Eto ja sam stvarno zadovoljna i sretna sto moj ginekolog meni tako dugo radi nikad nisam ispod 15min to je minimum a zna biti i po 20 min i duze on gleda svaki puta sve i organe i glavicu celjust zeludac srce prstice pa ju trazi kako da ju naj lipse uslika ma covik stvarno odradi to odlicno ali kako mi radi drzavno tako i privatno nema razlike u njegovom pregledu!! Ja ga ne bi minjala za nista sve objasnjava dok govori ne dize paniku oko niceg smiren je !! I uvik nakon pregleda popricamo onako rekli bi opcenito o zivotu!! Divan covik prije svega i sva mu cast da su bar svi takvi!! Ne da tu sad nesto isticem ali zasluzio je da kad vec je tema toga da spomenem kako ima stvarno divnih doktora!!
E sad me živo zanima koji je taj tvoj doktor😆👌. Udijeli njegovo cijenjeno ime molim te☺️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Eto ja sam stvarno zadovoljna i sretna sto moj ginekolog meni tako dugo radi nikad nisam ispod 15min to je minimum a zna biti i po 20 min i duze on gleda svaki puta sve i organe i glavicu celjust zeludac srce prstice pa ju trazi kako da ju naj lipse uslika ma covik stvarno odradi to odlicno ali kako mi radi drzavno tako i privatno nema razlike u njegovom pregledu!! Ja ga ne bi minjala za nista sve objasnjava dok govori ne dize paniku oko niceg smiren je !! I uvik nakon pregleda popricamo onako rekli bi opcenito o zivotu!! Divan covik prije svega i sva mu cast da su bar svi takvi!! Ne da tu sad nesto isticem ali zasluzio je da kad vec je tema toga da spomenem kako ima stvarno divnih doktora!!E sad me živo zanima koji je taj tvoj doktor😆👌. Udijeli njegovo cijenjeno ime molim te☺️
Ne znam jel se smije ali evo ja ga uvali i dajem pozitivne recenzije!! Dr. Slavko Maric predivan doktor za mene osobno a nisan nikad cula iskreno nista negativno o njemu bas nikad!! Stvarno izuzetan doktor!!
+ 10.10.
Ma ja se kao bojim to pre rano, jer ono, strah me da se nesto ne dogodi, pa inače ne bi baš tolko rano. Al eto, sad je takva situacija ds isto mislim, a i očekujem da ću ovaj put puno prije biti "ne bas pokretna" nego u prvoj. I tad sam se gegala tamo u west gate-u jedva 😆 a morali par puta do auta isprobat jel stanu u geoek itd. Uzela sam baby monsters easy twin 4. Za njih sam najviše dobila preporuka od rodtelja sa blizancima. A za donkey sam čula al su mi malo pre skupa, a i nisam našla 3 u 1 kombinaciju koju sam tražila.
💙 5/2023
Eto ja sam stvarno zadovoljna i sretna sto moj ginekolog meni tako dugo radi nikad nisam ispod 15min to je minimum a zna biti i po 20 min i duze on gleda svaki puta sve i organe i glavicu celjust zeludac srce prstice pa ju trazi kako da ju naj lipse uslika ma covik stvarno odradi to odlicno ali kako mi radi drzavno tako i privatno nema razlike u njegovom pregledu!! Ja ga ne bi minjala za nista sve objasnjava dok govori ne dize paniku oko niceg smiren je !! I uvik nakon pregleda popricamo onako rekli bi opcenito o zivotu!! Divan covik prije svega i sva mu cast da su bar svi takvi!! Ne da tu sad nesto isticem ali zasluzio je da kad vec je tema toga da spomenem kako ima stvarno divnih doktora!!E sad me živo zanima koji je taj tvoj doktor😆👌. Udijeli njegovo cijenjeno ime molim te☺️Ne znam jel se smije ali evo ja ga uvali i dajem pozitivne recenzije!! Dr. Slavko Maric predivan doktor za mene osobno a nisan nikad cula iskreno nista negativno o njemu bas nikad!! Stvarno izuzetan doktor!!
Prerpostavila sam da o njemu pričaš. Neka, pozitivne recenzije nikad nije na odmet dati☺️. I drago mi je da si zadovoljna. Ja sam kod Kulišića, isto sam jako zadovoljna.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Eto ja sam stvarno zadovoljna i sretna sto moj ginekolog meni tako dugo radi nikad nisam ispod 15min to je minimum a zna biti i po 20 min i duze on gleda svaki puta sve i organe i glavicu celjust zeludac srce prstice pa ju trazi kako da ju naj lipse uslika ma covik stvarno odradi to odlicno ali kako mi radi drzavno tako i privatno nema razlike u njegovom pregledu!! Ja ga ne bi minjala za nista sve objasnjava dok govori ne dize paniku oko niceg smiren je !! I uvik nakon pregleda popricamo onako rekli bi opcenito o zivotu!! Divan covik prije svega i sva mu cast da su bar svi takvi!! Ne da tu sad nesto isticem ali zasluzio je da kad vec je tema toga da spomenem kako ima stvarno divnih doktora!!E sad me živo zanima koji je taj tvoj doktor😆👌. Udijeli njegovo cijenjeno ime molim te☺️Ne znam jel se smije ali evo ja ga uvali i dajem pozitivne recenzije!! Dr. Slavko Maric predivan doktor za mene osobno a nisan nikad cula iskreno nista negativno o njemu bas nikad!! Stvarno izuzetan doktor!!Prerpostavila sam da o njemu pričaš. Neka, pozitivne recenzije nikad nije na odmet dati☺️. I drago mi je da si zadovoljna. Ja sam kod Kulišića, isto sam jako zadovoljna.
Da Kulisic je isto jakooo dobar i strucan doktor!! Imala sam nekih problema prije nekoliko god pa sam bila u bo bas na njega naisla i dobar je doktor!! On radi samo privatno!!
+ 10.10.
Cure danas ste se bas lijepo raspisale 😊
.
UZV meni traje nekih 10 min i onda sam jos kod njega nekih 10 min da sve prodemo, plus moja pitanja i njegova pitanja i tako. Super mi je njegov pristup, jako je brizan i ne zuri s nicim.
.
Opremu sam za sada nasla ali nismo jos nista kupovali. Trenutno mi je preraspored namjestaja i kupnja par novih komada prioritet, uz praznjenje ormara 😂 Pa cu kada to sredim polako krenuti s kupovinom 🥰 Veselim se tome jako!
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
E da, i dogovorila sam privatno anomaly 5.2. pa moze i taj pregled na listu 😁 Idemo u polikliniku harni pa se nadam da budemo zadovoljni
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Mi moramo kupiti samo jaje, možda i ne, netko mi je spomenuo da ima od obitelji.
Malo robice moram jer sam na početku posuđivala od sestrične, nešto sam kupila, dobili za babinje. Jedva čekam otvoriti vreće s tom robicom malom da vidim sve. 😊
Nadam se da ste sve dobro i da odmarate danas. 😊♥️
🩷 7/2022
Ja gledam jaje bas isto to moram uzet!! Vec sam si odabrala samo cu vidit ocu ovaj mj il iduci jer mi trebaju i adapteri!! A sve kosta a opet kazem kad si na komp to je stvarno mizerno!! Ali sam jucer uzela za pocetak malo robice i sad cu vidit ocu to jaje ovaj mj il iduci!! Onda veca stvar mi je komoda isto!! A da ne kazem da imamo tu cetvrtu sobu sredit jer nam je ona ostala ko neka ostava visak nam je mali jos spava s nama pa kao nismo zurili!! Ali sad moramo i nju osposobiti!! Ima toga ne volim nit spominjat nekad kad pomislim koliko mi jos treba novaca ali u dr se radujem tome sredivanju ipak je to jos jedna soba!!! Ali ja uvik kazem polako bitno da je sve u redu i da imam nuzno a da nesto i nemam u prvim danima nikakva panika ali znam i sama da ce sve na kraju biti na svom mistu!!! Ali da vrime leti bome leti😝😘
+ 10.10.
E da, i dogovorila sam privatno anomaly 5.2. pa moze i taj pregled na listu 😁 Idemo u polikliniku harni pa se nadam da budemo zadovoljni
Aimee super. Ja isto planiram opet tamo. 😊
Jel anomaly 100 ili 150eura?
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji