Tinchilina...nemoj se bedirati, idi korak po korak... Puno mama s malom djecom bude umorno i malo isfrustrirano pa sve što kažu u vezi djece prikažu još i crnije nego što zapravo je. Koliki roditelji su preživjeli blizance pa ćete i vi. Meni se uvijek čini da je velika prednost blizananaca što jedan drugome rade društvo.
Moj savjet ti je da ne razmišljaš previše unaprijed jer se samo brineš a biti će kako će biti.
Hvala Megyca i Elza na podršci, slažem se da ste u pravu i nema mi koristi od brige ❤️
.
Čestitam curama na lijepim pregledima, baš nam je lijepo u grupi. :)
.
Htjela sam prokomnetirat ovo što ti Petrucika sve vidiš na svojim pregledima, ja to niš ne vidim na svojima, kod mene samo mrlje neke, a kao vodim se u bolnici pod visokorizičnim gdje sam pretpostavila da bi aparati trebali biti dobri. Baš mi dođe da odem na 1 privatni pregled da malo napasem oči.
.
Al počeli su me sad jako lupkati, i to je sad to, baš su "oživjeli" ❤️❤️❤️
💙 5/2023
Hvala Megyca i Elza na podršci, slažem se da ste u pravu i nema mi koristi od brige ❤️
.
Čestitam curama na lijepim pregledima, baš nam je lijepo u grupi. :)
.
Htjela sam prokomnetirat ovo što ti Petrucika sve vidiš na svojim pregledima, ja to niš ne vidim na svojima, kod mene samo mrlje neke, a kao vodim se u bolnici pod visokorizičnim gdje sam pretpostavila da bi aparati trebali biti dobri. Baš mi dođe da odem na 1 privatni pregled da malo napasem oči.
.
Al počeli su me sad jako lupkati, i to je sad to, baš su "oživjeli" ❤️❤️❤️
Ajojjjjj ja ti vidim sve kod mog doduse ja ti sve vec to i sama skuzim prije nego doktor i kaze😅jer vec imam prakse sto bi ja rekla!! Ali i on ima dobar uzv definitivno di se jasno vidi sve apsolutno svaka tockica!! Imam video di beba guta vodu vidi se kako itvara usta vidi se zeludcic i malo sece kako kuca sve to u jednoj snimci!! A kad mi ukljuci 4d onda je realno stvarnoo!! Tako da me bas pota na koga mi lici i rekla bi da mi lici na mladu definitivno!! I imam osjecaj nekad dok se rodi ja cu oto vec i znati kakva je kakva ce tocno biti kad se rodi!!! Imam slikicu sa uzv jer sa svakog uzv stavljam na frizider na magnetic od one tockice sad smo dosli do pravih crta lica!! I jako je zanimljivo pratiti razvij od pocetka i vidit koliko raste i napreduje!! Planiram kad rodim sve te slikice sa uzv u jedan okvir i da imam kako je od male tockice dosla do prave bebice😍🥰
+ 10.10.
Petrucika čestitam na pregledu! 👏
.
Molim vas za savjet. Jeste li vi svi radile prenatalne testove? Gin mi je ponudila nifty i veritas, a i kombinirani probir pa me zanimaju iskustva. Iskreno, nisam baš sklona tome jer može, a i ne mora ništa značiti. A na kraju bi se možda samo ili sekirala ili ne bi, pa može biti svašta.
Ja ti nisan radila nista iako mi je predlozeno radi godina odbila sam!! Mislim da je nabitnije znati sto ako ne daj Boze nesto nije kako triba kako bi postupili jer uvik se moze desiti lazno pozitivno i sto onda puste dodatne pretrage i sekirancija!! A kombinirani probir vam je samo statistika tako da ja sam odbila sve! Ali javit ce se cure jer mislim da je vecina radila neki od testova!!Hvala ti na odgovoru! Malo sam gledala, ti testovi se najčešće preporučaju u blizanačkoj trudnoći, ivf, starijima od 34 i ako postoji povijest spontanih. Ja nisam ni u jednoj kategoriji. Zanima me kaj će ostale cure napisati. I baš mi je drago da ti je bio dobar pregled Petrucika 🤗 neka se nastavi niz!
Ja nisam radila nikakve NIPT testove ni u prošloj ni u ovoj trudnoći. Ne spadamo u rizične skupine i kroz razgovor suprug i ja smo odlučili da ništa nećemo raditi.
Drage cure kakav divan dan. Čestitam vam svima na predivnim pregledima. Jako mi je drago da svima ide sve kako treba i samo neka se tako nastavi ❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji