Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    20. Siječanj 2025. 11:46

Vidim da pisete o pregledima. Ja idem privatno na sve preglede - uz to sto inace idem kod nje, sad pogotovo jer ja nemam stalnog ginekologa, naime moje socijalne gin nema vec par godina i svako malo je netko drugi na zamjeni, a ne znas tko je gori😂 jedina sreca sto uputnice i recepte daju sakom i kapom.
    Partner je sa mnom bio do sad na svim pregledima i vidim koliko mu to znaci pa mi je i zbog toga srce puno🥰
    Btw danas je saznao da ce mu jos jedan prijatelj dobiti dijete i izjavio je ‘postat ce tata, kao i ja’ i bas vidim koliko se veseli ocinstvu sto mi je prekrasno ❤️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

lolola13
    20. Siječanj 2025. 11:48

Leptirica_

Lunolina

Ruzasad mi je mirniji tempo u firmi i onda mi je zao sa svoje place padnem na onih 500 i nesto eura koliko su komplikacije. A i, znam da ovo zvuci glupo, ali kad sam na poslu onda sam u mislima sto sve trebam napraviti pa mi je malo lakse s mucninama, doma valjda samo o tome razmisljam pa mi je gore 😄
    .
    Leptiriceajoj i zgaravice uz mucnine, ha? Za to mislim da pomaze mlijeko (ako podnosis laktozu).
    .
    Uz mucnine ja imam i proljeve svako malo 😂 tako da kad mi nije jako mukica, onda sjedim na wc-u. 🥲
    Joj da, nekako mi je to rano došlo te žgaravice. U prošloj trudnoći sam ih imala pred kraj i tada mi je samo mlijeko pomagalo da ih smirim. Ali sada ne pomaže 🥲 moram probati naći nešto drugo. Pa ako imate ideja šta još mogu, a da pomaže javite, 🤭

Nije mi jasno po kojoj logici ali meni pomaze naranca 😅 Ali ne sok, od soka mi je koma. Nego bas narancu pojedem i to uglavnom prije spavanja pa mi sve smiri.

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Lunolina
    20. Siječanj 2025. 12:46

lolola13

Leptirica_

Lunolina

Ruzasad mi je mirniji tempo u firmi i onda mi je zao sa svoje place padnem na onih 500 i nesto eura koliko su komplikacije. A i, znam da ovo zvuci glupo, ali kad sam na poslu onda sam u mislima sto sve trebam napraviti pa mi je malo lakse s mucninama, doma valjda samo o tome razmisljam pa mi je gore 😄
    .
    Leptiriceajoj i zgaravice uz mucnine, ha? Za to mislim da pomaze mlijeko (ako podnosis laktozu).
    .
    Uz mucnine ja imam i proljeve svako malo 😂 tako da kad mi nije jako mukica, onda sjedim na wc-u. 🥲
    Joj da, nekako mi je to rano došlo te žgaravice. U prošloj trudnoći sam ih imala pred kraj i tada mi je samo mlijeko pomagalo da ih smirim. Ali sada ne pomaže 🥲 moram probati naći nešto drugo. Pa ako imate ideja šta još mogu, a da pomaže javite, 🤭
    Nije mi jasno po kojoj logici ali meni pomaze naranca 😅 Ali ne sok, od soka mi je koma. Nego bas narancu pojedem i to uglavnom prije spavanja pa mi sve smiri.

I ja sam skuzila da mi naranca pomaze! :D
    Jedino ju konzumiram samo kroz jutro jer navecer pijem d manozu da ne bih pokupila upalu mjehura, a nju naranca ponistava🙄

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• MariaI
    20. Siječanj 2025. 12:55

Pozdrav žene,
    Tek sam otkrila forum pa sad pišem. 
    Prva mi je trudnoća, 14+2 sam trenutno. Termin 19.7., stiže dječak.. 
    U isto vrijeme sam i uzbuđena i zabrinuta kako će sve to proći.
    Imala sam Escherichiu ali zadnji nalaz pokazao da je više nema.
    Mučnine napokon prošle iako su bile samo navečer bez povraćanja.. ali su bile užasne toliko da mi nije bilo do ničega, samo bi legla i spavala 

• AnnieP
    20. Siječanj 2025. 13:09

MariaI

Pozdrav žene,
    Tek sam otkrila forum pa sad pišem.
    Prva mi je trudnoća, 14+2 sam trenutno. Termin 19.7., stiže dječak..
    U isto vrijeme sam i uzbuđena i zabrinuta kako će sve to proći.
    Imala sam Escherichiu ali zadnji nalaz pokazao da je više nema.
    Mučnine napokon prošle iako su bile samo navečer bez povraćanja.. ali su bile užasne toliko da mi nije bilo do ničega, samo bi legla i spavala

Dobro nam došla. 
    Čestitam na trudnoći i malom dječaku. 😊🩵
    Sad kad je sve prošlo uživaj u trudnoći, druži se s nama. Što ne znaš, ovdje samo pitaj. Tu smo sve da si pomognemo i da budemo podrška. 😊

🩷 7/2022

• Maria31
    20. Siječanj 2025. 13:56

Leptirica_

Lunolina

.
    .

Mene je spašavao Donat Mg, od njega bih se ispodrigivala kao neko prasence i odmah bi mi bilo lakše 😁

Emma05
    20. Siječanj 2025. 14:38

Cure ako neka od vas uzima željezo. Znam da je tamnija stolica od toga ali jeli kome utjecalo i na boju iscjetka? Inače mi je normalan ali evo u ovih par dana otkad uzimam Kendural C vrlo kratko nakon što ga popijem krene mi žući iscjedak sa vaginaletom. Ostatak dana mi bude normalan. Inače nemam tegoba u vidu upale a brisevi su mi bili uredni. Palo mi je na pamet jedino ako nije od Kendurala da mi se nije pojavio hematom neki opet pa pobojao iscjedak jer sam prethodnih dana bila malo aktivnija. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    20. Siječanj 2025. 15:03

Cure meni su dosli nalazi briceva pozitivna sam na beta hemoliticki streptokok!! Znaci dozivila sam sok nikad nisan imala niti jednu bakteriju doli i nezz kako da mi je doktor radio obriske na to jer znam da se to radi pred porod!! Cure ima li iti jedna iskustvo s tom bestojom!! Citala sam svasta bas san prestrasena!!! Bas san na dane psihicki od svega lose stalno neki strah!!! 🙁

+ 10.10.

• AnnieP
    20. Siječanj 2025. 15:05

Moja Lucka je pozitivna na gripu A, nadam se da se ja neću uhvatiti. Ako se uhvatim nadam se da ne može ništa bebi biti.

🩷 7/2022

• Olivia888
    20. Siječanj 2025. 15:24

petrucika

Cure meni su dosli nalazi briceva pozitivna sam na beta hemoliticki streptokok!! Znaci dozivila sam sok nikad nisan imala niti jednu bakteriju doli i nezz kako da mi je doktor radio obriske na to jer znam da se to radi pred porod!! Cure ima li iti jedna iskustvo s tom bestojom!! Citala sam svasta bas san prestrasena!!! Bas san na dane psihicki od svega lose stalno neki strah!!! 🙁

Ja sam ju imala u urinu pocetkom trudnoce, mozda 8-9 tjedan, koncentracija 10 na 4. Dobila sam antibiotik, pila 10 dana i kontrolna urinokultura je bila sterilna. Bris mi nisu radili, koliko znam radi se oko 35 tjedna i na porodu se opreza radi dobiva antibiotik jer ju beba moze zakaciti prilikom prolaska kroz porodajni kanal i onda moze biti problema, ali i beba moze primiti antibiotik odmah po porodu. Procitala sam da je jedino vazno da se antibiotik aplicira barem 2 sata prije izgona. Vjerojatno ces sada dobiti antibiotik i ponoviti bris nakon, navodno u samoj trudnoci nije opasna nego tek prilikom poroda. Nemoj se previse stresirati, ima rjesenja za to i poprilicno je ucestala bakterija, cak preko 30 posto zena ju ima, a da ni ne zna jer ne uzrokuje nikakve simptome, ja ih barem nisam imala. 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.