Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    18. Siječanj 2025. 21:10

Neugodne* ne neudobne, makar i to budu nekad 

2021. M 💗

petrucika
    18. Siječanj 2025. 21:21

Da ja ih imam onako kako kad od 5do10 u danu ali ja san taj oroblem imala i u orosloj trudnoci ali ovaj put su cak laganije jer mi ne iskoci loptica samo me steze u drobu  i donji dio mi bude tvrd!! U prosloj t me nisu otvarale nadan se da necu imat problema ni ovaj put!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    18. Siječanj 2025. 22:20

petrucika

Da ja ih imam onako kako kad od 5do10 u danu ali ja san taj oroblem imala i u orosloj trudnoci ali ovaj put su cak laganije jer mi ne iskoci loptica samo me steze u drobu i donji dio mi bude tvrd!! U prosloj t me nisu otvarale nadan se da necu imat problema ni ovaj put!!

Nadam se da će sve biti u redu i da će proći. Drži se ♥️

🩷 7/2022

ana0310
    18. Siječanj 2025. 22:29

petrucika

Da ja ih imam onako kako kad od 5do10 u danu ali ja san taj oroblem imala i u orosloj trudnoci ali ovaj put su cak laganije jer mi ne iskoci loptica samo me steze u drobu i donji dio mi bude tvrd!! U prosloj t me nisu otvarale nadan se da necu imat problema ni ovaj put!!

Da, ne otvaraju bh kontrakcije, srecom! 

2021. M 💗

ana0310
    18. Siječanj 2025. 22:33

petrucika probaj bas s promjenom polozaja kad krenu i popij nesto (bezalkoholno naravno 🙂), 5 do 10 puta u danu je normalno ako se dobro sjecam, da je 10 puta u satu to je vec mozda problem

2021. M 💗

lolola13
    18. Siječanj 2025. 22:52

Petrucika drzi se! Bas je zeznuto kaj tako nosis da ti smeta 😬 A inace i ja kuzim da me smeta jako kad sjedim dugo, moram ustat i prosetat ili barem stajati neko vrijeme. A nakon posla mi bude takav pritisak od sjedenja da samo cekam doci doma i ispruziti se. Onako bas osjetim u zdjelici neku bol/pritisak/zatezanje, sve me strah kako cu dalje 😅

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    18. Siječanj 2025. 23:51

Cure meni isto ne pase sjedenje osobito ne na stolici i neko duze nema sanse meni je taman rucat i to je tooo!! Pocele su me bas cesce valjda i veci tjedni ali ako sam aktivnija onda su i one cesce!! Danas mi je dan isto bio ne mogu eto jerva san se dovezla ne pase mi polozaj i onda mi krenu te bh i onda ako mi je mjehur puniji jos vise onda krenu!! Tako da evo lezim doma i to je to za danas!! Narucit cu se u pon za pregled usput cu viditi stanje cerviksa zadnje mi je bija sad 3.70 samo da ne otvaraju pa cu lako !! Ugl imam od 5/10 u danu ako sam aktivnija onda su cesce!! Ali def ja nisim nisko i to ce biti sve veci oroblem setanja sjedenja i slicno kako trudnoca bude napredovala!! Ali samo da bude sve ok pa cu ja lako to izdrzati!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Emma05
    19. Siječanj 2025. 07:35

Piamia

Cure jede li smrznuto voce? Onak tipa da ga ubacite u jogurt? Bas mi se jede nesto kiselo, a razmisljam kako to nije termicki obradeno i je li to opce sigurno :/

Nema straha kad je bilo zamrznuto. Možeš slobodno jesti!☺️👌

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

AnnieP
    19. Siječanj 2025. 09:10

Dobro jutro svima. Iza nas nije baš dobra noć. L mi ima temperaturu. Razvukle smo kauč i mazimo se. 
    Jedva čekam da zaspe da i ja malo odspavam, glava me boli.
    Sinoć mi je jako dugo držala ruku na trbuhu jer je htjela da se seka javi. Rekla je da ona seku voli. Ja odmah zasuzila. Nisam tako rano mislila da će ona već biti toliko svjesna seke i veseliti se njenim pokretima. 😊
    Ugodnu nedjelju želim. ♥️

🩷 7/2022

petrucika
    19. Siječanj 2025. 09:52

Jutro cure!! Moja bebica se pocela javljat cim ja oci ujutro otvorim jos u krevetu sramezljivo lupka onako oar puta!! Najvise se javlja nakon rucka!! To su jos blagi i sto ja kazem sramezljivi udarci ali javi se skoro svaki dan !! Nekad se desi da ju ne isjetim taj dan al onda sutra dan u vise navrata!! To je tek pocetak🥰ja danas na kauc i ne mrdam !!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.