Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!Ja nikad nisam pila vise od 1. Sad sam malo googlala i negdje pise 1-2, a negdje pise da mozes i 3. Isto tako na nekim mjestima pise da se ne bi trebalo piti duze od 14 dana u komadu. Pa sad evo ne znam tocno sto i koliko 🙈
Ma i ja sam svasta nasla pa reko pitam rade tu cure ce znati jer znam da su neke vec pile i pisalo se cak o tome!! Hvala ti ja cu bar jednu pa cu pitat bas u apoteci kad budem bila cisto eto da znam!! Nisan pila nikad to u trudnoci i stvarno s tim nemam iskustva znam da pomaze pa sam uzela i ja dok pijem antibiotik jer sam osjetila tegibe prije antibiotika sto pijem zbog bhsb pa bi rado bar brusnicu uvela dok ne budem mogla provjerit urin!! Hvala ti puno!!🥰Ja pijem sok od ciste brusnice iz DM-a, jednu casicu za rakiju dnevno :) Urin mi je sad super bio zadnji, prije je bilo problema.
Jellll dobro je znati i to upamtit cu i to!! Nikad nisan imala s urinom probleme i otp znam za brusnicu ali dobro je znati i ta sok znaci jedna casica bucerinica dnevno!!tnx👌
+ 10.10.
Inace na temu malih stanova i opremanja kaj smo prije pricale. Mi smo sad izokrenuli sve i nasli mjesta u dnevnom za manju komodu! Bas mi je drago da smo uspjeli, ali i dalje si malo mislim kako cu i gdje sa svim stvarima 😅 Sljedeci tetris mi je kako kupati bebu, imamo malu tuskabinu i sad je pitanje hoce mi te kadice uopce stat 🤣 Koliko problema mi se iz dana u dan javlja
Mi imamo kadu, ali nam je najzgodnije bilo sklopiva kadica i onda bi je donijeli u dnevnu na blagavaonski stol. Poslije kad je poceo sjediti bi znao malo vise biti u njoj, zaigrao bi se, a ja bi sjedila pored njega 😅
2021 💙
Hej Petrucika, sorry nisam bila ori mobu. Ja sam isto čitala kao da se može u "umjernim" količinama, što god to značilo, navodno šalica-2 dnevno. Ali ja sam kad bi me bas peklo dolje znala popit skoro pa litru toga dnevno. Evo ne znam, ne savjetujem nikome, al kažem, znam što znači imati eširihiju i veće zlo mi se činilo da mi se to razbukta nego da popijem tako malo više kad mi je baš bilo bolno, i onda drugih dana po šalicu dve. Sad sam i ja kupila tu dm brusnicu kao čisti sok, pa sam presla na to. I moram priznat da me prestalo peć. A s čajem bi mi par dana bilo ok i onda bi me opet malo zapeckalo. A urin sterilan kaj je najbolje. Evo ne znam.
💙 5/2023
Hej Petrucika, sorry nisam bila ori mobu. Ja sam isto čitala kao da se može u "umjernim" količinama, što god to značilo, navodno šalica-2 dnevno. Ali ja sam kad bi me bas peklo dolje znala popit skoro pa litru toga dnevno. Evo ne znam, ne savjetujem nikome, al kažem, znam što znači imati eširihiju i veće zlo mi se činilo da mi se to razbukta nego da popijem tako malo više kad mi je baš bilo bolno, i onda drugih dana po šalicu dve. Sad sam i ja kupila tu dm brusnicu kao čisti sok, pa sam presla na to. I moram priznat da me prestalo peć. A s čajem bi mi par dana bilo ok i onda bi me opet malo zapeckalo. A urin sterilan kaj je najbolje. Evo ne znam.
💙 5/2023
Lolalola imas za kupit sklopivih kadica koje zauzimaj vrlo malo prostora, stanu iza vrata ili uz masinu il u neku rupu.
Mi smo isto kupali u kadici na blagovaonskom stolu, tak je bilo najzgodnije.
Curica 6/23 🩷
Inace na temu malih stanova i opremanja kaj smo prije pricale. Mi smo sad izokrenuli sve i nasli mjesta u dnevnom za manju komodu! Bas mi je drago da smo uspjeli, ali i dalje si malo mislim kako cu i gdje sa svim stvarima 😅 Sljedeci tetris mi je kako kupati bebu, imamo malu tuskabinu i sad je pitanje hoce mi te kadice uopce stat 🤣 Koliko problema mi se iz dana u dan javlja
Super, to i nas čeka premještanje svega i nalaženje prostora.. ali sve se moze kad se hoće.
Moja prijateljica je imala problem sa malom tuš kabinom pa je kupala na kuhinjskom stolu u kadici bebu, i to ćete se snaći i vidjeti kako vam je najlakše, bez brige 😁
01.12. +
Danas mi je dosao baby watcher, iako nisam ni sama bila sigurna da li mi uopce pametno to uzimati ili ne, upalila sam ga danas i presretna sam bila kad sam nasla otkucuje. 2 tjedna mi je od pregleda i sad sam puuuno mirnija i mislim da ce mi biti lakse pregled docekati, a i mozda mi ne bude tolika nervoza kad bude pregled pa mi i tlak bude normalan 😅
2021 💙
Mi imamo kadu, ali nam je najzgodnije bilo sklopiva kadica i onda bi je donijeli u dnevnu na blagavaonski stol. Poslije kad je poceo sjediti bi znao malo vise biti u njoj, zaigrao bi se, a ja bi sjedila pored njega 😅
Također imamo skopivu kadicu, stane svugdje. Vrlo praktična.
Kupili u Lesnini prije 3 godine za 200kn. Koristimo je od prvog dana, prvu smo kupali bebu na blagavaonskom stolu, nekad smo znali u sobi, sad u tušu joj stavimo ti kadicu. L sad ima 2 i po godine i evo koristi je od prvog dana do sad. Prezadovoljni.
🩷 7/2022
Super cure, hvala vam puno! 🥰 Tako mi je mama rekla da kupam na stolu 😅 Znaci stvarno prakticirate i metoda je provjerena! 🥳 Gledala sam i te sklopive kadice, to bi mi bilo super da ne zauzima puno mjesta stalno
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Da evo nisan znala za sok pa sam muza poslala po caj bas od enciana!! Nema veze pit cu sad to ionako sam pokrivena antibiotikom ali definitivno cu si kupiti taj sok koji spominjete ocito puno bolje djeluje!! Hvala cure trebala mi je bilo kakva info jer nisan znala koliko se mije a na netu negdi pise ovako negdi onako pa reko cure ce znat provjereno!! ☺️☺️
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji