Petrucika i mene poboljeva dolje, iznutra i to cesto, tjednima… bude dana kada prestane…a u prvoj blizanackoj trudnoci nista od bolova takvih, tek kasnije… i ja mislim da mi je jako nisko..i da me mozda i zato boli. Kad slusam otkucaje, jako su nisko, a i kao mala izbocina mi je na desnoj strani nisko… cekam i ja svoj pregled, u srijedu, napokon prolazi i tih 6 tjedana od zadnjeg pregleda..ne znam kako sam uspjela docekati 🙈
Jelo - jedem sve sto mi se jede..ne pretjerujem. Prije trudnoce sam se hranila zdravo, u trudnoci mucnine i povracanja pa sam krenula sve jesti..
"Udarci" - neki dan smo ih vidjeli i osjetili muz i ja, bas je bila jako aktivna..toliko mi se pupak mrdao 😁
Robica - sortirala i oprala sam hrpu male robice (morsm jos popeglati i sloziti u ormare) sto nove kupljene, sto neutralne od mojih blizanaca…kolica smo kupili, trazim navlaku za babybjorn, moram vidjeti koji cemo kindač, da li od njih ili novi..i sa vecim stvarima smo onda koliko toliko spremni..ostaju spavacice i stvarcice za bolnicu…
Isto kad slusam beba desno skrozz nisko!! I bas imam neki pritisak jutros ne osjecam se kao inace kako sam se osjecala !!kako su mi krenule ove bh ko da mi je drob stalno tvrd tesko mi je bilo sto ono sto sam prije mogla bas se zadnje dane isjecam dugacije!! Sutra deff zove za oregled to ce mi biti dva tj od proslog i usput cu naoravit big anomaly ali bas se ne osjecam ko prije prakticki ne mogu nista odma me zateze pritisak!!! Ne znam vidit ce mo na pregledu ali ja se osjecam skrozz drugacije
+ 10.10.
Cure zabiravila sam pitat koje su se susrele koje znaju?? Dobila san vaginalete prva mi se rastopila bez problema ove dr tri nisan primjetila da su mi izasle ostane mi trag na ulosku ali ona treba u puno vecij kolicini izac !! Jel moguce da su unutra🤨ne znam bi li nastavila terapiju jer me strah da mi nisu vaginalete unutra jel moguce da se ne rastapaju!! Jel imala koja slucaj??
Nekad će ti se cijediti i kroz cijeli dan...ovisno o količini sluzi, temperaturi sluznice i sl. Meni uglavnom nakon mokrenja najvise izađe i ujutro nakon prvog dizanja. Ne brini neće ti ostati. Sve će to izaći.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Cure zabiravila sam pitat koje su se susrele koje znaju?? Dobila san vaginalete prva mi se rastopila bez problema ove dr tri nisan primjetila da su mi izasle ostane mi trag na ulosku ali ona treba u puno vecij kolicini izac !! Jel moguce da su unutra🤨ne znam bi li nastavila terapiju jer me strah da mi nisu vaginalete unutra jel moguce da se ne rastapaju!! Jel imala koja slucaj??Nekad će ti se cijediti i kroz cijeli dan…ovisno o količini sluzi, temperaturi sluznice i sl. Meni uglavnom nakon mokrenja najvise izađe i ujutro nakon prvog dizanja. Ne brini neće ti ostati. Sve će to izaći.
Nadam se da!! Jer inace ju osjetim bas kad izade ove nisan samo istaje na ulosko ali ja vece kolicine nisan ni vidila ni osjetila!! Bas cu obratit pozornost!!
+ 10.10.
Petrucika ne brini, izaci ce. Ja neke dane bas vidim kad izade dio, a neke ne. Cure, koliko dugo vam prosjecno traju redovni pregledi ultrazvukom?
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
Petrucika ne brini, izaci ce. Ja neke dane bas vidim kad izade dio, a neke ne. Cure, koliko dugo vam prosjecno traju redovni pregledi ultrazvukom?
Nekih manje od 5 minuta. Baš uzv. Taman sve mjere izvidimo.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Dugo predzadnji vise id 20min sad zadnji oko 15 min bebica nije tila sudjelovat i doktor je samo uzeo mjere pokusavao ju je uvatit za neku lipsu slikicu ali damica nije bila od volje tako da otp 15min!! Moj doktor tako inace on to detaljno ali taje sve gleda svaki puta!!
+ 10.10.
Drage moje, kad god se pohvalim kako je meni super nije mi nista uvik se nesto izokrene uhvatila me nekakva prehlada viroza koma sam kasalj curenje nosa blaga temperatura od jucer popodne uzasna glavobolja morala sam danas popit lekadol i sad sam zabrinuta dali prehlada ili viroza moze naskodit bebi...
Pozdrav cure, sinoc me je cijelu noc bolio stomak ali nekakva cudna bol kao upala misica i oko 4 ujutro sa desne strane osjetila kao neko kotrljanje, slicno kao zvuk crijeva ali kao da mi pomjeri ruku. Nemam pojma sta je to moglo biti beba sigurno nije jer sam tek 10tt ma da sam dosta mrsava pa ne znam da li je moguce da sam mogla bilo sta u vezi bebe osjetiti.
Gin mi je rekla da su odredjeni bolovi normalni dok nisu jaki i konstantni pa se nadam da je sve ok
Petrucika ne brini, izaci ce. Ja neke dane bas vidim kad izade dio, a neke ne. Cure, koliko dugo vam prosjecno traju redovni pregledi ultrazvukom?Nekih manje od 5 minuta. Baš uzv. Taman sve mjere izvidimo.
Moj uzv isto tako, manje od 5min. Voljela bih da je duže.
🩷 7/2022
Pozdrav cure, sinoc me je cijelu noc bolio stomak ali nekakva cudna bol kao upala misica i oko 4 ujutro sa desne strane osjetila kao neko kotrljanje, slicno kao zvuk crijeva ali kao da mi pomjeri ruku. Nemam pojma sta je to moglo biti beba sigurno nije jer sam tek 10tt ma da sam dosta mrsava pa ne znam da li je moguce da sam mogla bilo sta u vezi bebe osjetiti.
Gin mi je rekla da su odredjeni bolovi normalni dok nisu jaki i konstantni pa se nadam da je sve ok
Ne brini moguce da te boli i radi crijeva!! Meni zna cesto i ne bi nikad ni pomislila ali kako sam to vec prosla u jednoj trudnoci i svaki puta je odgovor ipak bio crujeva sad sam nekako otupila !! Pretpim bilokakve bolive za kojem orocjenim da nisu toooliko jaki i ugl prepisem to crijevima!! Tako da moguce i da su ti pokreti bili crijeva jer 10 tt mislim da je dosta rano da bi osjetila bebicu bez obzira sto si mrsava a pogotovo ne tako jako!!
+ 10.10.
Sortiraj odgovore
Najstariji