A imala sam jos manji ruksak za rađaonu. Meni je to bilo ok.
2021 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji