Pozdrav cure, evo i mene s pregleda. Sve je dobro, beba prati tjedne. Posteljice sprijeda, još uvijek ne osijetim pokrete, kaže doktor da ima vremena. Jedva čekam da krenem osijetiti. Beba je bila raspoložena i pokazala nam spol, stiže nam dečko 🩵
Sljedeći pregled anomaly 19.2
.
Ruža čestitam na super pregledu, pratimo se s datumima, a bome i tjednima 🤭
Čestitam i tebi na super pregledu i na dečkiću. 🩵
Nemam tvoj termin poroda?
🩷 7/2022
Pozdrav cure, evo i mene s pregleda. Sve je dobro, beba prati tjedne. Posteljice sprijeda, još uvijek ne osijetim pokrete, kaže doktor da ima vremena. Jedva čekam da krenem osijetiti. Beba je bila raspoložena i pokazala nam spol, stiže nam dečko 🩵
.
Ruža čestitam na super pregledu, pratimo se s datumima, a bome i tjednima 🤭Čestitam i tebi na super pregledu i na dečkiću. 🩵
Nemam tvoj termin poroda?
Hvala ti ❤️
1.7 je termin
Bravo cure na urednim pregledima, uživajte u super osjećaju netom nakon pregleda 😄 eh da bar taj osjećaj sreće i sigurnosti dulje potraje 😀
💙 5/2023
Sta koristite za mazanje koze trenutno? U prvoj trudnoci sam koristila biooil preventivno za strije i zaista nisam dobila ni jednu sem par na grudima zbog hiperlaktacije kasnije. Ovaj put imam problem sa bas suhom kozom toliko da imam rane koliko me svrbi i boli u dm sam gledala ponudu ali zaista nisam znala sta uzeti. Za strije za sad koristim dm-ulje pa cu preci na biooil
Cure čestitam na pregledima ❤️💙
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
.
Ruža čestitam na super pregledu, pratimo se s datumima, a bome i tjednima 🤭
Cestitam na super pregledu! I nek nam malo deckici popune grupu 🥰
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sta koristite za mazanje koze trenutno? U prvoj trudnoci sam koristila biooil preventivno za strije i zaista nisam dobila ni jednu sem par na grudima zbog hiperlaktacije kasnije. Ovaj put imam problem sa bas suhom kozom toliko da imam rane koliko me svrbi i boli u dm sam gledala ponudu ali zaista nisam znala sta uzeti. Za strije za sad koristim dm-ulje pa cu preci na biooil
Najcesce mazem sa mama kremom od alverdea. Ali kombiniram i sa mama uljem za strije od olivala i welede. Pa vidi sto ti vise odgovara, ja ne vidim neku razliku i sve mi pomogne 😊 Jedino kaj se krema puno brze upije.
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Cure čestitam na pregledima ❤️💙
Hvala 😊
Htjela sam te pitati opet za CMV 🫣 rečeno mi je da moram na daljnju obradu kod infektologa na Fran Mihaljević. Imaš neki savjet? Preporuku?
Cure čestitam na dobrim pregledima. Leptirice čestitam na dečkiću😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Sortiraj odgovore
Najstariji