Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ddm2463
    23. Siječanj 2025. 14:46

Hej curke baš vas je lijepo vidjet kad ste ovako raspisane i aktivne.. čestitam svima na dobrim pregledima. Svima koji imaju nekih problema neka vam što prije prođu. ❤️
    Ja sutra imam termin za kombinirani probir, držite fige da bude sve dobro 🍀 
    Kod mene su mučnine i povraćanje još uvijek u punoj snazi, ali izbjegavam bolnicu i infuziju jer mi se nikako ne ide tamo :/ 
     vidim da cure u puno većim tjednima se još uvijek bore s tim, od srca se nadam da će vam uskoro popustiti i da ćete moći normalno funkcionirat. Još uz posao,svaka čast. Ja ne mogu zamisliti da moram na posao u ovom stanju. 🤢

01.12. +

• AnnieP
    23. Siječanj 2025. 14:55

ddm2463

Hej curke baš vas je lijepo vidjet kad ste ovako raspisane i aktivne.. čestitam svima na dobrim pregledima. Svima koji imaju nekih problema neka vam što prije prođu. ❤️
    Kod mene su mučnine i povraćanje još uvijek u punoj snazi, ali izbjegavam bolnicu i infuziju jer mi se nikako ne ide tamo :/
    vidim da cure u puno većim tjednima se još uvijek bore s tim, od srca se nadam da će vam uskoro popustiti i da ćete moći normalno funkcionirat. Još uz posao,svaka čast. Ja ne mogu zamisliti da moram na posao u ovom stanju. 🤢

Sretno sutra, mislim da će to biti i pregled, pogledati će bebu prije vađenja krvi.
    Pišem te onda za pregled

🩷 7/2022

• greta10
    23. Siječanj 2025. 17:42

Tinchilina

Ja sam isto išla logikom, bolje da idem radit prjje da se ranije detektira, ali sam onda skužila da se vadi baš u tim određenim tjednima, mislim od 22-24 zato što je tad posteljica dovoljno zrela da se detektira uzrokuje li poremećaj u metabolizmu glukoze. Navodno nije uopće kriva naša loša prehrana za trudnički dijabetes nego isključivo posteljica, a na to nikako ne možeš utjecati. A kasnije se uvodi dijete zato da do djeteta dođe što manje šećera s obzirom da se dobro ne razgrađje, a ne da bi se dijabetes "izliječio". Zato ako to radiš pre rano, možda se pokaže ok, a da ideš u tim tjednima onda ne bi. Tako da i ginekolozi šalju baš u tim određenim tjednima, s tim razlogom. Ovo je moje laički preneseno znanje što sam čitala tu po netu sad prije koji tjedan.

Thincilina e to me zanimalo jel ima neki termin kad ga ma vise smisla vadit. 
    Emma gin kaze obavit do sljedeceg pregleda koji je u 23 tjednu mislim tak da cu netom prije pregleda onda ic.

Curica 6/23 🩷

petrucika
    23. Siječanj 2025. 18:23

Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!

+ 10.10.

• ddm2463
    23. Siječanj 2025. 18:54

AnnieP

ddm2463

Sretno sutra, mislim da će to biti i pregled, pogledati će bebu prije vađenja krvi.
    Pišem te onda za pregled

Hvala, hoće biti će i ultrazvuk :)

01.12. +

Pukica
    23. Siječanj 2025. 19:20

Petrucika ja ne znam točno koliko se smije ali sama sam uzimala dvije šalice dnevno dok ne bi osjetila da mi je bolje.

lolola13
    23. Siječanj 2025. 19:28

petrucika

Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!

Ja nikad nisam pila vise od 1. Sad sam malo googlala i negdje pise 1-2, a negdje pise da mozes i 3. Isto tako na nekim mjestima pise da se ne bi trebalo piti duze od 14 dana u komadu. Pa sad evo ne znam tocno sto i koliko 🙈

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    23. Siječanj 2025. 19:57

Inace na temu malih stanova i opremanja kaj smo prije pricale. Mi smo sad izokrenuli sve i nasli mjesta u dnevnom za manju komodu! Bas mi je drago da smo uspjeli, ali i dalje si malo mislim kako cu i gdje sa svim stvarima 😅 Sljedeci tetris mi je kako kupati bebu, imamo malu tuskabinu i sad je pitanje hoce mi te kadice uopce stat 🤣 Koliko problema mi se iz dana u dan javlja

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    23. Siječanj 2025. 20:04

lolola13

petrucika

Ja nikad nisam pila vise od 1. Sad sam malo googlala i negdje pise 1-2, a negdje pise da mozes i 3. Isto tako na nekim mjestima pise da se ne bi trebalo piti duze od 14 dana u komadu. Pa sad evo ne znam tocno sto i koliko 🙈

Ma i ja sam svasta nasla pa reko pitam rade tu cure ce znati jer znam da su neke vec pile i pisalo se cak o tome!! Hvala ti ja cu bar jednu pa cu pitat bas u apoteci kad budem bila cisto eto da znam!! Nisan pila nikad to u trudnoci i stvarno s tim nemam iskustva znam da pomaze pa sam uzela i ja dok pijem antibiotik jer sam osjetila tegibe prije antibiotika sto pijem zbog bhsb pa bi rado bar brusnicu uvela dok ne budem mogla provjerit urin!! Hvala ti puno!!🥰

+ 10.10.

• Olivia888
    23. Siječanj 2025. 20:27

petrucika

lolola13

petrucika

Ma i ja sam svasta nasla pa reko pitam rade tu cure ce znati jer znam da su neke vec pile i pisalo se cak o tome!! Hvala ti ja cu bar jednu pa cu pitat bas u apoteci kad budem bila cisto eto da znam!! Nisan pila nikad to u trudnoci i stvarno s tim nemam iskustva znam da pomaze pa sam uzela i ja dok pijem antibiotik jer sam osjetila tegibe prije antibiotika sto pijem zbog bhsb pa bi rado bar brusnicu uvela dok ne budem mogla provjerit urin!! Hvala ti puno!!🥰

Ja pijem sok od ciste brusnice iz DM-a, jednu casicu za rakiju dnevno :) Urin mi je sad super bio zadnji, prije je bilo problema. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.