Hvala vam za magnezij-odgovore 🥰 budem ja to jos malo istrazila jer sam na par strana cula da je citrat dobar u trudnoci, pa nekad cujem da je svejedno koji, i tak 😁 sto vrsta magnezija, tko ce ga znat 🤣
.
Sto se depilacije tice, ja sam se taman za iduci tjedan narucila na brazilsku lycon voskom. Navodno s njim boli i do 70% manje pa vam javim dojmove kad isprobam. Inace ok podnosim tu depi voskom, ali ne idem precesto pa je ta bol uvijek ista…ali si mantram da me ceka porod i da je ovo nista 😅😅PrvaBebicaaadobrodosla! 🤗
I citrat i glycinat su ti ok. Većina nekako uzme onaj Magnezij direkt u prahu jer ti njega više manje prvo preporuče kad pitaš u ljekarni ili farmaciji i sl.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Dobro jutro cure i sretno svima na pregledima dana 🍀🤗
..
Imam jedno pitanjce, zadnjih dana sam i ja primjetila povećani iscjedak dolje, ali prozirni ili bijele boje. Sinoć sam prilikom odlaska na wc kod brisanja primjetila svjetlo žuti-zelenkasti iscjedak bez mirisa, ništa me ne svrbi niti pecka. Jako sam se zabrinula nezz je li riječ o nekoj infekcija ili je nešto drugo? Je li imao netko od vas nešto slično? Da se javim odmah svojoj ginekologici za ovo ili da cekam sljedeći pregled kod nje jer ništa me ne boli? Vidjela sam da ste pisale da neke od vas koriste vaginele, vjerojatno to pomaže u ovom slučaju? Naravno ne bi ništa uzimala na svoju ruku već bi se konzultirala s ginekologicom.
Djeluje kao gljivice ali svakako se konzultiraj sa svojim ginom. Nazovi pa reci kakve simptome imaš tj kakav ti je iscjedak. Ako je tako dat će ti Canesten vaginalete kroz 3 dana. Ja sam ih nedavno imala ali sam za svaki slučaj napravila još i briseve da budem sigurna da nije neki infekt iako mi je dr rekao da njemu ne izgleda ništa zabrinjavajuće. Sad sam na prirodnim mazalicama plus probiotik svaki dan da održavam Ph floru dolje na optimalnoj razini kako mi se nebi to isto vratilo. Sretno!
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
Sretno svima na pregledu danas! 🥰
.
Znate li kako da dođem na stranicu npr. 285, gdje je popis za bebu? Izgleda da su maknuli tu opciju, barem ju na mobitelu ne vidim. 🤷♀️
Nije valjda da ćemo morati stiskati sto stranica unazad 😂
Ja baš gledam ali ne vidim ono ko prije da se može prebaciti. 😄
.
Tinchilina ja isto evo čekam nestrpljivo, pozvala me sestra unutra ali neka žena je bila bezobrazna, žuri joj se, pa sam rekla sestri neka ide ona, meni se ne žuri. 😄
A baš sam danas nervozna, u autu sam se prije pregleda rasplakala, kao da će danas biti ne znam šta. Nadam se dobrim vijestima u vezi posteljice ali očekujem isto stanje kao prošli pregled.
🩷 7/2022
Wow koliko pregleda danas. Cure sretno vam!
I dobrodošle nove cure:)
----------
PITANJE: Da li vas svrbe dojke? točnije mene otkad sam ostala trudna svrbi oko desne bradavice. počela sam mazati čistim čajevcem od jučer da mi malo ublaži ali sam primjetila da mi iznad bradavice iznad jedne točke koja me najviše svrbi curka malo tekućine jer mi uvijek tu bude malo nešto skoreno. Kao da curi mliječni kanalić. Pojma nemam. Nije crveno, nije upaljeno. Dojke sam povremeno kontrolirala do sada pa nisam imala problema. Ovo sam sada zaključila kao da je nešto hormonski uzrokovano...
Što se tiče magnezija, ja ga uzimam preko Roidakala, ne znam koji je to oblik, al očito mi baš pase, jer sam u prošloj trudnoći rokala i Donat Mg i onaj neki magenzij direkt i to mi niš nije pomoglo, za sad nemam nikakvih grčeva.
💙 5/2023
Sretni cure na pregledu.
Emma05 meni je to s bradavicama jedan od prvi simptoma svake trudnoce i traje do kraja, pa valjda je normalno.
.
Ja sam danas konacno rijesila vađenje krvi u Petrovoj, kako je super sunce vani bas sam dobila zelju sjesti popiti kavu vani. Sutra cu se valjda odvazati pitati za komplikacije 😅
.
Forum jos dosta steka, ne sviđa mi se sto nemaju vise stranice na vrhu a i cesto mi tekst ne stane u ekran 🤷🏼♀️
Valjda poporave.
2021 💙
Annie, to ti hormoni divljaju, samo se ti ispuši, bolje je tako. Sretno na pregledu drzim fige za posteljicu 😃Emma, zakaj čajevac? Kaj nije to prejako za cicke? A to kaj ti curi je već mljekeco, sve normalno, meni su i u prošloj i sad non stop cicke prekrivene tim kao skorjelim mlijekom. To je priprema za dojenje. Ja bi svrbež probala malo ublaziti masiranjem nekim blagim uljem, tipa bedovim i to. Mene npr užasno peku cijele cice kad izađem na hladno. Takva mi je struktura cica, puna žlijezdi i valjda kak se one od hladnoćr stisnu me počne užasno peć, tu mi isto pomaže masiranje.
💙 5/2023
Dobro jutro cure i sretno svima na pregledima dana 🍀🤗
..
Imam jedno pitanjce, zadnjih dana sam i ja primjetila povećani iscjedak dolje, ali prozirni ili bijele boje. Sinoć sam prilikom odlaska na wc kod brisanja primjetila svjetlo žuti-zelenkasti iscjedak bez mirisa, ništa me ne svrbi niti pecka. Jako sam se zabrinula nezz je li riječ o nekoj infekcija ili je nešto drugo? Je li imao netko od vas nešto slično? Da se javim odmah svojoj ginekologici za ovo ili da cekam sljedeći pregled kod nje jer ništa me ne boli? Vidjela sam da ste pisale da neke od vas koriste vaginele, vjerojatno to pomaže u ovom slučaju? Naravno ne bi ništa uzimala na svoju ruku već bi se konzultirala s ginekologicom.Djeluje kao gljivice ali svakako se konzultiraj sa svojim ginom. Nazovi pa reci kakve simptome imaš tj kakav ti je iscjedak. Ako je tako dat će ti Canesten vaginalete kroz 3 dana. Ja sam ih nedavno imala ali sam za svaki slučaj napravila još i briseve da budem sigurna da nije neki infekt iako mi je dr rekao da njemu ne izgleda ništa zabrinjavajuće. Sad sam na prirodnim mazalicama plus probiotik svaki dan da održavam Ph floru dolje na optimalnoj razini kako mi se nebi to isto vratilo. Sretno!
Emma hvala puno, malo si me smirila ❤️ nisam nikad s tim imala problema, hvala bogu, niti sam stavljala vaginalete, to mi znači ginekologica propiše na recept bez pregleda ako sam shvatila? Svakako bi i ja tražila od nje na idućem redovnom pregledu da mi napravi briseve pa da sam na miru. Mogu te zamoliti info i koje prirodne mazalice koristiš za dolje? Od probiotika koristiš omnibiotic panda ili neke druge?Puno hvala
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Wow koliko pregleda danas. Cure sretno vam!I dobrodošle nove cure:)
———-
PITANJE: Da li vas svrbe dojke? točnije mene otkad sam ostala trudna svrbi oko desne bradavice. počela sam mazati čistim čajevcem od jučer da mi malo ublaži ali sam primjetila da mi iznad bradavice iznad jedne točke koja me najviše svrbi curka malo tekućine jer mi uvijek tu bude malo nešto skoreno. Kao da curi mliječni kanalić. Pojma nemam. Nije crveno, nije upaljeno. Dojke sam povremeno kontrolirala do sada pa nisam imala problema. Ovo sam sada zaključila kao da je nešto hormonski uzrokovano…
Mene ponekad svrbe ali rijetko, nisam s ničim mazala.
U prvoj trudnoći mi je oko 20. tjedna počelo curiti mlijeko pa sam stalno nosila one aventove jastučiće, oni su mi najbolji jer su tanki. Tako da moguće da ti curi kolostrum, mlijeko.
.
Tinchilina a baš me puklo jutros inače mi ne divljaju hormoni niti sam plakala u trudnoći ali evo danas mi je baš nešto teško došlo.
Evo doktorica na pauzi da na brzinu pojede pa sam onda ja na redu.
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji