Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    30. Siječanj 2025. 14:07

Bravo Annie, baš mi je drago da ide na bolje, bude to sve dobro 🥰
    .
    Evo i mene, čekala sam 4 sata, bio je kaos jer im je crko uzv i nije bilo mog doktora jer je njemu pak mama završila na hitnoj. Smorilo me to čekanje, em psihički em fizički. Jedna curkanje izašla plačući itd. 
    .
    Što se tiče mog pregleda, sve je super super, nije dugo trajao zbog tog kaosa, al rekla je da mene ionak svaki put detaljno gledaju zbog one krive dijagnkze na početku al sad to svaki put moraju pratiti, tak da mi je to ok pojašnjenje. Vidio se pišo jako lijepo i mozgići i glavice i rukice, nekako ovaj puta malo bolje nego inače. Odgovaraju oboje tjednima, što je super za blizance da rastu jednoliko i cerviks je i dalje >4 cm. Tako da mislim da sam spremna da mužiću malo udovoljim za nadolazeçr dane zaljubljenih hahahaahha 😄

💙 5/2023

• Ania
    30. Siječanj 2025. 14:22

AnnieP i Tinchilina čestitam vam na dobrim pregledima I živahnim bebicama  
    .
    Cure ak ima koja bi mi znala protumačiti nalaz UK bila bi zahvalna, sad do dr.ne mogu, a nestrpljiva sam. Piše:  Na kulturi je porasla normalna  urogenitalna mikrobiota <10e3 CFU/ml urina. Nalaz je bez osobitosti.

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

AnnieP
    30. Siječanj 2025. 14:57

Tinchilina

Bravo Annie, baš mi je drago da ide na bolje, bude to sve dobro 🥰
    .
    Evo i mene, čekala sam 4 sata, bio je kaos jer im je crko uzv i nije bilo mog doktora jer je njemu pak mama završila na hitnoj. Smorilo me to čekanje, em psihički em fizički. Jedna curkanje izašla plačući itd.
    .
    Što se tiče mog pregleda, sve je super super, nije dugo trajao zbog tog kaosa, al rekla je da mene ionak svaki put detaljno gledaju zbog one krive dijagnkze na početku al sad to svaki put moraju pratiti, tak da mi je to ok pojašnjenje. Vidio se pišo jako lijepo i mozgići i glavice i rukice, nekako ovaj puta malo bolje nego inače. Odgovaraju oboje tjednima, što je super za blizance da rastu jednoliko i cerviks je i dalje &gt;4 cm. Tako da mislim da sam spremna da mužiću malo udovoljim za nadolazeçr dane zaljubljenih hahahaahha 😄

Aimeee žao mi je da si tako dugo čekala ali drago mi je da je pregled dobro prošao i da bebice lijepo rastu. 😊
    Kad ti je idući pregled?

🩷 7/2022

skakavac
    30. Siječanj 2025. 15:06

Ania

.
    Cure ak ima koja bi mi znala protumačiti nalaz UK bila bi zahvalna, sad do dr.ne mogu, a nestrpljiva sam. Piše: Na kulturi je porasla normalna urogenitalna mikrobiota &lt;10e3 CFU/ml urina. Nalaz je bez osobitosti.

To je uredan nalaz

Emma05
    30. Siječanj 2025. 15:56

Tinchilina

Annie, to ti hormoni divljaju, samo se ti ispuši, bolje je tako. Sretno na pregledu drzim fige za posteljicu 😃

Emma, zakaj čajevac? Kaj nije to prejako za cicke? A to kaj ti curi je već mljekeco, sve normalno, meni su i u prošloj i sad non stop cicke prekrivene tim kao skorjelim mlijekom. To je priprema za dojenje. Ja bi svrbež probala malo ublaziti masiranjem nekim blagim uljem, tipa bedovim i to. Mene npr užasno peku cijele cice kad izađem na hladno. Takva mi je struktura cica, puna žlijezdi i valjda kak se one od hladnoćr stisnu me počne užasno peć, tu mi isto pomaže masiranje.

A jesam pokušala sam i ulje i kreme i svašta pa mi se nije smirivalo. Evo na čajevac se umirilo😁. Njega uvijek natapkam na te sumnjive točke koje ne prolaze s ničim 🤔i evo od jutros nema svrbuckanja☺️🙌. Dalje ćemo vidit🫣

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• LuI
    30. Siječanj 2025. 16:02

Super cure na urednim pregledima i jučerašnjim i današnjim 😊

Baby E 09/2022 ❤️

OTP 05.07.2025. 💙

• Ania
    30. Siječanj 2025. 16:02

skakavac

Ania

.
    Cure ak ima koja bi mi znala protumačiti nalaz UK bila bi zahvalna, sad do dr.ne mogu, a nestrpljiva sam. Piše: Na kulturi je porasla normalna urogenitalna mikrobiota &amp;lt;10e3 CFU/ml urina. Nalaz je bez osobitosti.

To je uredan nalaz

Ajmee hvala ti 😀 Sad sam mirnija, moram priznati da mi nije bilo svejedno. 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Emma05
    30. Siječanj 2025. 16:10

Maslačak_13

Emma05

Maslačak_13

Dobro jutro cure i sretno svima na pregledima dana 🍀🤗
    ..
    Imam jedno pitanjce, zadnjih dana sam i ja primjetila povećani iscjedak dolje, ali prozirni ili bijele boje. Sinoć sam prilikom odlaska na wc kod brisanja primjetila svjetlo žuti-zelenkasti iscjedak bez mirisa, ništa me ne svrbi niti pecka. Jako sam se zabrinula nezz je li riječ o nekoj infekcija ili je nešto drugo? Je li imao netko od vas nešto slično? Da se javim odmah svojoj ginekologici za ovo ili da cekam sljedeći pregled kod nje jer ništa me ne boli? Vidjela sam da ste pisale da neke od vas koriste vaginele, vjerojatno to pomaže u ovom slučaju? Naravno ne bi ništa uzimala na svoju ruku već bi se konzultirala s ginekologicom.

Djeluje kao gljivice ali svakako se konzultiraj sa svojim ginom. Nazovi pa reci kakve simptome imaš tj kakav ti je iscjedak. Ako je tako dat će ti Canesten vaginalete kroz 3 dana. Ja sam ih nedavno imala ali sam za svaki slučaj napravila još i briseve da budem sigurna da nije neki infekt iako mi je dr rekao da njemu ne izgleda ništa zabrinjavajuće. Sad sam na prirodnim mazalicama plus probiotik svaki dan da održavam Ph floru dolje na optimalnoj razini kako mi se nebi to isto vratilo. Sretno!
    Emma hvala puno, malo si me smirila ❤️ nisam nikad s tim imala problema, hvala bogu, niti sam stavljala vaginalete, to mi znači ginekologica propiše na recept bez pregleda ako sam shvatila? Svakako bi i ja tražila od nje na idućem redovnom pregledu da mi napravi briseve pa da sam na miru. Mogu te zamoliti info i koje prirodne mazalice koristiš za dolje? Od probiotika koristiš omnibiotic panda ili neke druge?Puno hvala

Da Canesten vaginalete mi je rekao preko telefona da ih uzmem. Kupuju se pa recept ne treba. Svakako napravi briseve. Nikad se ne zna. A od prirodnih koristim Multigyn Acigel (on se štrcne unutra ali ne preduboko) u kombinaciji sa Aromara GynoPro(samo na vanjski dio spolovila). Od probiotika pijem trenutno Terra Nova Probiotic complex a koristila sam i od Now foodsa probiotike prije toga pa sam potrošila. Važno da imaju u sebi lactobacilus acidofilusa

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    30. Siječanj 2025. 16:16

Lunolina

Emmamene ti lijeva cicka cesto svrbi 😂 kazu da je to sve normalno.
    .
    Curesretno svima danas ❤️❤️
    .
    AnniePsretnooo❤️
    .
    Maslacakzuto zelenkasti iscjedak zna biti i kada dehidriras. Ja sam to skuzila, u par navrata sam imala takav (prije trudnoce) pa smo radili briseve i preglede i uvijek je bilo cisto i onda sam bas pratila i skuzila da je u mom slucaju takav iscjedak kada sam unijela premalo vode.
    No svakako treba provjeriti.

E pa to se ja čudim kako me samo jedna cica svrbi!😂😂😂..ok onda...divne čari trudnoće😍. Neke stvari nemaju logike al je to jednostavno tako 😄🙈

Stiže nam baby E🩷👶

skakavac
    30. Siječanj 2025. 16:22

Ania

skakavac

Ania

.
    Cure ak ima koja bi mi znala protumačiti nalaz UK bila bi zahvalna, sad do dr.ne mogu, a nestrpljiva sam. Piše: Na kulturi je porasla normalna urogenitalna mikrobiota &amp;amp;lt;10e3 CFU/ml urina. Nalaz je bez osobitosti.

To je uredan nalaz

Ajmee hvala ti 😀 Sad sam mirnija, moram priznati da mi nije bilo svejedno.

Opusti se sad.. i uzivaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.