Mi smo danas neplanirano kupili kolica. Bilo je u planu kada bude sajam, ali danas je naj naj dućan imao outlet i ulovili smo željena kolica na 40% popusta. Tako da je danas bio uspješan dan 🤭
Ajme super! Pogledala sam kaj imaju ali nisu imali ova koja ja pikiram 😅 Morat cu cekat baby sajam i pratit popuste po ducanima
Koja bi ti htjela?
Mislim da je to dosta no name marka, nije da sam cula za njih prije. Ali jako mi se svidaju, bas su lagana i imaju super amortizere 😅 I bas se lako voze 😁 Bebetto Flavio Stella
Curke jel ima tko ideju gdje mogu kupiti neke kvalitetne tajice da nisu prozirne i da su rastezljive kad mi trbuh poraste da mogu i tada u njih stat 😆 Sad zivim u tajicama i trenirkama ali trebam nešto kad idem nekuda iz kuće da ne moram u trapke.. ove šta imam su većinom jeftine za po kući, prozirne su i sve se pohvata za njih pa mi nisu za nekuda izvan kuće 😆
Bilo bi poželjno da se mogu naručiti preko neta 🤌💕
01.12. +
Mozes naruciti bas trudnicke pa ce ti stat trbuh i jako su udobne 😁 Ja sam narucila sa asosa ali te su prozirne malo na guzi pa od tamo nemoj 🤣 Samo meni trebaju za po doma ili ispod tunike pa mi je to ok
Curke jel ima tko ideju gdje mogu kupiti neke kvalitetne tajice da nisu prozirne i da su rastezljive kad mi trbuh poraste da mogu i tada u njih stat 😆 Sad zivim u tajicama i trenirkama ali trebam nešto kad idem nekuda iz kuće da ne moram u trapke.. ove šta imam su većinom jeftine za po kući, prozirne su i sve se pohvata za njih pa mi nisu za nekuda izvan kuće 😆
Meni su stigle jučer iz hm-a, koštaju 15 eura i super su, ne stisnu trbuh a nisu ni prozirne. Pamuk i viskoza.
Mozes naruciti bas trudnicke pa ce ti stat trbuh i jako su udobne 😁 Ja sam narucila sa asosa ali te su prozirne malo na guzi pa od tamo nemoj 🤣 Samo meni trebaju za po doma ili ispod tunike pa mi je to ok
Ja bi ih nosila na duksu, nekad i tuniku na običnu majicu, šta mi padne na pamet jer se volim brzinski spremit nekad, pa mi je baš bitno da nisu prozirne a to je tolikoo teško naći da ono, katastrofa 🤣🤣🤣
Bojim se ako uzmem trudničke da će mi sad biti velike 😆
01.12. +
Meni su stigle jučer iz hm-a, koštaju 15 eura i super su, ne stisnu trbuh a nisu ni prozirne. Pamuk i viskoza.
E super nisam se toga sjetila. Pogledat ću.. Koliko se čeka cca dostava ? :)
01.12. +
Ja bi ih nosila na duksu, nekad i tuniku na običnu majicu, šta mi padne na pamet jer se volim brzinski spremit nekad, pa mi je baš bitno da nisu prozirne a to je tolikoo teško naći da ono, katastrofa 🤣🤣🤣
Bojim se ako uzmem trudničke da će mi sad biti velike 😆
Mislim da ti ne budu velike, nemaju onako viska materijala koji visi i ceka biti popunjen 😅 Naravno, tko zna kako ce tebi trbuh rast, mozda ces i moc jos dugo nositi obicne. Ali meni jednom kad je krenulo kao da je svaki tjedan dupli i bas me te trudnicke stvari spasavaju da me ne tiska nista 🙈
I ja da se javim napokon s pregleda 🙈 sve je super, svi organi i prstici dobro. 99% da je curica, ali cijelo vrijeme je sjedila prekrizenih nozica pa se nije bas dala pokazati da bude 100%. Mislim da si mogu dati oduska i kupiti neki kompletic za curice, pa ako je decko ipak bit ce nekoj drugoj curici na poklon 🌸
.
Dala mi je doktorica uputnicu za ogtt i rekla da odem svakako do iduceg pregleda, da mogu s 22 tjedna. Kad ste vi mislile ici?
.
Iduci pregled 3.3.
Bravooo cestitam na urednom pregledu i na curici!! Ja nezz meni ce moj mozda napomenut na sl pregledu tad cu biti 21tt za sad mi nista nije reka!! Ja to uvik tako 24/25 tt radim!! Pa vjerojatno tako i ovaj puta!! Ja vam to u domu zdravlja i parkiram isprid i onda se vratim nakon vadenja u auto otvorim si orozor spustim sic i surfam i tako cekam do iduceg!! Prode svaki puta sve ok!!
Mozda mi je ranije stavila jer sam prosli put imala gestacijski, evo nemam pojma stvarno. E vidis, super ti je ova ideja 😄 ja nazalost nemam parking ispred DZ-a, ali sigurno cu negdje sjesti i surfati po mobu. Ili mozda da napokon neku knjigu procitam 😅
Jesi u prosloj imala jako visok secer? Pazila si sto jedes?
Pa nisam uopce imala visok, prvi jutarnji mi je bio malo povisen na ogtt-u, ostala dva u granicama. Pazila sam kaj jedem, ali nisam bas pratila onu dijetu 1800 kcal jer sam vege pa ne bi nis jela, ali sam pratila tablice glikemijskog indeksa. I mjerila sam si secer s glukometrom
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Ja sam isto te uzela, ali malo mi jesu prozirnkaste. Ali su mi super te njihove trudnicke stvari sa stranice, tipa majice dugih rukava. I uzela sam traperice mama before and after, one nemaju onu elastiku nego su naprijed nize da idu ispod trbuha, a iza vise, i jos imaju neke gumbice unutra da ih jos malo suzis i rasiris. To je super za nas koji volimo zgurati majice u hlace. Samo sto bi zapravo cak uzela broj manje, dosta su velike ove ispale. Meni je stiglo u rekordnom roku, narucila u pon i stiglo vec u cet. Salju s DPD-om.
Inace imam neke iz decathlona, nisu trudnicke al jos stanem u njih i skroz su neprozirne.
A vidjela sam da stalno preporucaju lelosi za trudnice. Ja ih nisam probala, jel netko drugi probao?
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji