Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica_
    22. Siječanj 2025. 23:25

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Cure čestitam na pregledima ❤️💙
    Hvala 😊
    Htjela sam te pitati opet za CMV 🫣 rečeno mi je da moram na daljnju obradu kod infektologa na Fran Mihaljević. Imaš neki savjet? Preporuku?
    Zašto??? Jesi dobila nalaz???
    Pa jesam. I kažu s obzirom da su oba pozitivna da trebam tražiti mišljenje infektologa i postupati dalje po njihovim mišljenjima i dijagnozi.
    Što ti je sad pozitivno??? IgG???
    I dalje IgM poz, IgG neg
    Joj kako me nerviraju ginekolozi koji nemaju pojma. Koliko ti je sad IgM?
    Pa meni se i čini kao da se oni žele ograditi od nečega jer kao nisu stručni pa kao ajde ti rađe na obradu kod infektologa pa neka on tumači nalaze. A ja što više čitam po netu, veća me panika hvata i ono voljela bih znati jednom za svagda jel je nešto ili nije ništa. Prema uzv gin kaže da je sve super i da ne vidi ništa problematično niti išta šta bi ukazivalo da je beba zaražena, ali za svaki slučaj trebamo mišljenje infektologa i neka odem na fran mihaljević.
    Po meni su rezultati prvog i drugog testa isti. Razlikuju se u decimalama. IgM pozitivni, IgG negativni. IgM pozitivan malo preko granice od 11
    Dakle, ako nije došlo do rasta IgM-a, i nije se pojavio IgG koji se javlja nakon preboljenja infekcije, to je lažno pozitivan rezultat zbog toga jer tvoj organizam očito trenutno tako reagira. Dam se kladiti da odeš izvaditi negdje drugdje da bi dobila negativan rezultat. Nemoj se uopće brinuti jer sve je ok. Odi kod infektotologa ako te već šalje ali reci će ti da je sve u redu. Samo bezveze stres a ne treba. I žalosno je kako malo ginekolozi znaju tumačiti nalaze, jer ako već šalju na takve pretrage trebali bi znati i tumačiti nalaze, nažalost, nisi ti jedina koja tako mora ići a bezveze.

Hvala ti puno još jednom na objašnjenju, ulijeva mi nadu da će ipak sve na kraju biti dobro 🩵🩵

RužaFT
    23. Siječanj 2025. 01:00

lolola13

RužaFT

Danas sam bila na dugoocekivanom pregledu. Sve je ok. Beba odgovara tt, cerviks zatvoren. Beba je dosta nisko, na mjehuru, i zato imam povremene bolove dolje iznutra na kostima…kao npr.danas…posteljica mi je naprijed, zato vjerojatno slabo osjecam udarce… 😓 slijedeci pregled anomaly scan 19.02. (mozes me pisati Annie). Za 4 tjedna… weeee 😁
    Cestitke na dobrom pregledu! 🥳 Izgleda da je svima u ovim tjednima dr mjerio cerviks osim meni 😅
    .
    A udarci ce sigurno brzo pojacati 🤗 Meni je posteljica iza i stvarno stalno osjetim kak se mrda ali i osjetim koliko konkretniji ti udarci postaju

Hvala vam cure ❤️
    Lolola ne bi ni meni dr.mjerila cerviks i ne bi mi radila uzv vaginalno da joj nisam rekla da me to poboljeva s vremena na vrijeme iznutra pa je morala provjeriti cerkvis...
    Leptirice cestitam ti na urednom.pregledu,nska tako bude do kraja 🍀😊 daaa, bome se pratimo... po svemu 😬🥰

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

• LuI
    23. Siječanj 2025. 07:18

Cestitam svima na dobrim pregledima ❤️ ja za kozu koristim melem mama kremu i ulje 😊

Baby E 09/2022 ❤️
    OTP 05.07.2025. 💙

Lunolina
    23. Siječanj 2025. 08:03

Melody citala sam da je za strije najbitnije bademovo ulje. Ja koristim cisto ulje od badema i cisto ulje od marelice, ali nekidan sam dobila od prijateljice njene ostatke i probala sam od Mustele i iznenadila sam se da je koza 12 sati nakon i dalje bila ‘vlazna’ nije bila suha. Dobro mi je i ulje od Eucerina, ali ga trenutno nema bas za nabaviti.
    Probala sam i kremu melem mama, ali mi od nje koza najbrze opet postane suha. Mazem se kad god sam u prilici - vikendom valjda 5x dnevno, a preko radnog tjedna 2-3x ☺️
    .
    Leptirice cestitam na deckicu i urednom pregledu🩵 malo si nam popravila statistiku grupe 😬
    .
    Cure cestitam na urednim pregledima🥰
    .
    Ja sam jucer u Lidlu kupila maaale carapice 🥹🥹🥹 Boze moj kako je ta sva robica malena ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• AnnieP
    23. Siječanj 2025. 08:10

Dobro jutro svima.
    Danas piše da nemamo pregleda ali zato idući tjedan imamo puno pregleda, uključujući i moj, baš se veselim. 😊
    Kod nas napokon sunce i toplije vrijeme. 😊

🩷 7/2022

Megyca
    23. Siječanj 2025. 08:41

Jutro curee , cestitam na dobrim pregledima. Leptirice cestitke na decku🥰🩵
    Meni su dosli nalazi krvi koji su malo je rec ajme.. dobila sam euthyrox, kendural c i sumamed 3 dana piti.. pitam se sto bi bilo kod mene da se lose hranim😂Poslala sam muzu na brod slikicu sa zadnjeg uzv i kupila dvi dudice malene, jedva cekam da to dode do njega 😄😍

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

Pukica
    23. Siječanj 2025. 08:47

Jutro cure, nadam se da ste sve dobro. Drago mi je zbog super pregleda proteklih dana 👏 samo neka se nastavi tako! 

Pixi
    23. Siječanj 2025. 08:51

Cure čestitam na urednim pregledima 🥰
    Leptirice čestitke na dečku💙
    AnnieP i ja jedva čekam idući tjedan zbog pregleda
    .
    Ja se mazem uljem iz Dm-a i za sad mi je oke. Mislila sam uzeti još biooil

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

lolola13
    23. Siječanj 2025. 09:10

Jutro curke! Kako sam sretna odmah cim je sunceko malo doslo 🤩 Ovih dana stalno nesto gledam za kupiti bebi i kupujem po malo pizdarijice, i tako sam naisla i na one setove za njegu (cesalj, raspica, skarice i sl.) i svidio mi se philips avant set. Nisam jos kupila ali da vas upozorim na cijene - na notinu je 35e, u baby ducanima 25e a slucajno vidjela jucer u dmu 20e! Tako da se bas isplati pogledati na vise mjesta...

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Libo1415
    23. Siječanj 2025. 12:11

Leptirica_

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Leptirica_

Libo1415

Cure čestitam na pregledima ❤️💙
    Hvala 😊
    Htjela sam te pitati opet za CMV 🫣 rečeno mi je da moram na daljnju obradu kod infektologa na Fran Mihaljević. Imaš neki savjet? Preporuku?
    Zašto??? Jesi dobila nalaz???
    Pa jesam. I kažu s obzirom da su oba pozitivna da trebam tražiti mišljenje infektologa i postupati dalje po njihovim mišljenjima i dijagnozi.
    Što ti je sad pozitivno??? IgG???
    I dalje IgM poz, IgG neg
    Joj kako me nerviraju ginekolozi koji nemaju pojma. Koliko ti je sad IgM?
    Pa meni se i čini kao da se oni žele ograditi od nečega jer kao nisu stručni pa kao ajde ti rađe na obradu kod infektologa pa neka on tumači nalaze. A ja što više čitam po netu, veća me panika hvata i ono voljela bih znati jednom za svagda jel je nešto ili nije ništa. Prema uzv gin kaže da je sve super i da ne vidi ništa problematično niti išta šta bi ukazivalo da je beba zaražena, ali za svaki slučaj trebamo mišljenje infektologa i neka odem na fran mihaljević.
    Po meni su rezultati prvog i drugog testa isti. Razlikuju se u decimalama. IgM pozitivni, IgG negativni. IgM pozitivan malo preko granice od 11
    Dakle, ako nije došlo do rasta IgM-a, i nije se pojavio IgG koji se javlja nakon preboljenja infekcije, to je lažno pozitivan rezultat zbog toga jer tvoj organizam očito trenutno tako reagira. Dam se kladiti da odeš izvaditi negdje drugdje da bi dobila negativan rezultat. Nemoj se uopće brinuti jer sve je ok. Odi kod infektotologa ako te već šalje ali reci će ti da je sve u redu. Samo bezveze stres a ne treba. I žalosno je kako malo ginekolozi znaju tumačiti nalaze, jer ako već šalju na takve pretrage trebali bi znati i tumačiti nalaze, nažalost, nisi ti jedina koja tako mora ići a bezveze.
    Hvala ti puno još jednom na objašnjenju, ulijeva mi nadu da će ipak sve na kraju biti dobro 🩵🩵

Sve bude dobro. Samo ti mazi trbuh I uzivaj 🤗 i javi kad obaviš infektologa. 💙😉

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.