Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    31. Siječanj 2025. 16:21

Došao mi je Hipp poklon paket☺️. Od svih što sam se prijavila za sada je stiglo samo to. Moram i do DM-a jedan dan da vidim tamo za njihov. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    31. Siječanj 2025. 16:25

Emma05

Došao mi je Hipp poklon paket☺️. Od svih što sam se prijavila za sada je stiglo samo to. Moram i do DM-a jedan dan da vidim tamo za njihov.

Dm ti je dudica i prospekti i bodovi nekakvi mislim!!! Nekad he dm bio jako bogat paketom i znalo je biti super stvarcica unutra ali smanjili su i oni tako da eto imas tu bibs dudu i te bodove za kupnju ali nije ni to lose jer mozes dosta ustediti

+ 10.10.

• AnnieP
    31. Siječanj 2025. 16:25

Emma05

Ania

Čestitam cure na današnjim dobrim pregledimaNeka nam se tako I dalje nastavi :)
    .
    Kolica - jeste ih kupile već ili možda znate koja ćete? Evo ja proučavam, nemam još favorite za sad. Tek se upoznajem sa svim tim i da bi mi najbolje bilo otići po dućanima da probam. Pa ak imate savjet s dobrom ponudom u Zgu, pišite.Vidim da se najčešće uzimaju 3 u 1. Ak sam dobro skužila, jaje se zapravo koristi samo za auto, kao autosjedalica do neke određene dobi djeteta ili? I za izlazak iz rodilišta.

Sviđa mi se tema za kolica😍. I mene to zanima. Primjetila sam da se često spominje Cibex marka. A i po onoj nekoj tablici koju je mislim AnnieP stavila na fejs po svemu trenutno i najbolja marka. Zanimaju me mišljenja vas mama koje ste već kupovale kolica za djecu…

Ima u istaknutom test dječjih autosjedalica za 2024. godinu pa si je dobro pogledati ako kupujete. 
    Poklon paketi - ja sam dosad isto dobila hipp. Dm planiram kasnije, ni nema ništa posebno nego samo navodno torba i knjižica s kuponima za više bodova. Online sam našla da piše ako se podigne do kraja veljače onda knjižica vrijedi do kraja ožujka. Ja planiram kupovati većinu stvari u dm u travnju pa će mi onda dobro doći to za više bodova.

🩷 7/2022

• greta10
    31. Siječanj 2025. 16:30

Za kolica nemojte zanemarit stil zivota- kako i gdje cete ih koristiti, dal idete cesto u prirodu ili iskljucivo po gradu (alsfaltu), da li zivite na velikoj uzbrdici ili nizbrdici,  da li zivite u kuci ili stanu, ima li lifta, da li su stepenice na ulazu, sirine vrata, koliko ste visoki. to su zapravo po meni najbitnije stvari. Vjerujem da je vecin marki koje se prodaju od ovih popularnih koje na kraju vecina izabere kvalitetna, nekima su neka draza, ljepsa… to je sve individualno. spomenuti cybex (imam ga) ima puno modela. Odite isprobati kako se sklapaju, koliko su teska, koliko mjesta zauzimaju sklopljena- tipa u gepeku, ravunajte i da ce beba imat svoju tezinu a vozit ce se dugo… 
    Nemaju svi ducani istu ponudu brandova pa si uzmite vremena da obidjete i isprobate koja zelite. Instagram strollerica objavljuje recenzije kolica pa bacite oko i na to.

Curica 6/23 🩷

• greta10
    31. Siječanj 2025. 16:32

I onda na kraju kad odaberete cekajte akciju. Budu cesto, zapratite sve ducane jer svak ima drugacije cijene i popuste.
    A na tak skupu stvar i 15-20% super dodje.

Curica 6/23 🩷

• greta10
    31. Siječanj 2025. 16:35

Sorry treca poruka jer zaboravim. I pazite na vrijeme isporuke. Ja sam se zeznula pa sam jaje cekala 2i pol mjeseca, skoro nije stiglo do poroda. 

Curica 6/23 🩷

ana0310
    31. Siječanj 2025. 16:52

Jaje je najsigurnije za prijevoz beba. Znaju mame to staviti na kolica pa tako voziti djecu, al to nije pravilno (najcesce, u nekim situacijama fizijatri preporuce da se bebe voze u jajetu na kolicima). Bebe se voze u kosari od kolica, kasnije ide onaj tzv. Sportski nastavak. Dalje je greta sve lijepo napisala :) 
    Mi imamo kolica od prve kceri, cybex balios s lux i cybex aton 4 as, as mozda zamijenim sa nekim besafe jajetom. Vidjeti cu. Imamo i leclerc magicfold kolica, ona su mi super jer su manja i kompaktna, al nisu mi bas za bebu. Razmisljala sam mozda uzeti kosaru pa da mi ta kolica stoje u autu. U principu mi je sad veci fokus na nosiljkama i nadam se da ce beba voljeti nosiljke jer bi meni to olaksalo zivot 😅

2021. M 💗

ana0310
    31. Siječanj 2025. 16:53

ana0310

Jaje je najsigurnije za prijevoz beba. Znaju mame to staviti na kolica pa tako voziti djecu, al to nije pravilno (najcesce, u nekim situacijama fizijatri preporuce da se bebe voze u jajetu na kolicima). Bebe se voze u kosari od kolica, kasnije ide onaj tzv. Sportski nastavak. Dalje je greta sve lijepo napisala :)
    Mi imamo kolica od prve kceri, cybex balios s lux i cybex aton 4 as, as mozda zamijenim sa nekim besafe jajetom. Vidjeti cu. Imamo i leclerc magicfold kolica, ona su mi super jer su manja i kompaktna, al nisu mi bas za bebu. Razmisljala sam mozda uzeti kosaru pa da mi ta kolica stoje u autu. U principu mi je sad veci fokus na nosiljkama i nadam se da ce beba voljeti nosiljke jer bi meni to olaksalo zivot 😅

Aton 5 je jaje*

2021. M 💗

petrucika
    31. Siječanj 2025. 16:53

AnnieP

Emma05

Ania

Čestitam cure na današnjim dobrim pregledimaNeka nam se tako I dalje nastavi :)
    .
    Kolica - jeste ih kupile već ili možda znate koja ćete? Evo ja proučavam, nemam još favorite za sad. Tek se upoznajem sa svim tim i da bi mi najbolje bilo otići po dućanima da probam. Pa ak imate savjet s dobrom ponudom u Zgu, pišite.Vidim da se najčešće uzimaju 3 u 1. Ak sam dobro skužila, jaje se zapravo koristi samo za auto, kao autosjedalica do neke određene dobi djeteta ili? I za izlazak iz rodilišta.

Sviđa mi se tema za kolica😍. I mene to zanima. Primjetila sam da se često spominje Cibex marka. A i po onoj nekoj tablici koju je mislim AnnieP stavila na fejs po svemu trenutno i najbolja marka. Zanimaju me mišljenja vas mama koje ste već kupovale kolica za djecu…
    Ima u istaknutom test dječjih autosjedalica za 2024. godinu pa si je dobro pogledati ako kupujete.
    Poklon paketi - ja sam dosad isto dobila hipp. Dm planiram kasnije, ni nema ništa posebno nego samo navodno torba i knjižica s kuponima za više bodova. Online sam našla da piše ako se podigne do kraja veljače onda knjižica vrijedi do kraja ožujka. Ja planiram kupovati većinu stvari u dm u travnju pa će mi onda dobro doći to za više bodova.

Ja sam moju digla lani mislim u 12 mj vridi do kraja ozujka

+ 10.10.

ana0310
    31. Siječanj 2025. 16:54

Maria31

moonchild

Petrucika čestitam na pregledu! 👏
    .
    Molim vas za savjet. Jeste li vi svi radile prenatalne testove? Gin mi je ponudila nifty i veritas, a i kombinirani probir pa me zanimaju iskustva. Iskreno, nisam baš sklona tome jer može, a i ne mora ništa značiti. A na kraju bi se možda samo ili sekirala ili ne bi, pa može biti svašta.
    Hej, ja sam radila Panoramu. Skupo je i nekome je to bacanje novaca, meni je recimo bacanje novaca dati par stotina eura na torbicu ili cipele. Svaka roba ima svog kupca 🙂
    .
    Dobar nalaz mi je donio mir, o pobačaju ni nekom lošem rezultatu nisam ni razmišljala (da maknem predrasudu da se to radi samo ako bi netko radio pobačaj u slučaju lošeg nalaza). Ima argumenata za i protiv, meni nije žao tih novaca, srećom mogu si priuštiti, puno više novaca sam dosad potrošila na razne pretrage i dodatke prehrani pa kako ne bih i na ovo.

Ja sam radila qualified, al skroz se slazem s tobom!

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.