Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    31. Siječanj 2025. 16:58

OGTT planiram privatno odraditi ko i proslu trudnocu, popijem to i odem u auto chillat i gledati film 😂 ne zuri gin s time, a ni ja jer mi nije dobro cim se sjetim da moram biti na taste za to i da mi je prvi obroj ujutro secer

2021. M 💗

• Olivia888
    31. Siječanj 2025. 17:30

Kolica - super korisne info, hvala cure! Mi zivimo na uzbrdici, setnje planiram i po šumi i neravninama pa se moram time voditi prilikom kupnje. 
    Bebe - vi koje osjecate bebe, gdje ih osjecate? ja mislim da svoju osjecam dosta nisko, na istim mjestima uvijek (par njih) uvijek s desne strane
    prenatalni - nisam planirala raditi (namjeravala sam se voditi samo uzv-om) no na kraju sam na preporuku lijecnika napravila (Panoramu) i donio mi je mir. Njegova je preporuka i prije uzva bila svakako napraviti jer se na uzv ne moze vidjeti sve, a nakon uzva pogotovo jer jedan protok nije bio uredan.  Odluka o eventualnom prekidu trudnoce je na svakoj zeni, on je dopusten i nebi htjela biti u kozi niti jedne zene koja o tome mora donijeti odluku na temelju loseg prenatalnog potvrdenog amniocentezom. Isto tako treba imati na umu da u pravilu za najcesce kromosomske greske ne postoje rizicne skupine i manje rizicne, za Down sindrom se zna da je rizik veca dob, no statistike kazu da su 70-80 posto djece sa tim sindromom rodile zene mladje od 30 godina. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

petrucika
    31. Siječanj 2025. 17:34

Olivia888

Kolica - super korisne info, hvala cure! Mi zivimo na uzbrdici, setnje planiram i po šumi i neravninama pa se moram time voditi prilikom kupnje.
    Bebe - vi koje osjecate bebe, gdje ih osjecate? ja mislim da svoju osjecam dosta nisko, na istim mjestima uvijek (par njih) uvijek s desne strane
    prenatalni - nisam planirala raditi (namjeravala sam se voditi samo uzv-om) no na kraju sam na preporuku lijecnika napravila (Panoramu) i donio mi je mir. Njegova je preporuka i prije uzva bila svakako napraviti jer se na uzv ne moze vidjeti sve, a nakon uzva pogotovo jer jedan protok nije bio uredan. Odluka o eventualnom prekidu trudnoce je na svakoj zeni, on je dopusten i nebi htjela biti u kozi niti jedne zene koja o tome mora donijeti odluku na temelju loseg prenatalnog potvrdenog amniocentezom. Isto tako treba imati na umu da u pravilu za najcesce kromosomske greske ne postoje rizicne skupine i manje rizicne, za Down sindrom se zna da je rizik veca dob, no statistike kazu da su 70-80 posto djece sa tim sindromom rodile zene mladje od 30 godina.

Ja ti moju osjecam i jakoooo nisko doli skrozzz ja kazem u gacicama i oko pupka ali preferira desnu stranu def.. najcesce su udarci s desne strane!! Bas sam juce oitala doktora kako ona stoji unutra on kaze svakako jer sad jos uvik ima mista!! Tako da eto to ti je moje kako ja osjetim moju bebicu!!!

+ 10.10.

• greta10
    31. Siječanj 2025. 18:48

Olivia neka kolica imaju bateriju za lakse uspinjanje po uzbrdici i kocenje za spustanje po nizbrdici. Jesu skuplja zbog toga al cisto da znas da ima ta opcija

Curica 6/23 🩷

lolola13
    31. Siječanj 2025. 18:51

Olivia888

prenatalni - nisam planirala raditi (namjeravala sam se voditi samo uzv-om) no na kraju sam na preporuku lijecnika napravila (Panoramu) i donio mi je mir. Njegova je preporuka i prije uzva bila svakako napraviti jer se na uzv ne moze vidjeti sve, a nakon uzva pogotovo jer jedan protok nije bio uredan. Odluka o eventualnom prekidu trudnoce je na svakoj zeni, on je dopusten i nebi htjela biti u kozi niti jedne zene koja o tome mora donijeti odluku na temelju loseg prenatalnog potvrdenog amniocentezom. Isto tako treba imati na umu da u pravilu za najcesce kromosomske greske ne postoje rizicne skupine i manje rizicne, za Down sindrom se zna da je rizik veca dob, no statistike kazu da su 70-80 posto djece sa tim sindromom rodile zene mladje od 30 godina.

Ja sam prvo osjecala bas nisko dole lijevo, pa nakon nekog vremena i desno. Sad sam vec par puta osjetila i oko pupka tak da se valjda podigla, nemam pojma 😅 Ali najcesce me dole lijevo lupka 😁

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• ddm2463
    31. Siječanj 2025. 18:58

petrucika

ddm2463

Evo i mene, odradili smo pregled s bebom je sve super, 90% smo sigurni da je dečkoo ali sljedeći put ćemo još potvrditi 😁
    Imam neku bakteriju pa sam dobila antibiotike neke ogromne ne znam kako ću to piti 🤣 nakon toga moram opet UK vaditi da vidimo dal se maknulo, iako ja nemam nikakvih simptoma da bilo šta nije u redu ali eto..
    .
    Sljedeći pregled nam je 3.3., čestitam svima na dobrim pregledima i neka su nam bebice tip top i aktivne 🎉🎉
    Btw ovaj novi forum je uzas 😆
    Cestitam na urednom pregledu!!! Sve ce biti ok s urinom izbaci slatko pij antibiotik i vaginalni probiotik i dmanoza ti je super stvar proguglaj!! I ja ti oijem brusnicu oreventivno svaki dan!! Salicu !!!

Super hvala na savjetu. Slatko volim papat da 😬 pokušat ću izbacit 🤌

01.12. +

Megyca
    31. Siječanj 2025. 19:31

Cureee opet danas niz lijepih pregleda i vijesti, cestitke svima 🥰
    Moje bebice su smjestene jedna dolje skroz nisko a druga negdje gore oko pupka, i tu ih i osjetim, samo su danas malo mirne valjda od putovanja cijeli dan..
    Zanima me kako vi stojite sa strijama? Meni su prsa vec popucala iako se mazem, s obzirom da sam dosla sa A kosarice na punu C🙈 jako su me svrbile obe cicke i izasle su mi tamno crvene/ljubicaste strijice..ima li itko kakav savjet osim bademovog ulja(to vec koristim)?

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• Olivia888
    31. Siječanj 2025. 19:50

greta10

Olivia neka kolica imaju bateriju za lakse uspinjanje po uzbrdici i kocenje za spustanje po nizbrdici. Jesu skuplja zbog toga al cisto da znas da ima ta opcija

super, hvala puno na info :) 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

lolola13
    31. Siječanj 2025. 20:02

Megyca

Cureee opet danas niz lijepih pregleda i vijesti, cestitke svima 🥰
    Moje bebice su smjestene jedna dolje skroz nisko a druga negdje gore oko pupka, i tu ih i osjetim, samo su danas malo mirne valjda od putovanja cijeli dan..
    Zanima me kako vi stojite sa strijama? Meni su prsa vec popucala iako se mazem, s obzirom da sam dosla sa A kosarice na punu C🙈 jako su me svrbile obe cicke i izasle su mi tamno crvene/ljubicaste strijice..ima li itko kakav savjet osim bademovog ulja(to vec koristim)?

Citala sam negdje za te strije da bi trebala mazati vise puta dnevno da bude bas neki ucinak, posebno ako imas kozu skloniju strijama 😬 Inace ne znam pametno cime mazati osim bademovim uljem ili tim ciljanim mama kremama/mjesavinama ulja... Meni su cice isto narasle za 2 broja, na srecu jos nije nigdje popucalo. Ali me koza na trbuhu pocela bas jako svrbiti a ja sam lijena s tim mazanjem i mazem samo navecer nakon tusiranja pa se bojim da ce tu krenut pucat skoro 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    31. Siječanj 2025. 20:03

E da, inace znam da je nevenova mast dobra za smanjenje strija kada se vec pojave ali ne znam dal to smijes u trudnoci

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.