Cure meni su dosli nalazi briceva pozitivna sam na beta hemoliticki streptokok!! Znaci dozivila sam sok nikad nisan imala niti jednu bakteriju doli i nezz kako da mi je doktor radio obriske na to jer znam da se to radi pred porod!! Cure ima li iti jedna iskustvo s tom bestojom!! Citala sam svasta bas san prestrasena!!! Bas san na dane psihicki od svega lose stalno neki strah!!! 🙁
Jesi imala tegoba kakvih kad ti je ranije napravljen bris? Dobit ćeš antibiotik, ne mora značiti da je nužno infekcija i djeteta. Riješiti će ti se lijekovima, samo se pokušaj opustiti. I razmisli o tome da smanjiš "ćaćkanje" dolje, odnosno prečesti pregledi isto mogu biti potencijalni rizik za prenošenje infekcije.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure meni su dosli nalazi briceva pozitivna sam na beta hemoliticki streptokok!! Znaci dozivila sam sok nikad nisan imala niti jednu bakteriju doli i nezz kako da mi je doktor radio obriske na to jer znam da se to radi pred porod!! Cure ima li iti jedna iskustvo s tom bestojom!! Citala sam svasta bas san prestrasena!!! Bas san na dane psihicki od svega lose stalno neki strah!!! 🙁Jesi imala tegoba kakvih kad ti je ranije napravljen bris? Dobit ćeš antibiotik, ne mora značiti da je nužno infekcija i djeteta. Riješiti će ti se lijekovima, samo se pokušaj opustiti. I razmisli o tome da smanjiš "ćaćkanje" dolje, odnosno prečesti pregledi isto mogu biti potencijalni rizik za prenošenje infekcije.
Ma nisam nista ja sam doduse imala nekakav zuckasti iscjedak i malo jaci miris istog i naglasila sam mu da obrati paznju!! On je pogleda reka je da je iscjedak nirmalne bjele boje i da ce ko napraviti briseve i to malo detaljnije!! Ni na kraj pameti ovo jer znam da se ovo radi pred kraj!! I nikad na nista nisan bila pozitivna!! Tako da me bas sokiralo!! I ove bh me muce bas jer ih imam cesto!! Pijem taj rodiakal kako mi je reka ali ne vidim poboljsanja nikakva!! Najbolje bi mi bilo kad bi mogla izac van i prozracit glavu od svega!!! Ali kao mirujem eto radi tih bh !!
+ 10.10.
Pozdrav curke! Ja sam danas bila na uzv kod doktorice u Petrovoj. Sve ok. Mali je čak napredniji za 2 dana od dana trudnoće. 😂💙. Prvi put smo vidjeli da naš dečkić baš izgleda kao prava beba i jedna rukica mu je bila u zraku kao da nam maše. Suza mi je krenula od sreće. Idući uzv je 17.2. i rekla mi je da se naručim za Anomaly za 4 tjedna baš kod jedne doktorice u Petrovoj, pa sam poslala mail i čekam termin. 😁
Btw. Ja dobila 700g, a oni računaju +1kg. 🫣
Pozdrav curke! Ja sam danas bila na uzv kod doktorice u Petrovoj. Sve ok. Mali je čak napredniji za 2 dana od dana trudnoće. 😂💙. Prvi put smo vidjeli da naš dečkić baš izgleda kao prava beba i jedna rukica mu je bila u zraku kao da nam maše. Suza mi je krenula od sreće. Idući uzv je 17.2. i rekla mi je da se naručim za Anomaly za 4 tjedna baš kod jedne doktorice u Petrovoj, pa sam poslala mail i čekam termin. 😁
Btw. Ja dobila 700g, a oni računaju +1kg. 🫣
Baš mi je drago što ti je bio tako lijepi pregled. 😊🩵
🩷 7/2022
Evo i mene. Anomaly prosao odlicno, sve je na broju i kako treba biti. Ne mogu bas uzivati jer mi je malena koma, jako tesko spustamo temp i bas se muci🥲.
Sljedece je ogtt i Uk do iduceg pregleda 17.2.
Curica 6/23 🩷
Evo i mene. Anomaly prosao odlicno, sve je na broju i kako treba biti. Ne mogu bas uzivati jer mi je malena koma, jako tesko spustamo temp i bas se muci🥲.
Sljedece je ogtt i Uk do iduceg pregleda 17.2.
Hej, jel i kod vas gripa?
Mi se isto od jučer ujutro mučimo s visokom temperaturom. Danas pozitivna na gripu A
🩷 7/2022
Sljedece je ogtt i Uk do iduceg pregleda 17.2.Hej, jel i kod vas gripa?
Mi se isto od jučer ujutro mučimo s visokom temperaturom. Danas pozitivna na gripu A
To ste radili onaj kucni test? Mi smo maloprije i ispao je rsv na kombiniranom testu. Kaze sestra od pedice da nis posebno, spustati temp, ispirati nos a za temp da probamo sto vise fizikalnih metoda skidanja da dodje do ona 4 sata izmedju paracetamola i brufena. I puno vode, hranu ne treba silit. Su vama nekaj drugo rekli za gripu? E da i da ima sad jako puno gripe i rsv-a.
Curica 6/23 🩷
MariaI dobro dosla cestitke na djecaku.
Andrea41 cestitam na lijepom pregledu, bas je poseban osjecaj kad prvi put vidis da je bas beba ☺️
Greta cestitke na dobrom velikom pregledu.
.
Meni je mali isto dobio temperaturu za vikend pa smo doma, a sve mi se cini da i mene nesto lovi 😒
Vise od pola vrticke grupe je ovaj vikend dobilo temp, isto se cini svasta nesto aktualno.
2021 💙
Čestitam cure na lijepim pregledima i na posebnim iskustvima gledanja svojih malih bebica, to je baš neprocjenjivo. Neka nam bebice lijepo rastu i napreduju 🥰Nas je isto ulovila temp, al nema nikakvih drugih simptoma pa sumnjam.na uho. U vrtiću ih je isto bilo točno pola. 🤷♀️
💙 5/2023
Sretno sa skidanjem temperature i da nam dječica budu brzo svima zdravo. 🙏
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji