Sretno na pregledima, nek se i danas zaredaju sve lijepe vijesti 😁😁
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hvala Leptirica i lolola13, točno tako i suprug i ja razmišljamo! A na neke stvari se, i da saznaš na vrijeme, ne možeš sto posto pripremiti. Zato ću i ja odbiti 😀
Inače, ne znam je li još nekome bilo tako, skroz mi je nestala endometrioza! Znala sam da će povući, ali ne ovako brzo! 🥰
.
Sretno svim curama koje danas imaju preglede! 🍀
To je super vijest za endometriozu, baš mi je drago 😀 Dobro si me podsjetila, pitati ću i ja drugi tjedan na pregledu ak su se moje endo ciste povukle. Moram si zapisati, jer ak ne zapišem pitanja zaboravim. Sva poblesavim na pregledu
Cure sretno danas 😀
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Naručila sam se na anomaly u bolnici 11.02., upitno je da li će suprug moći biti samnom, ovisi o doktoru.
Nadam se da ćemo se stići naručiti privatno ako suprugu ne budu dali u bolnici. Baš sam se veselila i da L ide s nama jer ona stalno ljubi i mazi trbuh, priča o seki. Baš sam htjela da i ona bude na pregledu pa da vidi seku. 😊
Vidjeti ćemo kako bude.
🩷 7/2022
Prenatalni: ja ga isto nisam radila. Ne vidim smisla.
Pregledi: čestitam svima na odličnim pregledima jučer, sve sam popratila samo nikako iskomentirati😊. Sretno i danas svim curama koje imaju pregled. Nek se lijepi niz nastavi🥰.
Brijanje/depilacija: netko je spomenuto taj dio🙈. Strašno, sve teže i teže ide. Meni je i šišanje noktiju na nogama isto olimpijski sport, smeta mi drob a i operirana kralježnica. Prava sam gerijatrijska trudnica (mrzim taj termin ali idealno paše uz ovo)🤣🤣🤣.
Nocas sam se digla lijepo 3x piškiti. Kao zombi sam jutros. A spremam se i na tečaj na koji sam se prijavila "Priprema za porod" pa ću redom kako na koji tečaj naiđem kroz ove mjesece ići 🥰
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Lolola ❤️ bas ste me utješile, hvala vam 😘
.
Mi nismo u prošloj nikakve testove radili, a ne bi vjerojatno ni u ovoj da nije bila ona situacija na početku. Tako da ja razumijem o jednu i drugu stranu, al definitvno ovi testovi suoer dođu kad nekaj djeluje da nije ok.
.
Što se tiče endometrioze, ja je nisam imala dijagnosticiranu nikad, iako sam imala sve "simptome" od prve menge, i našli su mi na carskom njene ostatke ili kako to već izgleda nakon što se posuši od trudnoće. Kako sam rodila i dobila sam mengu jako brzo, bez obzira na dojenje, i sa svakom me počelo sve više boliti i baš me zanima jel se opet vratila ili kako i može li ona otić skroz nakon trudnoća? Jel zna netko mozda? Moja je negdje na maternici i ne može se pratiti uzv, nego samo kad me otvore.
💙 5/2023
Cure drage evo ja sam obavila pregled i sve izgleda super, bebica je bila jako aktivna i mahala je ručicama 🥰 izgleda da je dječak aliiii još trebamo potvrditi sljedeći put kad bude vidljivije 😀
Evo i mene! Pukica, ja sam imala tremu kao nikad. 🙈
.
Kod mene je sve ok, samo sam dobila opet terapiju za gljivice, a to sam nekako i očekivala nakon antibiotika, sklona sam im.
.
Jedino sam malo razočarana jer je pregled trajao baš kratko i nije me dr gledao tako detaljno kao zadnji puta, kaže da svakako slijedi na sljedećem pregledu anomaly scan... Zato razmišljamo suprug i ja da se naručimo ipak negdje privatno za kojih tjedan, dva? Što mislite o tome? Je li to previše pregleda i ultrazvuka? Ali baš sam htjela vidjeti sve malo detaljnije, saznati spol... Pogotovo kad slušam neke cure kako opisuju kako su detaljne preglede imale.
31🙋🏼♀️
3.11. +
B 267.68\645.15 IU/L
16.11. 💓
Jutro cure tko ima pregled neka je sretno neka se nastavi u dobrom i pozitivnom tonu!! Ja sam jucer moju malu testirala i nije ni gripa ni nista tako a tko bi rekao vec 5 dana temperature nis kasalj ona negativna!! Ali evo stvarno se triba testirat mnogi sami zakljuce po simptomima i nama je i doktorica rekla ma to vam je gripa!! A evo ispada da nije!!!ugl nezz sto sam procitala nemam iskustva s onim sto dam upamtila kao rndometrioza pa ne migu nista kom ali se nadam da cure koje imaju da ce se sve rijesit!! Ja sam nicas za cudo imala samo jedno budenje na wc i to pred jutro tako da se odma osjecam bolje!!! Ja idem lagano koliko mogu doktor je rekao da je beba jakooooo nisko zato imam te probleme na koje se tuzim i napisao mi je mirovanje ali kaze nije to lezanje nego slusati tjelo nista dizat nista fizicki i cim osjetim leci!!! Eto pa se nadamo najboljem za dva tj radim obriske i urinokulturu!
+ 10.10.
Cestitam na svim prekrasnim pregledima i zdravim bebicama! 🤗🥰
.
Za blizance nemoj citati na internetu jer roditelji blizanaca koji nemaju tako losa iskustva nemaju niti vremena biti na forumu i pisati o svim lijepim stvarima 😊 Takoder, ljudi se na forum na takve teme cesto dodu "ispuhati" pa pisu sve frustracije a ti onda mislis kako je to svima i uvijek tako grozno! Jednostavno ne mozes znati kakve su njima okolnosti i kakvi su oni karakterno, a ponajmanje kakva su njihova djeca. To ti je kao i sa jednim djetetom, znam zene koje su imale takvu zahtjevnu djecu da do 5te godine nisu oka sklopile i imale depresiju dugo pa i svakakve grozne izjave. Ali isto tako ima i zena kojima je porod bio super, kojima su djeca mirnija i manje zahtjevna karakterno i cvjetaju u majcinstvu - ove druge nece bas cesto otici na forum i u razne grupe i pisati kako im je lijepo. To ti je sve jako individualno i s blizancima je najbitnije da imas dobru pomoc i podrsku (partnera/netko od obitelji) i sve cete prepreke savladati!
Tocno ovako i ja razmisljam, isto kao grupa za porode sve horor iskustva i mislila bi da porod ne moze dobro proci. A onda s kim god uzivo pricam svima je bilo okej, super ili barem podnosljivo. Naravno da ima strasnih iskustava, a one se i dodu pozaliti, ali ne znaci da su vecina takva. Ne zelis bas doci tamo i pricati kako su tebi cvjetale ruze, jos ce te netko razapeti da trljas sol na ranu drugima.
Nekima je s jednim djetetom teze nego s trojcekima, nazalost to je kako te sudbina zadesi, ali sve prode kako god
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
I ja da se javim napokon s pregleda 🙈 sve je super, svi organi i prstici dobro. 99% da je curica, ali cijelo vrijeme je sjedila prekrizenih nozica pa se nije bas dala pokazati da bude 100%. Mislim da si mogu dati oduska i kupiti neki kompletic za curice, pa ako je decko ipak bit ce nekoj drugoj curici na poklon 🌸
.
Dala mi je doktorica uputnicu za ogtt i rekla da odem svakako do iduceg pregleda, da mogu s 22 tjedna. Kad ste vi mislile ici?
.
Iduci pregled 3.3.
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji