Btw cure koje idete puno pišati, ja sam baš pricala s doktoricom danas i ona kaze da zene cesto misle da je to do trudnoće, a zapravo je cesto e. coli jer smo tome bas podlozne sada pogotovo. I tako je i meni bilo pa je prestalo cim sam antibiotike popila. Sad se budim pisati jednom maksimalno i to ako sam se nalila vode navecer. Pa ako sumnjate da bi moglo biti to nije lose ici raditi urinokulturu
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Evooo i ja obavila pregled
Sve je dobro, malac je aktivan bas ❤️
Idem za 3 tjedna vadit vec ogtt( dakle vec prije 20tt) jer sam mu spomenula da si doma mjerim secer i uvijek bude 5.4 na taste
A i ona prva vadenja krvi su mi pokazala 5.2
Tak da je rekao da zeli prije vidjeti taj ogttSljedeci pregled 18.2.
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
I ja da se javim napokon s pregleda 🙈 sve je super, svi organi i prstici dobro. 99% da je curica, ali cijelo vrijeme je sjedila prekrizenih nozica pa se nije bas dala pokazati da bude 100%. Mislim da si mogu dati oduska i kupiti neki kompletic za curice, pa ako je decko ipak bit ce nekoj drugoj curici na poklon 🌸
.
Dala mi je doktorica uputnicu za ogtt i rekla da odem svakako do iduceg pregleda, da mogu s 22 tjedna. Kad ste vi mislile ici?
.
Iduci pregled 3.3.
Bravooo cestitam na urednom pregledu i na curici!! Ja nezz meni ce moj mozda napomenut na sl pregledu tad cu biti 21tt za sad mi nista nije reka!! Ja to uvik tako 24/25 tt radim!! Pa vjerojatno tako i ovaj puta!! Ja vam to u domu zdravlja i parkiram isprid i onda se vratim nakon vadenja u auto otvorim si orozor spustim sic i surfam i tako cekam do iduceg!! Prode svaki puta sve ok!!
+ 10.10.
Evooo i ja obavila pregled
Sve je dobro, malac je aktivan bas ❤️
Idem za 3 tjedna vadit vec ogtt( dakle vec prije 20tt) jer sam mu spomenula da si doma mjerim secer i uvijek bude 5.4 na taste
A i ona prva vadenja krvi su mi pokazala 5.2
Tak da je rekao da zeli prije vidjeti taj ogttSljedeci pregled 18.2.
Cestitam na urednom pregledu🥰🥰
+ 10.10.
Pukica, _spring_, keksolina, petra_aaa, čestitam na super pregledima. 😊
Pišem za iduće tko je napisao, tko nije napisao neka samo pikne kad stigne.
.
Meni za ogtt doktorica još ništa nije rekla, mislim da će mi reći da idem poslije 24 tjedna.
🩷 7/2022
Super za lijepe preglede, cestitam! 🥰
.
Meni je za ogtt rekao da radim nakon iduceg pregleda, a pregled mi je u 22tt
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ulaskom u 12 sedmicu meni su svi simptomi krenuli kao da sam na pocetku 🤣 mucnine, smrdi mi hrana, povraca mi se, lose mi je, manta mi se. Do sad sam zaista bila odlicna izgleda da ce meni drugi trimestar da nadoknadi prvi🤣
Btw cure koje idete puno pišati, ja sam baš pricala s doktoricom danas i ona kaze da zene cesto misle da je to do trudnoće, a zapravo je cesto e. coli jer smo tome bas podlozne sada pogotovo. I tako je i meni bilo pa je prestalo cim sam antibiotike popila. Sad se budim pisati jednom maksimalno i to ako sam se nalila vode navecer. Pa ako sumnjate da bi moglo biti to nije lose ici raditi urinokulturu
Ja se dižem minimalno jednom, a često 2-3 puta po noći na wc a urinokultura mi je uredna. Mislim, svakako treba napraviti urinokulturu u trudnoći, ali ne bih generalizirala da odmah nešto nije ok
Sortiraj odgovore
Najstariji