Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    02. Veljača 2025. 09:25

Ema nemam iskustva al nadam se da nije nista ozbiljno🤞

Curica 6/23 🩷

• Tinchilina
    02. Veljača 2025. 09:27

Btw, mene od sinoć presjeca u oba guza u određenim porketima. Ne znam kaj bi to bilo, manjak magnezija ili nekaj treće? Zna li tko?

💙 5/2023

petrucika
    02. Veljača 2025. 09:35

Jutro curee!! Mi smo danas tocno 20tt tocno na pola puta!! Sad ce to malo brze bar mi tako uvik bude!! Moja curica veselo lupka unutra i ovakva budenja su mi najdraza i najslada!! Ja sam jos u krevetu i upravo se polako idemo dizati i nesto marendati a danas ce biti zobene i salica caja!!! Ugodna nedilja svima i samo polakoooo!! Pozdrav od nas dvi🥰🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    02. Veljača 2025. 09:45

Tincilina ja sam u prosloj imala problema s isijasom. On tako krece iy guze u nogu. Meni je bilo samo u jednu nogu al boli tolko da sam jedva sjedila i hodala. Nadam se da nije to al ako krene u nogu mozda je isijas

Curica 6/23 🩷

lolola13
    02. Veljača 2025. 10:04

Emma05

Ja nikako na zelenu granu. Jucer ujutro su me probudile nezgodne aritmije kad sam spavala na lijevom boku. I okrenem se na leđa međutim morala sam se eventualno dignuti jer je zbilja bilo koma to povremeno lupanje. Znam da od ranije imam AV blok po Wenckebachu čini mi se II stupanj. Moram pogledat holter koji sam radila više se ne sjećam. I to su mi noćne senzacije bile koje ja nebi osjetila. A noćas je bio horor. Uopće nisam mogla na bok. Zalupalo bi mi baš nezgodno svako toliko. Imala sam tih "lupanja" jedno 50ak noćas. Kao ekstrasistole. Neznam više broja. Mjerim puls..normalan mi je cijelo vrijeme. Svakako sam zabrinuta za bebu. Kakva je tek bebi cirkulacija ako meni srce ovako radi?!😓🙈. Izvaditi ću krv čim prije da nisam pretjerala sa željezom i tsh a i ostalo. I uvijek mi je nešto vikendom kad ne mogu mrdnit a ne volim trčati na hitnu. A znam da će ovo trebati kontrolirati. Sad se razmišljam ima li smisla popit Normabel od 2 mg bar. Ne volim ga ali vidim da nisam smirena nekako..

Nemam iskustva s time ali bolje da popis normabel nego da budes uznemirena... Mozda normabel i s tim pomogne? Jel ti i dalje tako preskace? 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Maria31
    02. Veljača 2025. 10:13

Planirate li koristiti gnijezdo za bebu, kakva su iskustva?
    Meni to djeluje ogromno i nepraktično, ali voljela bih čuti iskustva iz prve ruke.
    Bliska osoba se nudi da mi ga sašije, a ja nisam sigurna da mi to uopće treba 🙂

AnnieP
    02. Veljača 2025. 10:17

Maria31

Meni to djeluje ogromno i nepraktično, ali voljela bih čuti iskustva iz prve ruke.

Ja sam za prvu curku koristila gnijezdo 3,4 mjeseca. Meni je bilo praktično i zadovoljna sam s njime.
    Može se oprati u vešmašini, tako da znam da mi je uvijek na čisto mogla ležati. Većinom je na početku bila s nama u dnevnom i u gnijezdu spavala stalno.
    Sad za drugu bebicu isto planiram koristiti, čeka spremno i zapakirano ispod mog kreveta. 😊

🩷 7/2022

Emma05
    02. Veljača 2025. 10:24

lolola13

Emma05

Ja nikako na zelenu granu. Jucer ujutro su me probudile nezgodne aritmije kad sam spavala na lijevom boku. I okrenem se na leđa međutim morala sam se eventualno dignuti jer je zbilja bilo koma to povremeno lupanje. Znam da od ranije imam AV blok po Wenckebachu čini mi se II stupanj. Moram pogledat holter koji sam radila više se ne sjećam. I to su mi noćne senzacije bile koje ja nebi osjetila. A noćas je bio horor. Uopće nisam mogla na bok. Zalupalo bi mi baš nezgodno svako toliko. Imala sam tih "lupanja" jedno 50ak noćas. Kao ekstrasistole. Neznam više broja. Mjerim puls..normalan mi je cijelo vrijeme. Svakako sam zabrinuta za bebu. Kakva je tek bebi cirkulacija ako meni srce ovako radi?!😓🙈. Izvaditi ću krv čim prije da nisam pretjerala sa željezom i tsh a i ostalo. I uvijek mi je nešto vikendom kad ne mogu mrdnit a ne volim trčati na hitnu. A znam da će ovo trebati kontrolirati. Sad se razmišljam ima li smisla popit Normabel od 2 mg bar. Ne volim ga ali vidim da nisam smirena nekako..

Nemam iskustva s time ali bolje da popis normabel nego da budes uznemirena… Mozda normabel i s tim pomogne? Jel ti i dalje tako preskace?

Kad se vertikaliziram ne osjetim to. Samo kad ležim. A pogotovo na lijevom boku jer se tako najlakše pritišće srce. Po dosadašnjem iskustvu ili sam se predozirala s nečim od suplementacije ili mi je tsh skočio. Moram izvaditi krv da vidim. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Užasan feeling. Nisam oka sklopila noćas. Normabel na kraju nisam popila jer me već uvatilo jutro. 😏
    ..
    Ugodna vam Nedjelja svima🙏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

petrucika
    02. Veljača 2025. 10:44

Maria31

Ja ga imam iz prosle trudnoce ne bi bas savjetovala meni to cisto bezveze nezz zasto san kupila onda san ga u dada&rocco platila 500kn ali to je bacen nivac po meni!! Sad ga nemam namjeru koristit!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    02. Veljača 2025. 10:53

Emma05

lolola13

Emma05

Nemam iskustva s time ali bolje da popis normabel nego da budes uznemirena… Mozda normabel i s tim pomogne? Jel ti i dalje tako preskace?

Kad se vertikaliziram ne osjetim to. Samo kad ležim. A pogotovo na lijevom boku jer se tako najlakše pritišće srce. Po dosadašnjem iskustvu ili sam se predozirala s nečim od suplementacije ili mi je tsh skočio. Moram izvaditi krv da vidim. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Užasan feeling. Nisam oka sklopila noćas. Normabel na kraju nisam popila jer me već uvatilo jutro. 😏
    ..
    Ugodna vam Nedjelja svima🙏

Drzim fige da je nesto bezazleno i da ce proci brzo! Danas preskoci onda vitamine i ostalu suplementaciju pa se mozda iznivelira. Ne znam kako ti imas sa lijekovima za stitnjacu ako uzimas, ali moja mama ima vec naviku primjetiti kada joj nesto ne stima pa si sama regulira dozu lijeka po potrebi neke dane, odnosno uzme manje ili vise. To joj je cak u dogovoru s dr, ali ja se stvarno ne razumijem za davanje takvih savjeta

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.