E da, inace znam da je nevenova mast dobra za smanjenje strija kada se vec pojave ali ne znam dal to smijes u trudnoci
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Čestitam svim curama danas na uspješnim pregledima, opet dan s puno divnih pregleda ❤️❤️
.
Tema kolica mi smo u prošloj trudnoći imali Peg Perego Veloce 3u1 i jako smo bili zadovoljni. Ali sada bi ih prodali i kupili za drugu bebu iCandy Peach 2u1.
Jaje ćemo imati od prvog sina jer je vrhunsko. Nama jaje služi isključivo za auto, nisu preporuke da se jaje vozi na kolicima niti da je dijete dugo u jaju.
Za male bebe jaje je najsigurnije i s njim se najlakše postiže nagib u kojem dijete mora biti do svojih 6 mjeseci. Sa autoajedalicama najčešće to nije moguće postići, čak nekad nije moguće ni s jajima na bazi. Preporuke su da se dijete što duže vozi u kontra smjeru zbog sigurnosti. Gledajte da vam jaje može do što veće visine i što više kila. Mi smo jaje koristili do 2. rođendana i onda prešli u autosjedalicu. I dalje se vozi u kontra smjeru i tako će biti još dugo. Kada kupujete autosjedalice dobro je pratiti krivulje rasta prema WHO da vidite koliko će vam cca dijete biti visoko s 4 godine i hoće li vam dijete izdržati u sjedalici do boostera s naslonom. Da ne kupujete 2 sjedalice prije boostera.
Sad sam tu svega nadrobila, ali evo neke generalne smjernice. To je jako opširna tema
Illuminati Organization doesn't practice any form of blood sacrifice,
What~App (+44 7366 457436)
Tele>Gramm>> VonMandell
If you're seeking a transformative experience that goes beyond the ordinary, it's time to consider joining the Illuminati. This isn't just an invitation; it's a chance to step into a realm of knowledge and power that few ever encounter. The Illuminati stands as a beacon of enlightenment, offering its members access to exclusive information and networks that can elevate your life in unimaginable ways.
By deciding to join the Illuminati, you open doors to personal growth, wealth-building strategies, and connections with like-minded individuals who share your vision for greatness. Imagine being part of a secret society that has shaped history—understanding ancient wisdom while mastering modern techniques. The benefits are profound; from enhancing your career trajectory to gaining insights that will empower both you and those around you. Hence, if you are interested in taking part of this great organization, contact
Our Headlodge via
UNITED KINGDOM
Tele>Gramm>> VonMandell
What is the Illuminati and how to join it?
Join Illuminati
Illuminati membership
How to join Illuminati
Illuminati initiation process
What is the Illuminati?
How do you join the Illuminati
What are the requirements to join the Illuminati?
What happens when you join the Illuminati
Is joining the Illuminati safe
How do you join the Illuminati
UNITED KINGDOM
Tele>Gramm>> VonMandell
vonmadell1>>>gmaiL>com
And the Illuminati Organization does not practice any form of blood sacrifice,
Tele>Gramm>> VonMandell
Se você está buscando uma experiencia transformera que vai alem do comum, é hora de considerar se juntar aos Illuminati. Este não é apenas um convite; é uma chance de entrar em um reino de connociones e poder que pouces encontram. Os Illuminati se destacam como um farol de iluminación, oferecendo a seus members acesso a información e redes exclusivas que podem elevador sua vida de maniras imagináveis.
Ao decidir se juntar aos Illuminati, você abre portas para o crescendo pessoal, strategías de construção de ríquesa e connexionas com individuals com ideias similantes que compartiam sua visão de grandeza. Imagine fazer parte de uma sociedade secreta que moldou a história — entendendo a sudoria antiga while domina técnicas modernas. Os beneficios são profundos; desde improver sua trajetória de carrera até obter insights que fortalecerão você e acesos ao seu redor. Therefore, se você estiver interessante em fazer parte desta grande organização, entre em contato com
Our headquarters via
UNITED KINGDOM
Tele>Gramm>> VonMandell
O que é o Illuminati e como se juntar a ele?
Join the Illuminati
Illuminati affiliation
How to join the Illuminati
Illuminati initiation process
What is the Illuminati?
Como você se junta ao Illuminati
Quais são os requisites para se juntar ao Illuminati
What happens when you join the Illuminati?
É seguro se juntaar ao Illuminati
UNITED KINGDOM
Tele>Gramm>> VonMandell
vonmadell1>>>gmaiL>com
Dobro jutro svima.
Ugodan vikend vam želim, mamice koje radite odmorite se, napunite baterije za novi radni tjedan.
.
Moji spavaju, ja idem jesti i popiti čaj u miru. 😊
🩷 7/2022
Jutro svima :) Hvala vam puno na korisnim savjetima za kolica, puno znače, pogotovo ak ne znaš kao ja. Sigurno ćemo obići po dućanima, isprobati i kupiti. Jednako ćemo tako i u vezi krevetića. Za sad me najviše privlači next to me. Zna li netko možda kad će i hoće li biti onog sajma za bebe, kao da mi zvoni da bi moglo uskoro?
Strije - ja bademo ulje i to moram priznati nisam redovita. A vidim da ih na sisama imam
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Dobro jutro cure, ugodan vikend svima🥰
.
Sajam beba bude najčešće krajem ožujka i baš se isplati. Mi ćemo tada kolica kupiti jer znaju popusti ići i do 20%, a to se lijepo osjeti na tim skupljim stvarima
I ja da se javim napokon s pregleda 🙈 sve je super, svi organi i prstici dobro. 99% da je curica, ali cijelo vrijeme je sjedila prekrizenih nozica pa se nije bas dala pokazati da bude 100%. Mislim da si mogu dati oduska i kupiti neki kompletic za curice, pa ako je decko ipak bit ce nekoj drugoj curici na poklon 🌸
.
Dala mi je doktorica uputnicu za ogtt i rekla da odem svakako do iduceg pregleda, da mogu s 22 tjedna. Kad ste vi mislile ici?
.
Iduci pregled 3.3.
Bravooo cestitam na urednom pregledu i na curici!! Ja nezz meni ce moj mozda napomenut na sl pregledu tad cu biti 21tt za sad mi nista nije reka!! Ja to uvik tako 24/25 tt radim!! Pa vjerojatno tako i ovaj puta!! Ja vam to u domu zdravlja i parkiram isprid i onda se vratim nakon vadenja u auto otvorim si orozor spustim sic i surfam i tako cekam do iduceg!! Prode svaki puta sve ok!!
Mozda mi je ranije stavila jer sam prosli put imala gestacijski, evo nemam pojma stvarno. E vidis, super ti je ova ideja 😄 ja nazalost nemam parking ispred DZ-a, ali sigurno cu negdje sjesti i surfati po mobu. Ili mozda da napokon neku knjigu procitam 😅
Jesi imala jako visok secer u prosloj trudnoci? Pazila si sto jedes?
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
I ja da se javim napokon s pregleda 🙈 sve je super, svi organi i prstici dobro. 99% da je curica, ali cijelo vrijeme je sjedila prekrizenih nozica pa se nije bas dala pokazati da bude 100%. Mislim da si mogu dati oduska i kupiti neki kompletic za curice, pa ako je decko ipak bit ce nekoj drugoj curici na poklon 🌸
.
Dala mi je doktorica uputnicu za ogtt i rekla da odem svakako do iduceg pregleda, da mogu s 22 tjedna. Kad ste vi mislile ici?
.
Iduci pregled 3.3.
Bravooo cestitam na urednom pregledu i na curici!! Ja nezz meni ce moj mozda napomenut na sl pregledu tad cu biti 21tt za sad mi nista nije reka!! Ja to uvik tako 24/25 tt radim!! Pa vjerojatno tako i ovaj puta!! Ja vam to u domu zdravlja i parkiram isprid i onda se vratim nakon vadenja u auto otvorim si orozor spustim sic i surfam i tako cekam do iduceg!! Prode svaki puta sve ok!!
Mozda mi je ranije stavila jer sam prosli put imala gestacijski, evo nemam pojma stvarno. E vidis, super ti je ova ideja 😄 ja nazalost nemam parking ispred DZ-a, ali sigurno cu negdje sjesti i surfati po mobu. Ili mozda da napokon neku knjigu procitam 😅
Jesi u prosloj imala jako visok secer? Pazila si sto jedes?
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Dobro jutro cure 🥰
Hvala za savjete oko kolica. Mi smo za sad jos u fazi googlanja, ali cemo uskoro krenuti po ducanima da steknemo pravi dojam.
Strije podlozna sam strijama i zato se dosta mazem, koristim bademovo ulje, ulje marelice i mustelino ulje za strije. U svakoj prostoriji je po jedno pa koje mi padne pod ruku 😅 trudim se mazati 3-4x dnevno, ali ima dana kada se namazem i 1x 🙈
Nekidan sam probala hippovo ulje. Cure moje, kako to fino mirise na bebe😄 mislim da cu ga kupiti samo zbog mirisa😬😬
Posao - poceli su me bas jako zatrpavati poslom i stvarati mi pritisak i to me smeta jer mislim da nije fer da se trudnici stvara stres tako da mislim da cu probati odraditi jos 2-3 tjedna pa cu uzeti 2 tjedna bolovanja pa 2 tjedna godisnjeg i onda na komplikacije. Vec par noci ne mogu spavati zbog stresa oko posla i ne treba mi to 🙄
Krevetić mi smo nasli krevetic koji nam se sviđa, a to je Freeon nest & feed. Nas krevet je jako visok i ovo je jedini za koji sam nasla da ide do nase razine kreveta + kasnije se krevetic moze prenamijeniti u hranilicu. To mi se jako svidjelo 😬
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji