Jutro cure !! Maslacak zovi svog doktora dat ce ti nesto ja dobijem rojazol i prode u cas!! Ako te ceska pecka i sl i pojacan iscjedak onako nakon kojeg osjetis nekakvo zarenje to su gljivice!! Nista sama na svoju ruku!! Sto jos ono a da dojke mene isto cesu i drob me cese ali to je sve normalno i emma mliko da ti curka i sto je normalno!!magnezij ja koristim tj dobivam putem rodiakala ali sam prije toga magnezij direkt i on je odlican pitaj u apoteci bar moje iskustvo djeluje odma od bioelekte!! Ja danas imam big anomaly malo me strah i u dr jedva cekam!!! Neka nam je svim sretno danas!! Ja sam popodne javim se!!!🥰
+ 10.10.
Jutro cure !! Maslacak zovi svog doktora dat ce ti nesto ja dobijem rojazol i prode u cas!! Ako te ceska pecka i sl i pojacan iscjedak onako nakon kojeg osjetis nekakvo zarenje to su gljivice!! Nista sama na svoju ruku!! Sto jos ono a da dojke mene isto cesu i drob me cese ali to je sve normalno i emma mliko da ti curka i sto je normalno!!magnezij ja koristim tj dobivam putem rodiakala ali sam prije toga magnezij direkt i on je odlican pitaj u apoteci bar moje iskustvo djeluje odma od bioelekte!! Ja danas imam big anomaly malo me strah i u dr jedva cekam!!! Neka nam je svim sretno danas!! Ja sam popodne javim se!!!🥰
Za sad me ne svrbi ništa, niti pecka, jedino je boja bila problematična, znači svijetlo žuto-zeleni iscjedak. Danas mi radi popodne doktorica pa ću je zvati poslije.
Hvala puno Petrucika i sretno na pregledu danas 😊
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Wow koliko pregleda danas. Cure sretno vam!I dobrodošle nove cure:)
———-
PITANJE: Da li vas svrbe dojke? točnije mene otkad sam ostala trudna svrbi oko desne bradavice. počela sam mazati čistim čajevcem od jučer da mi malo ublaži ali sam primjetila da mi iznad bradavice iznad jedne točke koja me najviše svrbi curka malo tekućine jer mi uvijek tu bude malo nešto skoreno. Kao da curi mliječni kanalić. Pojma nemam. Nije crveno, nije upaljeno. Dojke sam povremeno kontrolirala do sada pa nisam imala problema. Ovo sam sada zaključila kao da je nešto hormonski uzrokovano…
I meni se skori kao iscjedak na bradavicama, nakon tuširanja to nježno očistim. Mislim da je je to okej i priprema za dojenje.
Jutro cure !! Maslacak zovi svog doktora dat ce ti nesto ja dobijem rojazol i prode u cas!! Ako te ceska pecka i sl i pojacan iscjedak onako nakon kojeg osjetis nekakvo zarenje to su gljivice!! Nista sama na svoju ruku!! Sto jos ono a da dojke mene isto cesu i drob me cese ali to je sve normalno i emma mliko da ti curka i sto je normalno!!magnezij ja koristim tj dobivam putem rodiakala ali sam prije toga magnezij direkt i on je odlican pitaj u apoteci bar moje iskustvo djeluje odma od bioelekte!! Ja danas imam big anomaly malo me strah i u dr jedva cekam!!! Neka nam je svim sretno danas!! Ja sam popodne javim se!!!🥰Za sad me ne svrbi ništa, niti pecka, jedino je boja bila problematična, znači svijetlo žuto-zeleni iscjedak. Danas mi radi popodne doktorica pa ću je zvati poslije.
Hvala puno Petrucika i sretno na pregledu danas 😊
Da zovi obavezno cim vidis promjenu u boji iscjedka !!sretno svakako i javi sto kaze!! Mozda ce ti dati nesto dr da je i bakterijski ucinak i na gljivice!!! Vjerojatno!!
+ 10.10.
Emma mene ti lijeva cicka cesto svrbi 😂 kazu da je to sve normalno.
.
Cure sretno svima danas ❤️❤️
.
AnnieP sretnooo❤️
.
Maslacak zuto zelenkasti iscjedak zna biti i kada dehidriras. Ja sam to skuzila, u par navrata sam imala takav (prije trudnoce) pa smo radili briseve i preglede i uvijek je bilo cisto i onda sam bas pratila i skuzila da je u mom slucaju takav iscjedak kada sam unijela premalo vode.
No svakako treba provjeriti.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Hvala vam za magnezij-odgovore 🥰 budem ja to jos malo istrazila jer sam na par strana cula da je citrat dobar u trudnoci, pa nekad cujem da je svejedno koji, i tak 😁 sto vrsta magnezija, tko ce ga znat 🤣
.
Sto se depilacije tice, ja sam se taman za iduci tjedan narucila na brazilsku lycon voskom. Navodno s njim boli i do 70% manje pa vam javim dojmove kad isprobam. Inace ok podnosim tu depi voskom, ali ne idem precesto pa je ta bol uvijek ista…ali si mantram da me ceka porod i da je ovo nista 😅😅PrvaBebicaaadobrodosla! 🤗I citrat i glycinat su ti ok. Većina nekako uzme onaj Magnezij direkt u prahu jer ti njega više manje prvo preporuče kad pitaš u ljekarni ili farmaciji i sl.
E da, i ja sam taj dobila u ljekarni, ali on je oksid i baš me jako napuhava pa mislim da ću probati neki drugi :)
🙋🏼♀️33 🙋♂️35
11/24 - 1. IVF ET bc, 2 ❄️
10.12. ➕️ 14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238;
Uzv - 6+1 ❤️ 8+4 ❤️ 11+4 ❤️ - Panorama - low risk, dolazi nam dječak 💙
Cure sretno danas Ja sam sva nekako bezvoljna ovih dana, pa se slabije i javljam da ne kvarim raspoloženje.. Čekam nalaz UK, nekak slutim da nebu dobro, jer mi je prošli put došao sutradan da je sterilna. Ovaj put evo već 2 dana. (Breyer). Kolko puta ste radile UK? Jooj grozim se tih beštija
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Da se malo pojadam, od ovog čitanja po internetu evo sad već 2 sata kako čekam, samo sam se uznemirila. Učlanila sam se u masu grupa za blizance i sve čitam kako ljudi pišu kolko im je teško i to, i sa uspavljivanjem i sa svime i da pucaju, evo baš sam zabirnuta i ne znam kako ćemo. Pogotovo mi se urezalo što je jedna mama napisala, da je "izgubila 2 godine sa kćerkom" zbog blizanaca jer se nije jednostavno uspjevala posvetiti njoj pored njih. Užasnulo me to, i sad se baš brinem. :(
💙 5/2023
Evo mene s pregleda. Doktorica je jedva uhvatila curku, kaže da je ima svuda. Čudila se kako već dobro i udarce osjetim, kaže da je curka baš onoo 😄
Posteljica se pomaknula, sad je 2cm od ušća i straga je. Kaže doktorica da ide na bolje ali još da mirujem i izbjegavam odnose, duže šetnje i fizički rad.
Hvala Bogu, tako sam sretna, ide sve na bolje s tom posteljicom.
Dobila sam uputnicu za bolnicu za anomaly pa ću nazvati da vidim jel može pratnja. 😊
🩷 7/2022
Bravo Annie, baš mi je drago da ide na bolje, bude to sve dobro 🥰
.
Evo i mene, čekala sam 4 sata, bio je kaos jer im je crko uzv i nije bilo mog doktora jer je njemu pak mama završila na hitnoj. Smorilo me to čekanje, em psihički em fizički. Jedna curkanje izašla plačući itd.
.
Što se tiče mog pregleda, sve je super super, nije dugo trajao zbog tog kaosa, al rekla je da mene ionak svaki put detaljno gledaju zbog one krive dijagnkze na početku al sad to svaki put moraju pratiti, tak da mi je to ok pojašnjenje. Vidio se pišo jako lijepo i mozgići i glavice i rukice, nekako ovaj puta malo bolje nego inače. Odgovaraju oboje tjednima, što je super za blizance da rastu jednoliko i cerviks je i dalje >4 cm. Tako da mislim da sam spremna da mužiću malo udovoljim za nadolazeçr dane zaljubljenih hahahaahha 😄
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji