Jutro cure!!! Moje dnevno izvjesce glasi ovako.. narucila sam se za big animaly 31.1. I bas se veselim nadam se da ce biti sve ok i sa mojim cerviksom na pregledu da se nece skracivat i da ove bh nece utjecat na to!! Smanjila sam tempo skrozz!! Bebicu osjecam jucer bas jako aktivno i nadan se da je sve kako triba!! Mene muce videne kozice poslala sam mail opce prakse za pocetak ima li opasnost za mene kao trudnicu koja je prebolila?? I nezz bi li trazila da vadil taj titar bas da se vidi!! Ugl haraju u skoli a moje dvoje doma nisu prebolili!! Tako da se ja Pripremam!! Eto za sad je to tooo!! Kile ja sam dobila 10 vecc nisan imala mucnina jedem imam taj apetit srica moja da san mrsava inace tako da sad izgledam sasvim ok😅doktor nista ne komentira jednom mi je rekao pripazi malo!! Al eto ja ugl tako dobijem podosta ali i skinem idma pa se ne opterecuvam vec znam kako to kod mene ide😬
+ 10.10.
Dobro jutro svima, sve koje imate danas preglede sretno! Veselimo se čuti kako su nam bebe. Jedva čekam naš pregled, zanima me hoće li uspijeti vidjeti spol ili ćemo još čekati.
.
Lunolina ja te skroz razumijem. I mene još uvijek drže cijelodnevne mučnine, evo ne povraćam zadnjih par dana iako mi se okreće i dalje želudac. Sad su krenule i žgaravice. Baš sam jako izmučena i isto razmišljam da uskoro prestanem raditi jer me sve ovo baš umara i dosta mi je.
.
Što se tiče kilaže ja sam kako koji dan. Nekad na istoj kilaži, nekad na +1 i tako. Valjda ovisi o danu. Ja sebi izgledam isto iako mi neki ljudi govore da sam smršavila i da sam ispijena u licu. Ali premorena sam to svakako.
Ruza sad mi je mirniji tempo u firmi i onda mi je zao sa svoje place padnem na onih 500 i nesto eura koliko su komplikacije. A i, znam da ovo zvuci glupo, ali kad sam na poslu onda sam u mislima sto sve trebam napraviti pa mi je malo lakse s mucninama, doma valjda samo o tome razmisljam pa mi je gore 😄
.
Leptirice ajoj i zgaravice uz mucnine, ha? Za to mislim da pomaze mlijeko (ako podnosis laktozu).
.
Uz mucnine ja imam i proljeve svako malo 😂 tako da kad mi nije jako mukica, onda sjedim na wc-u. 🥲
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Pozdrav žene, zanima me planirate li vi osim što redovno kod svog socijalnog ginekologa ili u bolnicu idete raditi veliki anomaly scan planirate li paralelno s tim ići raditi i privatno anomaly scan? Vidim da ste u prethodnim poslovima pisale kako idete privatno? Također, ako netko zna da mi pojasni koristi li se privatno za anomaly scan 4D ultrazvuk ili to ide preko 3D ultrazvuka? Postoji i 4D ultrazvuk kod privatnika na što smo mislili mi ići ali koliko sam shvatila to nije isto kao veliki anomaly scan koji se radi u 20 i nekom tjednu? Na jednom i drugom se gledaju organi bebe kako su razvijeni i sl., pa ne razumije koje su razlike između ta dva pregleda sad ako mi netko može objasniti jer nisam uspjela ništa konkretno naći na internetu. Hvala puno
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Suborke s mucninama, ja mogu reci da su meni evo skoro pa neprimjetne i ako se jave to je sada uglavnom nakon jela ili ako pregladnim 🙈 Zgaravica mi se isto smanjila, tako da se polako osjecam normalnije i bas sam sretna. Samo sad je apetit itekako proradio i kako uvodim sve vise namirnica u prehranu tako su mi gladne oci i bojim se kako ce se to na kilama pokazati. I inace sam bucka, usla u trudnocu sa skoro 10kg viska 😅 .
Vama drzim sve fige da sto prije prode to mucenje jer je stvarno tesko za podnositi!
.
Sretno curama koje danas imaju pregled 🥰
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pozdrav žene, zanima me planirate li vi osim što redovno kod svog socijalnog ginekologa ili u bolnicu idete raditi veliki anomaly scan planirate li paralelno s tim ići raditi i privatno anomaly scan? Vidim da ste u prethodnim poslovima pisale kako idete privatno? Također, ako netko zna da mi pojasni koristi li se privatno za anomaly scan 4D ultrazvuk ili to ide preko 3D ultrazvuka? Postoji i 4D ultrazvuk kod privatnika na što smo mislili mi ići ali koliko sam shvatila to nije isto kao veliki anomaly scan koji se radi u 20 i nekom tjednu? Na jednom i drugom se gledaju organi bebe kako su razvijeni i sl., pa ne razumije koje su razlike između ta dva pregleda sad ako mi netko može objasniti jer nisam uspjela ništa konkretno naći na internetu. Hvala puno
Ja redovno idem na pregled kod svog dr koji mi nista nije spominjao anomaly niti da ga odem raditi u bolnicu. A narucena sam kada ce mi biti 22+1 pa pretpostavljam da je on planirao to odraditi. Svejedno sam se narucila prije tog pregleda privatno za anomaly ali iskljucivo jer muz onda moze samnom pa da i on malo gleda bebicu 😊
.
U ove razlike sto pitas ti se ja ne razumijem, ali vidjela sam da se 4d preporuca idealno u 26tt (ako dobro pamtim) a to je mislim vec kasno za anomaly. Ja sam planirala platiti i za 4d, zato da imam bas snimku bebice i da ju bolje vidimo 🥰
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Pozdrav svima. Prodaje li netko možda prolutex ??
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Ja sam se narucila privatno kod mig doktora da se ne ponavljam on radi i orivatno i drzavno!! Drzavno imam pregled 14.2 i tad cu biti 21 tt i on ce mi radi big anomaly ali ja sam se kod njega privatno narucila sad 31.1. Jer ima i definitivno bolji uzv i nekako sve se puno ljepse vidi!! Ugl on meni upali taj ja nez 3d il 4d onako samo da vidim bebicu i da mi da to poslikam i snimim imam vec slika i videa ono di je beba takva kakva je tocno u drobu!! Kako ja nisan inace upucena u to jer nikad nisan isla na takve uzv ja ti pojma nemam evo!! Ja uvik radim klasicni obicni uzv mislim da je to d2!!!
+ 10.10.
Ruzasad mi je mirniji tempo u firmi i onda mi je zao sa svoje place padnem na onih 500 i nesto eura koliko su komplikacije. A i, znam da ovo zvuci glupo, ali kad sam na poslu onda sam u mislima sto sve trebam napraviti pa mi je malo lakse s mucninama, doma valjda samo o tome razmisljam pa mi je gore 😄
.
Leptiriceajoj i zgaravice uz mucnine, ha? Za to mislim da pomaze mlijeko (ako podnosis laktozu).
.
Uz mucnine ja imam i proljeve svako malo 😂 tako da kad mi nije jako mukica, onda sjedim na wc-u. 🥲
Joj da, nekako mi je to rano došlo te žgaravice. U prošloj trudnoći sam ih imala pred kraj i tada mi je samo mlijeko pomagalo da ih smirim. Ali sada ne pomaže 🥲 moram probati naći nešto drugo. Pa ako imate ideja šta još mogu, a da pomaže javite, 🤭
Ruzasad mi je mirniji tempo u firmi i onda mi je zao sa svoje place padnem na onih 500 i nesto eura koliko su komplikacije. A i, znam da ovo zvuci glupo, ali kad sam na poslu onda sam u mislima sto sve trebam napraviti pa mi je malo lakse s mucninama, doma valjda samo o tome razmisljam pa mi je gore 😄
.
Leptiriceajoj i zgaravice uz mucnine, ha? Za to mislim da pomaze mlijeko (ako podnosis laktozu).
.
Uz mucnine ja imam i proljeve svako malo 😂 tako da kad mi nije jako mukica, onda sjedim na wc-u. 🥲Joj da, nekako mi je to rano došlo te žgaravice. U prošloj trudnoći sam ih imala pred kraj i tada mi je samo mlijeko pomagalo da ih smirim. Ali sada ne pomaže 🥲 moram probati naći nešto drugo. Pa ako imate ideja šta još mogu, a da pomaže javite, 🤭
Mene zna ponekad probuditi usred noci i uzmem Rennie, jednom sam uzela Refulstat, oboje je pomoglo. I trudim se ne jesti barem 2-3 sada prije spavanja, pomaze mi i to.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Sortiraj odgovore
Najstariji