Cure jel vi imate iscjedak kakav? Ja sam prestala nositi uloske jer su me iritirali dolje i sad svaki dan moram više puta presvlaciti se jer mi bude mokro po gacama. Prozirno bijeli iscjedak bude na gacama 🤔 pa se osuši pa opet mokro i tako u krug kroz dan...Sorry na detaljnom opisu...kad sam bila prošli tjedan na uzv rekao mi je da je uredan iscjedak al eto da pitam dal još nekome tako?🤗
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Cure jel vi imate iscjedak kakav? Ja sam prestala nositi uloske jer su me iritirali dolje i sad svaki dan moram više puta presvlaciti se jer mi bude mokro po gacama. Prozirno bijeli iscjedak bude na gacama 🤔 pa se osuši pa opet mokro i tako u krug kroz dan…Sorry na detaljnom opisu…kad sam bila prošli tjedan na uzv rekao mi je da je uredan iscjedak al eto da pitam dal još nekome tako?🤗
Ja sam imala i prije trudnoće, sad u trudnoći još više. Dnevne uloške nosim svaki dan. Meni je ginekologica rekla da je to sve dobro i da nas štiti od bakterija.
🩷 7/2022
Cure jel vi imate iscjedak kakav? Ja sam prestala nositi uloske jer su me iritirali dolje i sad svaki dan moram više puta presvlaciti se jer mi bude mokro po gacama. Prozirno bijeli iscjedak bude na gacama 🤔 pa se osuši pa opet mokro i tako u krug kroz dan…Sorry na detaljnom opisu…kad sam bila prošli tjedan na uzv rekao mi je da je uredan iscjedak al eto da pitam dal još nekome tako?🤗Ja sam imala i prije trudnoće, sad u trudnoći još više. Dnevne uloške nosim svaki dan. Meni je ginekologica rekla da je to sve dobro i da nas štiti od bakterija.
Hvala ti na odgovoru. Tebe ne smetaju ulosci? 🤗
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Cure jel vi imate iscjedak kakav? Ja sam prestala nositi uloske jer su me iritirali dolje i sad svaki dan moram više puta presvlaciti se jer mi bude mokro po gacama. Prozirno bijeli iscjedak bude na gacama 🤔 pa se osuši pa opet mokro i tako u krug kroz dan…Sorry na detaljnom opisu…kad sam bila prošli tjedan na uzv rekao mi je da je uredan iscjedak al eto da pitam dal još nekome tako?🤗Ja sam imala i prije trudnoće, sad u trudnoći još više. Dnevne uloške nosim svaki dan. Meni je ginekologica rekla da je to sve dobro i da nas štiti od bakterija.Hvala ti na odgovoru. Tebe ne smetaju ulosci? 🤗
Ni ne osjetim ih više jer ih nosim godinama, oduvijek imam više iscjedka.
🩷 7/2022
Cure čestitam na dobrim pregledima
Libo i ja imam. Izgleda da je normalan pojačan iscjedak, s tim da ja još koristim utrogestan, i primjetila sam da mi se iscjedak pojačao. Nisam cijeli život potrošila tolko dnevnih i uloška kolko u zadnjih par mjeseci
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Cure jel vi imate iscjedak kakav? Ja sam prestala nositi uloske jer su me iritirali dolje i sad svaki dan moram više puta presvlaciti se jer mi bude mokro po gacama. Prozirno bijeli iscjedak bude na gacama 🤔 pa se osuši pa opet mokro i tako u krug kroz dan…Sorry na detaljnom opisu…kad sam bila prošli tjedan na uzv rekao mi je da je uredan iscjedak al eto da pitam dal još nekome tako?🤗
I meni je tako. Posebno mi je tesko naviknut se jer nikad nisam imala iscjedak, iznimno rijetko kad je jaca ovulacija 😅 Ali ne uznemirava me jer znam da je ok i nema miris ni nis. Ne nosim uloske jer ne mogu podnijeti nista na gacicama, ali nije toliko obilno da imam potrebu presvlaciti se
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Je tako je meni bilo, na kraju od puste "mokrosti" stalno sam razvila gljivice. Iscjedak je prešao u tako vodenkasti sa žutom sluzi u grumenčićima. S tim da imam i Cyclogest vaginalete pa mi dodatno "bali" doli. Ugl. Dobila sam Canesten pa ću vidit jeli mi prolazi. Ako ne prolazi onda je ipak bakterija u pitanju. Izbjegavam slatko. Inače ne koristim obične uloške baš iz tog razloga jer izazivaju puno više to "bijelo pranje" nego koristim platnene ali meni su objasnili da bez obzira na to koliko god se mi pazili trudnoća je takvo stanje da smo podložniji iscjetku i raznim infekcijama i smatra se da je to kao normalno🙈..i treba se opušteno liječiti😄💁♀️. Zašto to kažem, zato što ja paničarim trenutno oko svega😄. I da, malo više sam se prala dolje tokom dana a ni to se ne smije pretjerivati. Ph sluznice se poremeti pa tim više infekt dođe bez problema🫣
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
I ja imam jači iscjedak nego li inače. Ne nosim uloške jer nisam navikla ali se češće promijenim. Prije sam često znala dobiti gljivice al evo već dvije godine koristim Afroditin intimni gel (žuti), bez mirisa, full prirodnog sastava i isključivo to koristim kad se tuširam za dolje i nisu mi se vraćale. Meni baš paše...
Pozdrav cure da se javim kratko kod mene he sve ok ja sam na antibiotiku imam pregled u iduci cetvrtak!! Nadam se da ce mo rijesiti bhsb s ovim i da na iducim obriscima necu biti pozitivna!! Ja sam isto svoj iscjedak spomenula doktoru sad na zadnjem oregledu jer mi se cinio zuckast i malo iaceg mirisa on je rekao da je bojom ok da je bijeli ali da ce mo radit obriske i malo detaljnije i tako je i bilo i srica da je evo radila dam u 12 tt tad su bili sterini!! Ugl koliko se moze salica brusnice popiti cisto preventivno sam tila jer sam prije ovoga osjecala kao doli neki pritisak i bol sad je ok i kontrakcije su se smirile skrozz!! Tako da jedva cekam pregled i nadam se da ce biti sve ok😍🙏pozdrav!!
+ 10.10.
Hvala curke svima. 🤗😘 neću se onda zamarati ali pitat cu svakako opet doktora na uzv 😉
Emma i ja skačem na sve...razumijem te u potpunosti. Nakon svega kaj smo prošle naravno da se stalno preispitujemo. Ali mora biti dobro, oce neće MORA ❤️
Petrucika nadam se da ćeš se riješiti bakterije što prije 🤞
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji