Baš ćeš mi javiti kako si zadovoljna, možda se već naručim do tad, vidjeti ću. Vidjeti ćemo što će mi ginekologica reći za taj anomaly ali 90% da ću ići u Harni na njega i lijepo da suprug ide samnom da napokon i on vidi curku. 😊Pisati cu ovdje nakon pregleda sve dojmove 😄 Mi se jako veselimo skupa ici. Jos bolje kaj je bas to takav duzi pregled! Ne mogu sada docekati 😂 A lijepo nam je popodne termin dosta nakon posla pa cemo imat i dejt, otic na rucak negdje 🥰
Ovo je preslatko :)) Ja bas ne uzivam u pregledima, sto se mene tice doktor moze i samo sutjeti i na kraju reci da je sve u najboljem redu i ja sretna idem doma. 🙈 Moj doktor bas dugo pregledava, oko 20 minuta i cijelo vrijeme komentira, a ja u polugrcu samo cekam sto cu cuti slijedece. Muz ide samnom jer mi je tako lakse, on samo gleda u monitor, doslovce ni jednom nije pogledao u mene, kao da je hipnozi. 😁 Moj stres vjerojatno ima veze s teze postignutom trudnocom i jednim soft markerom za kromosopatije na jednom od pregleda koje smo morali iskljuciti prenatalnim testom. Dio mene se naravno raduje pregledu, no ne mogu ga nikako opustena docekati.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Cure pitanje!!!! Cujem u skoli krenule videne kozice u razredu moja mala mlada ih nije prebolila kao ni mali !! Ako dobiju ima li opasnosti za mene kao trudnicu ali sam ih ja kao djete prebolila??? Odavno mi zvoni da nema aliii evo volila bi znati i cuti sto dr kazu???
+ 10.10.
Hvala Maggy, bas pogledam.Ultrazvuk mi ne traje dugo ali mi se cini da on to dobro pogleda, slijedeci ce sigurno biti duzi. Ja sam toliko nervozna i u strahu dok ja ne vidim da beba mase rukicama i nogicama. uglavnom jedva cekam da kaze da je sve dobro i da zavrsi. Do sad pred svaki pregled tlak i otkucaji poviseni. Mislim da bi to mjerenje trebali raditi poslije pregleda 😅
2021 💙
Baš ćeš mi javiti kako si zadovoljna, možda se već naručim do tad, vidjeti ću. Vidjeti ćemo što će mi ginekologica reći za taj anomaly ali 90% da ću ići u Harni na njega i lijepo da suprug ide samnom da napokon i on vidi curku. 😊Pisati cu ovdje nakon pregleda sve dojmove 😄 Mi se jako veselimo skupa ici. Jos bolje kaj je bas to takav duzi pregled! Ne mogu sada docekati 😂 A lijepo nam je popodne termin dosta nakon posla pa cemo imat i dejt, otic na rucak negdje 🥰Ovo je preslatko :)) Ja bas ne uzivam u pregledima, sto se mene tice doktor moze i samo sutjeti i na kraju reci da je sve u najboljem redu i ja sretna idem doma. 🙈 Moj doktor bas dugo pregledava, oko 20 minuta i cijelo vrijeme komentira, a ja u polugrcu samo cekam sto cu cuti slijedece. Muz ide samnom jer mi je tako lakse, on samo gleda u monitor, doslovce ni jednom nije pogledao u mene, kao da je hipnozi. 😁 Moj stres vjerojatno ima veze s teze postignutom trudnocom i jednim soft markerom za kromosopatije na jednom od pregleda koje smo morali iskljuciti prenatalnim testom. Dio mene se naravno raduje pregledu, no ne mogu ga nikako opustena docekati.
Mislim da je skroz razumljivo onda da ti pregledi prolaze u grcu. Mi imamo puno srece da je sve do sada bilo ok i nismo imali problema sa zacecem pa je sigurno sasvim drugi pristup i emocije... Nadam se da ce ti unatoc okolnostima postati ipak ugodniji pregledi i da budes vise opustena 😊
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Hvala Maggy, bas pogledam.Ultrazvuk mi ne traje dugo ali mi se cini da on to dobro pogleda, slijedeci ce sigurno biti duzi. Ja sam toliko nervozna i u strahu dok ja ne vidim da beba mase rukicama i nogicama. uglavnom jedva cekam da kaze da je sve dobro i da zavrsi. Do sad pred svaki pregled tlak i otkucaji poviseni. Mislim da bi to mjerenje trebali raditi poslije pregleda 😅
Isto mi je pa ja naglasim da imam inace niski i da mi je to od straha i da bi bolje bilo da mi to rade nakon pregleda
+ 10.10.
Cure pitanje!!!! Cujem u skoli krenule videne kozice u razredu moja mala mlada ih nije prebolila kao ni mali !! Ako dobiju ima li opasnosti za mene kao trudnicu ali sam ih ja kao djete prebolila??? Odavno mi zvoni da nema aliii evo volila bi znati i cuti sto dr kazu???
Navodno može biti povećani rizik u prvim tjednima trudnoće dok je organogeneza te u zadnjih par tjedana pred termin. Ovo između se gledaju kao manje rizični tjedni. Ako si prebolila isto već postoji mogućnost da ih opet "uloviš" ali bude u blažem obliku i jaaaako rijetko se to događa ali eto nije ni nemoguće.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Baš ćeš mi javiti kako si zadovoljna, možda se već naručim do tad, vidjeti ću. Vidjeti ćemo što će mi ginekologica reći za taj anomaly ali 90% da ću ići u Harni na njega i lijepo da suprug ide samnom da napokon i on vidi curku. 😊Pisati cu ovdje nakon pregleda sve dojmove 😄 Mi se jako veselimo skupa ici. Jos bolje kaj je bas to takav duzi pregled! Ne mogu sada docekati 😂 A lijepo nam je popodne termin dosta nakon posla pa cemo imat i dejt, otic na rucak negdje 🥰Ovo je preslatko :)) Ja bas ne uzivam u pregledima, sto se mene tice doktor moze i samo sutjeti i na kraju reci da je sve u najboljem redu i ja sretna idem doma. 🙈 Moj doktor bas dugo pregledava, oko 20 minuta i cijelo vrijeme komentira, a ja u polugrcu samo cekam sto cu cuti slijedece. Muz ide samnom jer mi je tako lakse, on samo gleda u monitor, doslovce ni jednom nije pogledao u mene, kao da je hipnozi. 😁 Moj stres vjerojatno ima veze s teze postignutom trudnocom i jednim soft markerom za kromosopatije na jednom od pregleda koje smo morali iskljuciti prenatalnim testom. Dio mene se naravno raduje pregledu, no ne mogu ga nikako opustena docekati.Mislim da je skroz razumljivo onda da ti pregledi prolaze u grcu. Mi imamo puno srece da je sve do sada bilo ok i nismo imali problema sa zacecem pa je sigurno sasvim drugi pristup i emocije… Nadam se da ce ti unatoc okolnostima postati ipak ugodniji pregledi i da budes vise opustena 😊
Ma sigurno, nakon Panorame sam puno mirnija i objektivno nemam razlog za brigu, ali ostao je taj stres prije pregleda, a i tijekom jer stvarno dosta dugo traje, toliko da ponekad mislim da nema sanse da na nesto ne naide od toliko gledanja 🙈😁 Salim se sad malo, imam apsolutno povjerenje u njega i na kraju krajeva sam svjesna da je bolje tako i da nakon takvog pregleda mogu biti potpuno mirna.
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Cure pitanje!!!! Cujem u skoli krenule videne kozice u razredu moja mala mlada ih nije prebolila kao ni mali !! Ako dobiju ima li opasnosti za mene kao trudnicu ali sam ih ja kao djete prebolila??? Odavno mi zvoni da nema aliii evo volila bi znati i cuti sto dr kazu???Navodno može biti povećani rizik u prvim tjednima trudnoće dok je organogeneza te u zadnjih par tjedana pred termin. Ovo između se gledaju kao manje rizični tjedni. Ako si prebolila isto već postoji mogućnost da ih opet "uloviš" ali bude u blažem obliku i jaaaako rijetko se to događa ali eto nije ni nemoguće.
Jel zna itko na ovom nalazu torch koja oznaka je tu za te herpese jel tu pod tim i vodene kozice?? Mislim ja se sjecam da san ih imala bila san veca ali opet bi volila sto posto znati!!
+ 10.10.
Cure pitanje!!!! Cujem u skoli krenule videne kozice u razredu moja mala mlada ih nije prebolila kao ni mali !! Ako dobiju ima li opasnosti za mene kao trudnicu ali sam ih ja kao djete prebolila??? Odavno mi zvoni da nema aliii evo volila bi znati i cuti sto dr kazu???Navodno može biti povećani rizik u prvim tjednima trudnoće dok je organogeneza te u zadnjih par tjedana pred termin. Ovo između se gledaju kao manje rizični tjedni. Ako si prebolila isto već postoji mogućnost da ih opet "uloviš" ali bude u blažem obliku i jaaaako rijetko se to događa ali eto nije ni nemoguće.Jel zna itko na ovom nalazu torch koja oznaka je tu za te herpese jel tu pod tim i vodene kozice?? Mislim ja se sjecam da san ih imala bila san veca ali opet bi volila sto posto znati!!
Torch je T-toxsoplazma gondii, R-rubella, C-citomegalovirus, H-herpes simplex virus 1 i 2. Vodene kozice nisu u torchu( varicella zoster) tako da ako želiš provjeriti titar, možeš ih izvaditi. I ako je dobar titar nebi trebala imati probleme, rijetko kad se aktiviraju nakon preboljenja kod odraslih, većinom kod imunomopromitiranih. Tako da vjerujem da ih nećeš dobiti 😉
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Cure pitanje!!!! Cujem u skoli krenule videne kozice u razredu moja mala mlada ih nije prebolila kao ni mali !! Ako dobiju ima li opasnosti za mene kao trudnicu ali sam ih ja kao djete prebolila??? Odavno mi zvoni da nema aliii evo volila bi znati i cuti sto dr kazu???Navodno može biti povećani rizik u prvim tjednima trudnoće dok je organogeneza te u zadnjih par tjedana pred termin. Ovo između se gledaju kao manje rizični tjedni. Ako si prebolila isto već postoji mogućnost da ih opet "uloviš" ali bude u blažem obliku i jaaaako rijetko se to događa ali eto nije ni nemoguće.Jel zna itko na ovom nalazu torch koja oznaka je tu za te herpese jel tu pod tim i vodene kozice?? Mislim ja se sjecam da san ih imala bila san veca ali opet bi volila sto posto znati!!
HSV1 i HSV2 je za herpes, VZV je kratica za varicella zoster / vodene kozice. Koliko mi je poznato, VZV nije dio TORCHa.
Sortiraj odgovore
Najstariji