Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ania
    21. Siječanj 2025. 09:33

Čestitke curama na dobrim pregledima Nek nam se i dalje tako nastavi. 
    Žao mi je zbog raznih boleština i želim vam brz oporavak.
    Teich sretno danas:) 

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

Pixi
    21. Siječanj 2025. 09:47

Čestitam cure na super pregledima.
    Teich sretno danas🥰
    Držite se cure, zelim vam što prije ozdravljenje dječice.

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

RužaFT
    21. Siječanj 2025. 10:40

Čestitam curke na dobrim pregledima 😊   
    Dječici želim brz oporavak i da ih mame ne pokupe... i ja se pridruzujem bolestima djece 🙁 Moj jedan ima stomacni virus od sinoc...nekako sve cekam kad ce redom krenuti na ostale 😓

36 👩
    41👦
    • Endometrioza, adenomioza
    ● Poliklinika Škvorc ●
    4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
    6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
    9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
    🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜

• Ivka33
    21. Siječanj 2025. 12:51

Teich sretno javi nam se s dobrim vijestima 🙏😘😘😘

• AnnieP
    21. Siječanj 2025. 13:37

Curke stavljam link za članak o testu dječjih autosjedalica iz 2024. od HAK-a.
    https://revijahak.hr/2024/05/21/test-djecjih-autosjedalica-puno-je-sigurnih-i-kvalitetnih-proizvoda/
    .
    Tko kupuje pa nek si malo pogleda, sigurno će pomoći.

🩷 7/2022

• moonchild
    21. Siječanj 2025. 15:53

Hvala AnnieP 

• melody
    21. Siječanj 2025. 17:16

Cure da li neka ima problem sa stolicom i zatvorom? Svaki put prije odlaska u wc imam bas jake bolove u stomaku a odlazak u wc sam od sebe pakao mislim da cu uskoro dobiti hemeroide ako se ovako nastavi 😞 ima li neko rjesenje

petra_aaa
    21. Siječanj 2025. 18:24

@keksolina hvala za super link o kilazi
    Cure, bravo za sve super preglede
    Nek samo tako ostaneIma koja povisen secer?
    Jos nisam radila ogtt test ali vec na onom vadenju krvi u 7.-8.tt trudnoce sam bila malo iznad gornje granice secera
    To sam radila prije blagdana i naravno da nisam pazila ali sad bi ipak do kraja trudnoce htjela paziti
    Kako se hranite?

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

skakavac
    21. Siječanj 2025. 18:30

melody

Cure da li neka ima problem sa stolicom i zatvorom? Svaki put prije odlaska u wc imam bas jake bolove u stomaku a odlazak u wc sam od sebe pakao mislim da cu uskoro dobiti hemeroide ako se ovako nastavi 😞 ima li neko rjesenje

Ja imam i to od početka trudnoće, i bolove i zatvor i jedino šta mi malo pomogne je kava i donat mg ali i dalje je to mučenje..i na wc sam svako drugo treći dan, dakle potpuno mi je usporena probava ..i još mučnine koje su i dalje prisutne pa jedem samo određenu hranu a ne ono šta bi možda zbog probave trebala..

• Leptirica_
    21. Siječanj 2025. 18:35

melody

Ja sam imala problema sa zatvorom u prvoj trudnoći. Znala sam povremeno koristiti EvaQ čepiće i oni su mi pomagali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.