Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ddm2463
    01. Veljača 2025. 21:29

Curke jel ima tko ideju gdje mogu kupiti neke kvalitetne tajice da nisu prozirne i da su  rastezljive kad mi trbuh poraste da mogu i tada u njih stat 😆 Sad zivim u tajicama i trenirkama ali trebam nešto kad idem nekuda iz kuće da ne moram u trapke.. ove šta imam su većinom jeftine za po kući, prozirne su i sve se pohvata za njih pa mi nisu za nekuda izvan kuće 😆 
    Bilo bi poželjno da se mogu naručiti preko neta 🤌💕

01.12. +

lolola13
    01. Veljača 2025. 21:37

Mozes naruciti bas trudnicke pa ce ti stat trbuh i jako su udobne 😁 Ja sam narucila sa asosa ali te su prozirne malo na guzi pa od tamo nemoj 🤣 Samo meni trebaju za po doma ili ispod tunike pa mi je to ok

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Maria31
    01. Veljača 2025. 21:39

ddm2463

Curke jel ima tko ideju gdje mogu kupiti neke kvalitetne tajice da nisu prozirne i da su rastezljive kad mi trbuh poraste da mogu i tada u njih stat 😆 Sad zivim u tajicama i trenirkama ali trebam nešto kad idem nekuda iz kuće da ne moram u trapke.. ove šta imam su većinom jeftine za po kući, prozirne su i sve se pohvata za njih pa mi nisu za nekuda izvan kuće 😆

Meni su stigle jučer iz hm-a, koštaju 15 eura i super su, ne stisnu trbuh a nisu ni prozirne. Pamuk i viskoza.

• ddm2463
    01. Veljača 2025. 21:48

lolola13

Mozes naruciti bas trudnicke pa ce ti stat trbuh i jako su udobne 😁 Ja sam narucila sa asosa ali te su prozirne malo na guzi pa od tamo nemoj 🤣 Samo meni trebaju za po doma ili ispod tunike pa mi je to ok

Ja bi ih nosila na duksu, nekad i tuniku na običnu majicu, šta mi padne na pamet jer se volim brzinski spremit nekad,  pa mi je baš bitno da nisu prozirne a to je tolikoo teško naći da ono, katastrofa 🤣🤣🤣
    Bojim se ako uzmem trudničke da će mi sad biti velike 😆 

01.12. +

• ddm2463
    01. Veljača 2025. 21:49

Maria31

ddm2463

Curke jel ima tko ideju gdje mogu kupiti neke kvalitetne tajice da nisu prozirne i da su rastezljive kad mi trbuh poraste da mogu i tada u njih stat 😆 Sad zivim u tajicama i trenirkama ali trebam nešto kad idem nekuda iz kuće da ne moram u trapke.. ove šta imam su većinom jeftine za po kući, prozirne su i sve se pohvata za njih pa mi nisu za nekuda izvan kuće 😆
    Meni su stigle jučer iz hm-a, koštaju 15 eura i super su, ne stisnu trbuh a nisu ni prozirne. Pamuk i viskoza.

E super nisam se toga sjetila. Pogledat ću..  Koliko se čeka cca dostava ? :) 

01.12. +

lolola13
    01. Veljača 2025. 21:55

ddm2463

lolola13

Ja bi ih nosila na duksu, nekad i tuniku na običnu majicu, šta mi padne na pamet jer se volim brzinski spremit nekad, pa mi je baš bitno da nisu prozirne a to je tolikoo teško naći da ono, katastrofa 🤣🤣🤣
    Bojim se ako uzmem trudničke da će mi sad biti velike 😆

Mislim da ti ne budu velike, nemaju onako viska materijala koji visi i ceka biti popunjen 😅 Naravno, tko zna kako ce tebi trbuh rast, mozda ces i moc jos dugo nositi obicne. Ali meni jednom kad je krenulo kao da je svaki tjedan dupli i bas me te trudnicke stvari spasavaju da me ne tiska nista 🙈 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    01. Veljača 2025. 21:58

A iz hma sam naručivala proslo tjedan i doslo mi je za 5 dana

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• keksolina
    01. Veljača 2025. 21:59

petra_aaa

keksolina

petrucika

keksolina

I ja da se javim napokon s pregleda 🙈 sve je super, svi organi i prstici dobro. 99% da je curica, ali cijelo vrijeme je sjedila prekrizenih nozica pa se nije bas dala pokazati da bude 100%. Mislim da si mogu dati oduska i kupiti neki kompletic za curice, pa ako je decko ipak bit ce nekoj drugoj curici na poklon 🌸
    .
    Dala mi je doktorica uputnicu za ogtt i rekla da odem svakako do iduceg pregleda, da mogu s 22 tjedna. Kad ste vi mislile ici?
    .
    Iduci pregled 3.3.
    Bravooo cestitam na urednom pregledu i na curici!! Ja nezz meni ce moj mozda napomenut na sl pregledu tad cu biti 21tt za sad mi nista nije reka!! Ja to uvik tako 24/25 tt radim!! Pa vjerojatno tako i ovaj puta!! Ja vam to u domu zdravlja i parkiram isprid i onda se vratim nakon vadenja u auto otvorim si orozor spustim sic i surfam i tako cekam do iduceg!! Prode svaki puta sve ok!!
    Mozda mi je ranije stavila jer sam prosli put imala gestacijski, evo nemam pojma stvarno. E vidis, super ti je ova ideja 😄 ja nazalost nemam parking ispred DZ-a, ali sigurno cu negdje sjesti i surfati po mobu. Ili mozda da napokon neku knjigu procitam 😅
    Jesi u prosloj imala jako visok secer? Pazila si sto jedes?

Pa nisam uopce imala visok, prvi jutarnji mi je bio malo povisen na ogtt-u, ostala dva u granicama. Pazila sam kaj jedem, ali nisam bas pratila onu dijetu 1800 kcal jer sam vege pa ne bi nis jela, ali sam pratila tablice glikemijskog indeksa. I mjerila sam si secer s glukometrom

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    01. Veljača 2025. 22:06

Maria31

ddm2463

Ja sam isto te uzela, ali malo mi jesu prozirnkaste. Ali su mi super te njihove trudnicke stvari sa stranice, tipa majice dugih rukava. I uzela sam traperice mama before and after, one nemaju onu elastiku nego su naprijed nize da idu ispod trbuha, a iza vise, i jos imaju neke gumbice unutra da ih jos malo suzis i rasiris. To je super za nas koji volimo zgurati majice u hlace. Samo sto bi zapravo cak uzela broj manje, dosta su velike ove ispale. Meni je stiglo u rekordnom roku, narucila u pon i stiglo vec u cet. Salju s DPD-om.
    Inace imam neke iz decathlona, nisu trudnicke al jos stanem u njih i skroz su neprozirne.
    A vidjela sam da stalno preporucaju lelosi za trudnice. Ja ih nisam probala, jel netko drugi probao?

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• ddm2463
    01. Veljača 2025. 22:06

Super idem u hm vidjet, tnkju ❤️
    Ako se tko još sjeti čega javiteee 😁😁😁

01.12. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.