Hej curke baš vas je lijepo vidjet kad ste ovako raspisane i aktivne.. čestitam svima na dobrim pregledima. Svima koji imaju nekih problema neka vam što prije prođu. ❤️
Ja sutra imam termin za kombinirani probir, držite fige da bude sve dobro 🍀
Kod mene su mučnine i povraćanje još uvijek u punoj snazi, ali izbjegavam bolnicu i infuziju jer mi se nikako ne ide tamo :/
vidim da cure u puno većim tjednima se još uvijek bore s tim, od srca se nadam da će vam uskoro popustiti i da ćete moći normalno funkcionirat. Još uz posao,svaka čast. Ja ne mogu zamisliti da moram na posao u ovom stanju. 🤢
01.12. +
Hej curke baš vas je lijepo vidjet kad ste ovako raspisane i aktivne.. čestitam svima na dobrim pregledima. Svima koji imaju nekih problema neka vam što prije prođu. ❤️
Kod mene su mučnine i povraćanje još uvijek u punoj snazi, ali izbjegavam bolnicu i infuziju jer mi se nikako ne ide tamo :/
vidim da cure u puno većim tjednima se još uvijek bore s tim, od srca se nadam da će vam uskoro popustiti i da ćete moći normalno funkcionirat. Još uz posao,svaka čast. Ja ne mogu zamisliti da moram na posao u ovom stanju. 🤢
Sretno sutra, mislim da će to biti i pregled, pogledati će bebu prije vađenja krvi.
Pišem te onda za pregled
🩷 7/2022
Ja sam isto išla logikom, bolje da idem radit prjje da se ranije detektira, ali sam onda skužila da se vadi baš u tim određenim tjednima, mislim od 22-24 zato što je tad posteljica dovoljno zrela da se detektira uzrokuje li poremećaj u metabolizmu glukoze. Navodno nije uopće kriva naša loša prehrana za trudnički dijabetes nego isključivo posteljica, a na to nikako ne možeš utjecati. A kasnije se uvodi dijete zato da do djeteta dođe što manje šećera s obzirom da se dobro ne razgrađje, a ne da bi se dijabetes "izliječio". Zato ako to radiš pre rano, možda se pokaže ok, a da ideš u tim tjednima onda ne bi. Tako da i ginekolozi šalju baš u tim određenim tjednima, s tim razlogom. Ovo je moje laički preneseno znanje što sam čitala tu po netu sad prije koji tjedan.
Thincilina e to me zanimalo jel ima neki termin kad ga ma vise smisla vadit.
Emma gin kaze obavit do sljedeceg pregleda koji je u 23 tjednu mislim tak da cu netom prije pregleda onda ic.
Curica 6/23 🩷
Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!
+ 10.10.
vidim da cure u puno većim tjednima se još uvijek bore s tim, od srca se nadam da će vam uskoro popustiti i da ćete moći normalno funkcionirat. Još uz posao,svaka čast. Ja ne mogu zamisliti da moram na posao u ovom stanju. 🤢Sretno sutra, mislim da će to biti i pregled, pogledati će bebu prije vađenja krvi.
Pišem te onda za pregled
Hvala, hoće biti će i ultrazvuk :)
01.12. +
Petrucika ja ne znam točno koliko se smije ali sama sam uzimala dvije šalice dnevno dok ne bi osjetila da mi je bolje.
Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!
Ja nikad nisam pila vise od 1. Sad sam malo googlala i negdje pise 1-2, a negdje pise da mozes i 3. Isto tako na nekim mjestima pise da se ne bi trebalo piti duze od 14 dana u komadu. Pa sad evo ne znam tocno sto i koliko 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Inace na temu malih stanova i opremanja kaj smo prije pricale. Mi smo sad izokrenuli sve i nasli mjesta u dnevnom za manju komodu! Bas mi je drago da smo uspjeli, ali i dalje si malo mislim kako cu i gdje sa svim stvarima 😅 Sljedeci tetris mi je kako kupati bebu, imamo malu tuskabinu i sad je pitanje hoce mi te kadice uopce stat 🤣 Koliko problema mi se iz dana u dan javlja
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!Ja nikad nisam pila vise od 1. Sad sam malo googlala i negdje pise 1-2, a negdje pise da mozes i 3. Isto tako na nekim mjestima pise da se ne bi trebalo piti duze od 14 dana u komadu. Pa sad evo ne znam tocno sto i koliko 🙈
Ma i ja sam svasta nasla pa reko pitam rade tu cure ce znati jer znam da su neke vec pile i pisalo se cak o tome!! Hvala ti ja cu bar jednu pa cu pitat bas u apoteci kad budem bila cisto eto da znam!! Nisan pila nikad to u trudnoci i stvarno s tim nemam iskustva znam da pomaze pa sam uzela i ja dok pijem antibiotik jer sam osjetila tegibe prije antibiotika sto pijem zbog bhsb pa bi rado bar brusnicu uvela dok ne budem mogla provjerit urin!! Hvala ti puno!!🥰
+ 10.10.
Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!Ja nikad nisam pila vise od 1. Sad sam malo googlala i negdje pise 1-2, a negdje pise da mozes i 3. Isto tako na nekim mjestima pise da se ne bi trebalo piti duze od 14 dana u komadu. Pa sad evo ne znam tocno sto i koliko 🙈
Ma i ja sam svasta nasla pa reko pitam rade tu cure ce znati jer znam da su neke vec pile i pisalo se cak o tome!! Hvala ti ja cu bar jednu pa cu pitat bas u apoteci kad budem bila cisto eto da znam!! Nisan pila nikad to u trudnoci i stvarno s tim nemam iskustva znam da pomaze pa sam uzela i ja dok pijem antibiotik jer sam osjetila tegibe prije antibiotika sto pijem zbog bhsb pa bi rado bar brusnicu uvela dok ne budem mogla provjerit urin!! Hvala ti puno!!🥰
Ja pijem sok od ciste brusnice iz DM-a, jednu casicu za rakiju dnevno :) Urin mi je sad super bio zadnji, prije je bilo problema.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Sortiraj odgovore
Najstariji