Ja planiram stvari nositi u koferu, a sto se tice tajica ona najjeftinije iz Dechatlona su poprilično dobre i mogu se dosta navuci ako uzmete malo vece. Ja sam za sada u njima, a narucit cu si i trudnicke. Ja zivim u tajicama trenutno 🫣😄
Jel ima netko preporuku za tetra pelene i gaze? Gdje kupiti da nisu abnormalno skupe, a da su dobre?
Mame koje vec imate iskustva s pelenama, koje bi preporucile? Ja sam mislila za početak krenuti s Pampersicama pa ako nece odgovarati istrazivati dalje 😏😄
Jel ima netko preporuku za tetra pelene i gaze? Gdje kupiti da nisu abnormalno skupe, a da su dobre?
Mame koje vec imate iskustva s pelenama, koje bi preporucile? Ja sam mislila za početak krenuti s Pampersicama pa ako nece odgovarati istrazivati dalje 😏😄
Mi smo tetre uzimali u Kretexu i Etherealu. Planiram i ovaj put tamo jer su mi bile odlične.
A pelene smo koristili Pampers premium care i Violeta premium cotton.
Lolola sjecam se da si to napisala u grupi i bas mi je bilo drago zbog tebe.
Na zalost moj sef ne zna raditi moj posao. Zna samo 1 kolegica koja ce preuzeti posao kad odem, ali ona to jos ne zna 🙈
Moj sef je super i ne bih ga mijenjala ni za sto, ali covjek zivi za posao i moja trudnoca je nesto sto on ne dozivljava kao prepreku. No to je mozda i bolje jer sam tako lakse dobila poticaj da odem ☺️
Nikad vise necu biti trudna sa prvom bebom i nikad vise necu imati priliku posvetiti se sebi.
.
Trudnicke tajice sam uzela preko temu-a u trenutku kad mi nikako nisu stizali hm i ostali online ducani (narucivala sam u prosincu) i mogu reci da su stvarno okej😄
S tim da uzivam u trudnickim trapkama od kad mi ih je krojacica malo prosirila na trbuhu i promjenila gumicu🥰
.
Kolica - jucer smo navratili u jedan ducan i krenuli gledati kolica, tek smo tad skuzili da NISTA ne znamo😂 odustali smo i rekli da cemo ici onda kada cemo imati vise vremena, volje i zivaca🙈
.
Napravila sam tako sareni rucak i napokon nutritivno odlicno izbalansiran i sad molim Boga da necu umirati od mucnina😂😅
.
Pelene - dobila sam najvise pohvala za dm i lidl pelene, a jako puno kritika za Pampers 🤷🏼♀️
.
Gnijezdo - koristit cemo ga ako cemo ga dobiti/naslijediti, ali ga sami necemo kupovati😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Ja sam tetrice uzela u tadašnjoj Bubamari, dobila sam i 10 u paketu od Karlovačke županije ali ne znam marku, bila sam zadovoljna obojima.
Moja Lucka je stalno bljuckala tako da sam ja imala 30 velikih tetrica i par onih malih. Stvarno sam koristila ih, 20 bi mi bilo naknap. Za bebu koja ne bljuca mislim da nije potrebno toliko.
Pelene sam koristila Bella baby happy, prezadovoljna sam s njima. Nisu plastične i nikad nam nisu promočile (znale su 12+ sati držati preko noći). Svaka 3,4 mjeseca imaju akcije 30% na stranici Bauerfeind i onda sam znala kupiti zalihe za 3 mjeseca. Cjenovno veliki plus naspram Pampersa.
Pampers sam probala, previše plastične, znale su i promočiti. Violeta isto, plastične i znale promočiti. Babylove pelene su okej, cjenovno prihvatljive ali probala sam ih prije mjesec dana i užasno smrdi, to sam čula i od drugih. Kad se dijete upiški to je užasan miris.
🩷 7/2022
Ja sam tetrice u ethreala uzimala i super su kvalitetne se pokazala nesto sam ovako i u pepca da imam da se nade pa ne mogu reci da se nesto lose pokazalo i s njima!! Peke za pocetak pampers premium kasnije vidim koje nam odgovaraju!! Bicicu uzmem staklenu i dr Browns smo koristili bile su nam topp!!
+ 10.10.
Super idem u hm vidjet, tnkju ❤️
Ako se tko još sjeti čega javiteee 😁😁😁
Imaš na Zelandu super trudnicku odjeću. Ja sam kupila tajice. Dobiješ 2 komada za 15 e, visoki udio pamuka i super su mi udobne. Uzela sam i pletenu trudnicku haljinu i trudnicke majice, sve pamučno i jako mekano
Jutro curee!! Mi smo danas tocno 20tt tocno na pola puta!! Sad ce to malo brze bar mi tako uvik bude!! Moja curica veselo lupka unutra i ovakva budenja su mi najdraza i najslada!! Ja sam jos u krevetu i upravo se polako idemo dizati i nesto marendati a danas ce biti zobene i salica caja!!! Ugodna nedilja svima i samo polakoooo!! Pozdrav od nas dvi🥰🥰
Čestitam na polovici! Još samo pola 🥳
Ja nikako na zelenu granu. Jucer ujutro su me probudile nezgodne aritmije kad sam spavala na lijevom boku. I okrenem se na leđa međutim morala sam se eventualno dignuti jer je zbilja bilo koma to povremeno lupanje. Znam da od ranije imam AV blok po Wenckebachu čini mi se II stupanj. Moram pogledat holter koji sam radila više se ne sjećam. I to su mi noćne senzacije bile koje ja nebi osjetila. A noćas je bio horor. Uopće nisam mogla na bok. Zalupalo bi mi baš nezgodno svako toliko. Imala sam tih "lupanja" jedno 50ak noćas. Kao ekstrasistole. Neznam više broja. Mjerim puls..normalan mi je cijelo vrijeme. Svakako sam zabrinuta za bebu. Kakva je tek bebi cirkulacija ako meni srce ovako radi?!😓🙈. Izvaditi ću krv čim prije da nisam pretjerala sa željezom i tsh a i ostalo. I uvijek mi je nešto vikendom kad ne mogu mrdnit a ne volim trčati na hitnu. A znam da će ovo trebati kontrolirati. Sad se razmišljam ima li smisla popit Normabel od 2 mg bar. Ne volim ga ali vidim da nisam smirena nekako..
Nemam iskustva s time ali bolje da popis normabel nego da budes uznemirena… Mozda normabel i s tim pomogne? Jel ti i dalje tako preskace?
Kad se vertikaliziram ne osjetim to. Samo kad ležim. A pogotovo na lijevom boku jer se tako najlakše pritišće srce. Po dosadašnjem iskustvu ili sam se predozirala s nečim od suplementacije ili mi je tsh skočio. Moram izvaditi krv da vidim. Nadam se da nije ništa ozbiljno. Užasan feeling. Nisam oka sklopila noćas. Normabel na kraju nisam popila jer me već uvatilo jutro. 😏
..
Ugodna vam Nedjelja svima🙏
Drzim fige da je nesto bezazleno i da ce proci brzo! Danas preskoci onda vitamine i ostalu suplementaciju pa se mozda iznivelira. Ne znam kako ti imas sa lijekovima za stitnjacu ako uzimas, ali moja mama ima vec naviku primjetiti kada joj nesto ne stima pa si sama regulira dozu lijeka po potrebi neke dane, odnosno uzme manje ili vise. To joj je cak u dogovoru s dr, ali ja se stvarno ne razumijem za davanje takvih savjeta
Ne trosim lijekove za štitnjaču ali znam da u trudnoći tsh moze porasti. Pila sam Euthyrox od 25 mcg davno kroz ivf postupak kad mi je tsh bio 4.0 pa su ga spuštali do 2.5. Pila tako 1,5g kasnije nisam vise. Uvijek mi je bio uredan kasnije. Osjećam srce u vratu a vrlo slično tome kad stitnjaca podivlja. Svakako cu izvaditi pa viditi. Slijedi me i kardiolog jer ovo nije normalno.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Tetre su mi najbolje iz Etherala, koristila sam ih i prala non stop, a zadržale su mekoću. Pelene su mi najbolje iz DM-a iako mislim da ću ovaj put isprobati HIPP-ove, tada ih nije bilo, a baš volim sve njihove proizvode za djecu.
Sortiraj odgovore
Najstariji