Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    19. Siječanj 2025. 18:53

Aha jasno mi je sad!! Ma ja se sucan da san ih umala bila san veca i sestra je dobila od mene!! Znam tocno kako sam se mazala onom bilom kremom i jedna mi je dugooo ostala kao oziljak na celu!!! Pa mislim da nema smisla da se testira jer sto posto znam da san imala!!!

+ 10.10.

petrucika
    19. Siječanj 2025. 18:54

A ako sam imala onda koliko citam nema razloga za strah!!! 

+ 10.10.

petra_aaa
    19. Siječanj 2025. 19:27

Cure kak stojite s kilama?
    Kolko po mjesecu mislite da je ok dobivati?

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

petrucika
    19. Siječanj 2025. 19:32

petra_aaa

Ja dobijem dosta kako kad ali uvik vise od 2kg😒ali i jedem i znam da san to nabila svojim icem!!

+ 10.10.

Emma05
    19. Siječanj 2025. 19:48

petra_aaa

Ja sam evo na zadnjrm pregledu vagana i dobila sam 1,9 kg u 3 mj. U početku sam padala u kilaži jer nisam zbog mučnina mogla jesti. Ali sad ću ja to ne sumnjam pomalo nadoknaditi 🤪🙈. Već vidim da mi polako sve od hrane paše😒

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Olivia888
    19. Siječanj 2025. 19:54

petra_aaa

Mislim da je ok 1,5 do 2 kg mjesecno dobivati. Ja sam dosad dobila samo 2 kg i to valjda u zadnjih dva tjedna jer sam tek sad pocela normalnije jesti, prije nisam mogla od mucnina i povracanja. Sad sam si dala oduska, al morati cu malo smanjiti tempo 😁 i krenuti se hraniti zdravije, jer na prehranu dosad ne mogu bas biti ponosna 😬🙈. I stalno razmisljam o hrani, evo i sad pisem sa sendvicem s majonezom u ruci 😁

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

lolola13
    19. Siječanj 2025. 20:08

Ja sam do sad +4,5. Dr nije nista komentirao pa racunam da je ok 😂 s tim da sam 3kg dobila u zadnjih mjesec dana kad sam pocela normalnije jest i unosit vise tekucine. Dok su bile one bas jake mucnine nisam pila ni litru dnevno jer nisam mogla nikako, sad sam vec na 2-2.5L dnevno pa mislim da je dio dobitka na kilazi zapravo i u tome

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Tinchilina
    19. Siječanj 2025. 20:47

Ja sam izgubila 1.5 od početka jer nisam imala teka i bilo mi je ful muka, a od onda sam dovila 4kg, mislim da se gleda kao 2.5 zbog ovog gubitka na početku, al da kako sam se krenula debljat unazad mjesec dana, kilice samo idu. 😅

💙 5/2023

petra_aaa
    19. Siječanj 2025. 20:57

Joooj i meni idu goree
    U plusu sam 4kg
    Ja se stvarno nadam da do kraja cu jos max 10-12kg

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

• Andrea41
    19. Siječanj 2025. 21:36

Curke, kad ste počele dobivati kile? Kad su vas počeli vagati? Ja planiram sutra uloviti doktoricu za uzv. Pišem si sve u neku aplikaciju. Nisam imala mučnine, pa jedem sve, ali pazim tako da sam na nuli još.  Doduše, naučila sam na oscilacije jer inače dobijem 3kg preko vikenda kad odem kod svojih. 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.