Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    18. Siječanj 2025. 17:34

Cure ja u shopingu sa mojim curama znaci ja jedvaaa izdrzavam bolu jriza nige zateze drob znaci koma!! A da ne kazem da san se jedva dovezla jer mi je smetalo kako sidim u autu!! Rekla sam sad san isla i ko zna kad vise!! Definitivno nisam za to osjecam se ko da dam trudna 9mj teska troma boli zateze!!! Katastrofa!! Upravo sidim i cekam da one zavrse jer vise nisan mogla hodati!! Uzas

+ 10.10.

Piamia
    18. Siječanj 2025. 18:57

petrucika

Cure ja u shopingu sa mojim curama znaci ja jedvaaa izdrzavam bolu jriza nige zateze drob znaci koma!! A da ne kazem da san se jedva dovezla jer mi je smetalo kako sidim u autu!! Rekla sam sad san isla i ko zna kad vise!! Definitivno nisam za to osjecam se ko da dam trudna 9mj teska troma boli zateze!!! Katastrofa!! Upravo sidim i cekam da one zavrse jer vise nisan mogla hodati!! Uzas

Joj :( valjda ce ti uskoro pocet bit lakse opcenito s tim stanjem kad ti lijek krene djelovat. I ja znam osjetit povremeno malo nesto, ali ovo je bas jako cini mi se.. sad odmori cim dodes doma, nemoj se zezat. Mrzim kad se preforsiram, tad poslije budem tak ljuta na sebe. Ja sam neku vecer do pola 2 ujutro cistila stan i kad sam legla sam imala onu bh kontrakciju mislim jer se trbuh svrdnuo na jednom dijelu, onak je ko loptica iskocila, koma :(

petrucika
    18. Siječanj 2025. 19:20

Piamia

petrucika

Joj :( valjda ce ti uskoro pocet bit lakse opcenito s tim stanjem kad ti lijek krene djelovat. I ja znam osjetit povremeno malo nesto, ali ovo je bas jako cini mi se.. sad odmori cim dodes doma, nemoj se zezat. Mrzim kad se preforsiram, tad poslije budem tak ljuta na sebe. Ja sam neku vecer do pola 2 ujutro cistila stan i kad sam legla sam imala onu bh kontrakciju mislim jer se trbuh svrdnuo na jednom dijelu, onak je ko loptica iskocila, koma :(

Da to su bh kontrakcije!! Ma ja nisan cak ni pretjerala mene je najvise taj polozaj u autu jednostavno mi je bilo nelagodno ko da mi je pritisak i onda san isjetila to stezanje i kad san izasla ja sam jedva hodala!! Ja mislim da ja nosim bas nisko i beba mi je full nisko odma uz rub gacica rekao je doktor da se smjestila full dole ima gore mista al ne ona se skrozz doli namjestial!!! Pa valjda i to mi je osjecaj nekog pritiska!!! Proci ce eto srica da ne idem skoro nikad nigdi!!

+ 10.10.

ana0310
    18. Siječanj 2025. 20:50

Piamia

petrucika

Bh kontrakcije su normalna stvar u trudnoci, javljaju se neovisno dal si se preforsirala ili ne. Ako te bas uhvate ili budu neudobne ustani prosetati, popij vode, otusiraj se, popij magnezij... nesto od toga ce pomoci 😉

2021. M 💗

ana0310
    18. Siječanj 2025. 21:10

Neugodne* ne neudobne, makar i to budu nekad 

2021. M 💗

petrucika
    18. Siječanj 2025. 21:21

Da ja ih imam onako kako kad od 5do10 u danu ali ja san taj oroblem imala i u orosloj trudnoci ali ovaj put su cak laganije jer mi ne iskoci loptica samo me steze u drobu  i donji dio mi bude tvrd!! U prosloj t me nisu otvarale nadan se da necu imat problema ni ovaj put!!

+ 10.10.

• AnnieP
    18. Siječanj 2025. 22:20

petrucika

Da ja ih imam onako kako kad od 5do10 u danu ali ja san taj oroblem imala i u orosloj trudnoci ali ovaj put su cak laganije jer mi ne iskoci loptica samo me steze u drobu i donji dio mi bude tvrd!! U prosloj t me nisu otvarale nadan se da necu imat problema ni ovaj put!!

Nadam se da će sve biti u redu i da će proći. Drži se ♥️

🩷 7/2022

ana0310
    18. Siječanj 2025. 22:29

petrucika

Da ja ih imam onako kako kad od 5do10 u danu ali ja san taj oroblem imala i u orosloj trudnoci ali ovaj put su cak laganije jer mi ne iskoci loptica samo me steze u drobu i donji dio mi bude tvrd!! U prosloj t me nisu otvarale nadan se da necu imat problema ni ovaj put!!

Da, ne otvaraju bh kontrakcije, srecom! 

2021. M 💗

ana0310
    18. Siječanj 2025. 22:33

petrucika probaj bas s promjenom polozaja kad krenu i popij nesto (bezalkoholno naravno 🙂), 5 do 10 puta u danu je normalno ako se dobro sjecam, da je 10 puta u satu to je vec mozda problem

2021. M 💗

lolola13
    18. Siječanj 2025. 22:52

Petrucika drzi se! Bas je zeznuto kaj tako nosis da ti smeta 😬 A inace i ja kuzim da me smeta jako kad sjedim dugo, moram ustat i prosetat ili barem stajati neko vrijeme. A nakon posla mi bude takav pritisak od sjedenja da samo cekam doci doma i ispruziti se. Onako bas osjetim u zdjelici neku bol/pritisak/zatezanje, sve me strah kako cu dalje 😅

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.