Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ddm2463
    01. Veljača 2025. 22:10

keksolina

Maria31

ddm2463

Curke jel ima tko ideju gdje mogu kupiti neke kvalitetne tajice da nisu prozirne i da su rastezljive kad mi trbuh poraste da mogu i tada u njih stat 😆 Sad zivim u tajicama i trenirkama ali trebam nešto kad idem nekuda iz kuće da ne moram u trapke.. ove šta imam su većinom jeftine za po kući, prozirne su i sve se pohvata za njih pa mi nisu za nekuda izvan kuće 😆
    Bilo bi poželjno da se mogu naručiti preko neta 🤌💕
    Meni su stigle jučer iz hm-a, koštaju 15 eura i super su, ne stisnu trbuh a nisu ni prozirne. Pamuk i viskoza.
    Ja sam isto te uzela, ali malo mi jesu prozirnkaste. Ali su mi super te njihove trudnicke stvari sa stranice, tipa majice dugih rukava. I uzela sam traperice mama before and after, one nemaju onu elastiku nego su naprijed nize da idu ispod trbuha, a iza vise, i jos imaju neke gumbice unutra da ih jos malo suzis i rasiris. To je super za nas koji volimo zgurati majice u hlace. Samo sto bi zapravo cak uzela broj manje, dosta su velike ove ispale. Meni je stiglo u rekordnom roku, narucila u pon i stiglo vec u cet. Salju s DPD-om.
    Inace imam neke iz decathlona, nisu trudnicke al jos stanem u njih i skroz su neprozirne.
    A vidjela sam da stalno preporucaju lelosi za trudnice. Ja ih nisam probala, jel netko drugi probao?

U decatlonu sam gledala ali se uopće ne mogu odlučiti koje da uzmem.. inaće sam čula da su njihove odlične. Mozda naručim jedne za probu. Blago vama koje ste u zgu kod nas tu nema baš nekog izbora 😔 
    I mene zanima za lelosi ako tko ima iskustva, jesu skuplje ali ako valjaju isplati se 

01.12. +

• ddm2463
    01. Veljača 2025. 22:31

lolola13

ddm2463

lolola13

Mozes naruciti bas trudnicke pa ce ti stat trbuh i jako su udobne 😁 Ja sam narucila sa asosa ali te su prozirne malo na guzi pa od tamo nemoj 🤣 Samo meni trebaju za po doma ili ispod tunike pa mi je to ok
    Ja bi ih nosila na duksu, nekad i tuniku na običnu majicu, šta mi padne na pamet jer se volim brzinski spremit nekad, pa mi je baš bitno da nisu prozirne a to je tolikoo teško naći da ono, katastrofa 🤣🤣🤣
    Bojim se ako uzmem trudničke da će mi sad biti velike 😆

Mislim da ti ne budu velike, nemaju onako viska materijala koji visi i ceka biti popunjen 😅 Naravno, tko zna kako ce tebi trbuh rast, mozda ces i moc jos dugo nositi obicne. Ali meni jednom kad je krenulo kao da je svaki tjedan dupli i bas me te trudnicke stvari spasavaju da me ne tiska nista 🙈

Kupit ću i njih pa ću probati. Trenutno nemam trbuha ništa tu i tamo se malo napuhne, bude s vremenom nabujao vjerujem da to samo odjednom krene..inače ja uvijek nosim usko sve traperice su mi bile top prije ali sad ne volim da me stišće bilo šta na trbuhu od kako je bebac unutra baš me zivcira sve šta me stišće 🤣 jedva čekam ljetne haljine najbolje će mi biti tada 🤣

01.12. +

lolola13
    01. Veljača 2025. 22:44

ddm2463

Kupit ću i njih pa ću probati. Trenutno nemam trbuha ništa tu i tamo se malo napuhne, bude s vremenom nabujao vjerujem da to samo odjednom krene..inače ja uvijek nosim usko sve traperice su mi bile top prije ali sad ne volim da me stišće bilo šta na trbuhu od kako je bebac unutra baš me zivcira sve šta me stišće 🤣 jedva čekam ljetne haljine najbolje će mi biti tada 🤣

Da, meni je jako rano krenulo smetati sve sto me stisne na trbuh 😅 Sad sam narucila i trudnicke gace jer nisam vise mogla podnijeti ove obicne 🙈 Al znas kaj, s tim rastom trbuha je bas individualno. Kolegica koja je trudna 6 tjedana duze ima jedva vidljiv trbuscic a ja sam vec ono ocito jako trudna. Vjerojatno ovisi i o gradi tijela i tko zna cemu sve. U svakom slucaju ti najbolje znas sama za sebe sto ti pase 😄

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Maria31
    01. Veljača 2025. 22:47

ddm2463

Maria31

ddm2463

Curke jel ima tko ideju gdje mogu kupiti neke kvalitetne tajice da nisu prozirne i da su rastezljive kad mi trbuh poraste da mogu i tada u njih stat 😆 Sad zivim u tajicama i trenirkama ali trebam nešto kad idem nekuda iz kuće da ne moram u trapke.. ove šta imam su većinom jeftine za po kući, prozirne su i sve se pohvata za njih pa mi nisu za nekuda izvan kuće 😆
    Bilo bi poželjno da se mogu naručiti preko neta 🤌💕
    Meni su stigle jučer iz hm-a, koštaju 15 eura i super su, ne stisnu trbuh a nisu ni prozirne. Pamuk i viskoza.
    E super nisam se toga sjetila. Pogledat ću.. Koliko se čeka cca dostava ? :)

Naručila sam u ponedjeljak, u petak ujutro su stigle dpd-om. Kupila sam si još par stvari, donji dio trenirke, neki kompletić i baš sam zadovoljna svime

RužaFT
    01. Veljača 2025. 23:33

Cure,
    Kao prvo cestitam svima koji su ovih dana bili na pregledima, neka se tako nastavi do kraja 😊  
    Meni su se opet danas pojavile mucnine, a nisam ih imala tjednima 🙄 nisu me bas obradovale haha
    Mi smo kupili kolica cybex balios prije cca mjesec dana i nadam se da ce nam biti ok..lagano se voze. 
    Cure posaljite linkove s kojim ste trudnickim komadom odjece/tkanine zadovoljni..tipa neprozirne tajice, trapke ali sa prosirenjem za stomak i dolje uze.. haljina imam i jedno par setova trudnickih (majica i suknja) narucila sam si sa zalanda...

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.