Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnieP
    22. Siječanj 2025. 19:40

Leptirica_

Pozdrav cure, evo i mene s pregleda. Sve je dobro, beba prati tjedne. Posteljice sprijeda, još uvijek ne osijetim pokrete, kaže doktor da ima vremena. Jedva čekam da krenem osijetiti. Beba je bila raspoložena i pokazala nam spol, stiže nam dečko 🩵
    Sljedeći pregled anomaly 19.2
    .
    Ruža čestitam na super pregledu, pratimo se s datumima, a bome i tjednima 🤭

Čestitam i tebi na super pregledu i na dečkiću. 🩵
    Nemam tvoj termin poroda?

🩷 7/2022

• Leptirica_
    22. Siječanj 2025. 19:44

AnnieP

Leptirica_

Pozdrav cure, evo i mene s pregleda. Sve je dobro, beba prati tjedne. Posteljice sprijeda, još uvijek ne osijetim pokrete, kaže doktor da ima vremena. Jedva čekam da krenem osijetiti. Beba je bila raspoložena i pokazala nam spol, stiže nam dečko 🩵
    .
    Čestitam i tebi na super pregledu i na dečkiću. 🩵
    Nemam tvoj termin poroda?

Hvala ti ❤️
    1.7 je termin

• Tinchilina
    22. Siječanj 2025. 19:55

Bravo cure na urednim pregledima, uživajte u super osjećaju netom nakon pregleda 😄 eh da bar taj osjećaj sreće i sigurnosti dulje potraje 😀 

💙 5/2023

• melody
    22. Siječanj 2025. 20:10

Sta koristite za mazanje koze trenutno? U prvoj trudnoci sam koristila biooil preventivno za strije i zaista nisam dobila ni jednu sem par na grudima zbog hiperlaktacije kasnije. Ovaj put imam problem sa bas suhom kozom toliko da imam rane koliko me svrbi i boli u dm sam gledala ponudu ali zaista nisam znala sta uzeti. Za strije za sad koristim dm-ulje pa cu preci na biooil

• Ivka33
    22. Siječanj 2025. 20:29

Curke bravo na urednim pregledima 
    Leptirice cestitke na 💙

Libo1415
    22. Siječanj 2025. 20:47

Cure čestitam na pregledima ❤️💙 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

lolola13
    22. Siječanj 2025. 22:22

Leptirica_

.

Cestitam na super pregledu! I nek nam malo deckici popune grupu 🥰

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    22. Siječanj 2025. 22:24

melody

Sta koristite za mazanje koze trenutno? U prvoj trudnoci sam koristila biooil preventivno za strije i zaista nisam dobila ni jednu sem par na grudima zbog hiperlaktacije kasnije. Ovaj put imam problem sa bas suhom kozom toliko da imam rane koliko me svrbi i boli u dm sam gledala ponudu ali zaista nisam znala sta uzeti. Za strije za sad koristim dm-ulje pa cu preci na biooil

Najcesce mazem sa mama kremom od alverdea. Ali kombiniram i sa mama uljem za strije od olivala i welede. Pa vidi sto ti vise odgovara, ja ne vidim neku razliku i sve mi pomogne 😊 Jedino kaj se krema puno brze upije. 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Leptirica_
    22. Siječanj 2025. 22:27

Libo1415

Cure čestitam na pregledima ❤️💙

Hvala 😊
    Htjela sam te pitati opet za CMV 🫣 rečeno mi je da moram na daljnju obradu kod infektologa na Fran Mihaljević. Imaš neki savjet? Preporuku? 

• Emi25
    22. Siječanj 2025. 22:28

Cure čestitam na dobrim pregledima. Leptirice čestitam na dečkiću😊

2016 💙J
    16.10.2024. +

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.