Za zatvor vam je dobar Lakolaks ili Kivilaks sirup, mogu i djeca i trudnice 😊
Baby E 09/2022 ❤️
OTP 05.07.2025. 💙
Pregledi🤰🏼
.
22.01. - Leptirica_, RužaFT
27.01. - Pixi, Megyca, Teich14
28.01. - Libo1415, Tonkica1509
30.01. - Keksolina, Moonchild, Tinchilina
31.01. - AnnieP, _spring_, ddm2463, Petra_aaa, Pukica
04.02. - Ania, Emi25
05.02. - Lolola13(anomaly)
06.02. - Ivka33
11.02. - Pandora4, Libo1415
12.02. - Maslačak_13, Mommy735
13.02. - Emma05
14.02. - Petrucika
17.2. - Andrea41, Greta10
18.02. - Lolola13
19.02. - Maslačak_13
.
Popis stvari za bebu: 285
Popis stvari za rodilište: 293
.
Dobro jutro svima.
Leptirica_,RužaFT sretno danas na pregledima. 😊
.
Po popisu za pregled sutra i prekosutra nema nitko, ispravite me ako nekog nisam upisala ili za neki drugi termin ako fali.
🩷 7/2022
Cure koje se kuzite u secer- trebam obaviti ogtt, na prvom vadjenu glukoza je bila malo povisena. Da li da ga vadim ranije tipa sljedeci tjedan kad cu biti 20 ili da cekam 22? I dal to opce ima ikakve veze kad se vadi ako je doslo vrijeme vadjenja? Idem logikom da je bolje znat ranije ako nes nije u redu
Curica 6/23 🩷
Cure koje se kuzite u secer- trebam obaviti ogtt, na prvom vadjenu glukoza je bila malo povisena. Da li da ga vadim ranije tipa sljedeci tjedan kad cu biti 20 ili da cekam 22? I dal to opce ima ikakve veze kad se vadi ako je doslo vrijeme vadjenja? Idem logikom da je bolje znat ranije ako nes nije u redu
Ako sam dobro shvatila tvoj upit. Tebe muci u kojem ces tjednu vaditi ogtt?? Kad ti je određeno da ga vadiš od ginića?
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Ja sam isto išla logikom, bolje da idem radit prjje da se ranije detektira, ali sam onda skužila da se vadi baš u tim određenim tjednima, mislim od 22-24 zato što je tad posteljica dovoljno zrela da se detektira uzrokuje li poremećaj u metabolizmu glukoze. Navodno nije uopće kriva naša loša prehrana za trudnički dijabetes nego isključivo posteljica, a na to nikako ne možeš utjecati. A kasnije se uvodi dijete zato da do djeteta dođe što manje šećera s obzirom da se dobro ne razgrađje, a ne da bi se dijabetes "izliječio". Zato ako to radiš pre rano, možda se pokaže ok, a da ideš u tim tjednima onda ne bi. Tako da i ginekolozi šalju baš u tim određenim tjednima, s tim razlogom. Ovo je moje laički preneseno znanje što sam čitala tu po netu sad prije koji tjedan.
💙 5/2023
Danas sam bila na dugoocekivanom pregledu. Sve je ok. Beba odgovara tt, cerviks zatvoren. Beba je dosta nisko, na mjehuru, i zato imam povremene bolove dolje iznutra na kostima...kao npr.danas...posteljica mi je naprijed, zato vjerojatno slabo osjecam udarce... 😓 slijedeci pregled anomaly scan 19.02. (mozes me pisati Annie). Za 4 tjedna... weeee 😁
36 👩
41👦
• Endometrioza, adenomioza
● Poliklinika Škvorc ●
4/17 - ICSI, 4 🥚, ET - 2 osmostanične vracene, 💙💙
6/24 - IVF, 8 🥚, nema oplođenih, nema transfera
9/24 - ICSI, 5 🥚, 1 ET blastice, 1 ❄️,
🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402 🤰 stiže nam curica 💜
Danas sam bila na dugoocekivanom pregledu. Sve je ok. Beba odgovara tt, cerviks zatvoren. Beba je dosta nisko, na mjehuru, i zato imam povremene bolove dolje iznutra na kostima…kao npr.danas…posteljica mi je naprijed, zato vjerojatno slabo osjecam udarce… 😓 slijedeci pregled anomaly scan 19.02. (mozes me pisati Annie). Za 4 tjedna… weeee 😁
Čestitam na dobrom pregledu. 😊
Super za anomaly, tko će sad to dočekati. 😄😄
🩷 7/2022
Danas sam bila na dugoocekivanom pregledu. Sve je ok. Beba odgovara tt, cerviks zatvoren. Beba je dosta nisko, na mjehuru, i zato imam povremene bolove dolje iznutra na kostima…kao npr.danas…posteljica mi je naprijed, zato vjerojatno slabo osjecam udarce… 😓 slijedeci pregled anomaly scan 19.02. (mozes me pisati Annie). Za 4 tjedna… weeee 😁
Cestitke na dobrom pregledu! 🥳 Izgleda da je svima u ovim tjednima dr mjerio cerviks osim meni 😅
.
A udarci ce sigurno brzo pojacati 🤗 Meni je posteljica iza i stvarno stalno osjetim kak se mrda ali i osjetim koliko konkretniji ti udarci postaju
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pozdrav cure, evo i mene s pregleda. Sve je dobro, beba prati tjedne. Posteljice sprijeda, još uvijek ne osijetim pokrete, kaže doktor da ima vremena. Jedva čekam da krenem osijetiti. Beba je bila raspoložena i pokazala nam spol, stiže nam dečko 🩵
Sljedeći pregled anomaly 19.2
.
Ruža čestitam na super pregledu, pratimo se s datumima, a bome i tjednima 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji