I ja imam jači iscjedak nego li inače. Ne nosim uloške jer nisam navikla ali se češće promijenim. Prije sam često znala dobiti gljivice al evo već dvije godine koristim Afroditin intimni gel (žuti), bez mirisa, full prirodnog sastava i isključivo to koristim kad se tuširam za dolje i nisu mi se vraćale. Meni baš paše...
Pozdrav cure da se javim kratko kod mene he sve ok ja sam na antibiotiku imam pregled u iduci cetvrtak!! Nadam se da ce mo rijesiti bhsb s ovim i da na iducim obriscima necu biti pozitivna!! Ja sam isto svoj iscjedak spomenula doktoru sad na zadnjem oregledu jer mi se cinio zuckast i malo iaceg mirisa on je rekao da je bojom ok da je bijeli ali da ce mo radit obriske i malo detaljnije i tako je i bilo i srica da je evo radila dam u 12 tt tad su bili sterini!! Ugl koliko se moze salica brusnice popiti cisto preventivno sam tila jer sam prije ovoga osjecala kao doli neki pritisak i bol sad je ok i kontrakcije su se smirile skrozz!! Tako da jedva cekam pregled i nadam se da ce biti sve ok😍🙏pozdrav!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Hvala curke svima. 🤗😘 neću se onda zamarati ali pitat cu svakako opet doktora na uzv 😉
Emma i ja skačem na sve...razumijem te u potpunosti. Nakon svega kaj smo prošle naravno da se stalno preispitujemo. Ali mora biti dobro, oce neće MORA ❤️
Petrucika nadam se da ćeš se riješiti bakterije što prije 🤞
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Hej curke baš vas je lijepo vidjet kad ste ovako raspisane i aktivne.. čestitam svima na dobrim pregledima. Svima koji imaju nekih problema neka vam što prije prođu. ❤️
Ja sutra imam termin za kombinirani probir, držite fige da bude sve dobro 🍀
Kod mene su mučnine i povraćanje još uvijek u punoj snazi, ali izbjegavam bolnicu i infuziju jer mi se nikako ne ide tamo :/
vidim da cure u puno većim tjednima se još uvijek bore s tim, od srca se nadam da će vam uskoro popustiti i da ćete moći normalno funkcionirat. Još uz posao,svaka čast. Ja ne mogu zamisliti da moram na posao u ovom stanju. 🤢
01.12. +
Hej curke baš vas je lijepo vidjet kad ste ovako raspisane i aktivne.. čestitam svima na dobrim pregledima. Svima koji imaju nekih problema neka vam što prije prođu. ❤️
Kod mene su mučnine i povraćanje još uvijek u punoj snazi, ali izbjegavam bolnicu i infuziju jer mi se nikako ne ide tamo :/
vidim da cure u puno većim tjednima se još uvijek bore s tim, od srca se nadam da će vam uskoro popustiti i da ćete moći normalno funkcionirat. Još uz posao,svaka čast. Ja ne mogu zamisliti da moram na posao u ovom stanju. 🤢
Sretno sutra, mislim da će to biti i pregled, pogledati će bebu prije vađenja krvi.
Pišem te onda za pregled
🩷 7/2022
Ja sam isto išla logikom, bolje da idem radit prjje da se ranije detektira, ali sam onda skužila da se vadi baš u tim određenim tjednima, mislim od 22-24 zato što je tad posteljica dovoljno zrela da se detektira uzrokuje li poremećaj u metabolizmu glukoze. Navodno nije uopće kriva naša loša prehrana za trudnički dijabetes nego isključivo posteljica, a na to nikako ne možeš utjecati. A kasnije se uvodi dijete zato da do djeteta dođe što manje šećera s obzirom da se dobro ne razgrađje, a ne da bi se dijabetes "izliječio". Zato ako to radiš pre rano, možda se pokaže ok, a da ideš u tim tjednima onda ne bi. Tako da i ginekolozi šalju baš u tim određenim tjednima, s tim razlogom. Ovo je moje laički preneseno znanje što sam čitala tu po netu sad prije koji tjedan.
Thincilina e to me zanimalo jel ima neki termin kad ga ma vise smisla vadit.
Emma gin kaze obavit do sljedeceg pregleda koji je u 23 tjednu mislim tak da cu netom prije pregleda onda ic.
Curica 6/23 🩷
Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sretno sutra, mislim da će to biti i pregled, pogledati će bebu prije vađenja krvi.
Pišem te onda za pregled
Hvala, hoće biti će i ultrazvuk :)
01.12. +
Petrucika ja ne znam točno koliko se smije ali sama sam uzimala dvije šalice dnevno dok ne bi osjetila da mi je bolje.
Cure zar nema nijedna da zna koliko salica caja od brusnice se u trudnoci smije popiti??? Znam da ste pisale o tome ali ja bi se morala vracata dosta unazad pa ako vam nije tesko da znam i ja koliko smijem popit jer nisan nikad konzumirala u trudnoci!! Znam da smije ali ne znam koliko???? Hvala!!!
Ja nikad nisam pila vise od 1. Sad sam malo googlala i negdje pise 1-2, a negdje pise da mozes i 3. Isto tako na nekim mjestima pise da se ne bi trebalo piti duze od 14 dana u komadu. Pa sad evo ne znam tocno sto i koliko 🙈
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sortiraj odgovore
Najstariji