Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    19. Siječanj 2025. 15:02

petrucika

Eto ja sam stvarno zadovoljna i sretna sto moj ginekolog meni tako dugo radi nikad nisam ispod 15min to je minimum a zna biti i po 20 min i duze on gleda svaki puta sve i organe i glavicu celjust zeludac srce prstice pa ju trazi kako da ju naj lipse uslika ma covik stvarno odradi to odlicno ali kako mi radi drzavno tako i privatno nema razlike u njegovom pregledu!! Ja ga ne bi minjala za nista sve objasnjava dok govori ne dize paniku oko niceg smiren je !! I uvik nakon pregleda popricamo onako rekli bi opcenito o zivotu!! Divan covik prije svega i sva mu cast da su bar svi takvi!! Ne da tu sad nesto isticem ali zasluzio je da kad vec je tema toga da spomenem kako ima stvarno divnih doktora!!

E sad me živo zanima koji je taj tvoj doktor😆👌. Udijeli njegovo cijenjeno ime molim te☺️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    19. Siječanj 2025. 15:09

Emma05

petrucika

Eto ja sam stvarno zadovoljna i sretna sto moj ginekolog meni tako dugo radi nikad nisam ispod 15min to je minimum a zna biti i po 20 min i duze on gleda svaki puta sve i organe i glavicu celjust zeludac srce prstice pa ju trazi kako da ju naj lipse uslika ma covik stvarno odradi to odlicno ali kako mi radi drzavno tako i privatno nema razlike u njegovom pregledu!! Ja ga ne bi minjala za nista sve objasnjava dok govori ne dize paniku oko niceg smiren je !! I uvik nakon pregleda popricamo onako rekli bi opcenito o zivotu!! Divan covik prije svega i sva mu cast da su bar svi takvi!! Ne da tu sad nesto isticem ali zasluzio je da kad vec je tema toga da spomenem kako ima stvarno divnih doktora!!
    E sad me živo zanima koji je taj tvoj doktor😆👌. Udijeli njegovo cijenjeno ime molim te☺️

Ne znam jel se smije ali evo ja ga uvali i dajem pozitivne recenzije!! Dr. Slavko Maric predivan doktor za mene osobno a nisan nikad cula iskreno nista negativno o njemu bas nikad!! Stvarno izuzetan doktor!! 

+ 10.10.

• Tinchilina
    19. Siječanj 2025. 15:11

Ma ja se kao bojim to pre rano, jer ono, strah me da se nesto ne dogodi, pa inače ne bi baš tolko rano. Al eto, sad je takva situacija ds isto mislim, a i očekujem da ću ovaj put puno prije biti "ne bas pokretna" nego u prvoj. I tad sam se gegala tamo u west gate-u jedva 😆 a morali par puta do auta isprobat jel stanu u geoek itd. Uzela sam baby monsters easy twin 4. Za njih sam najviše dobila preporuka od rodtelja sa blizancima. A za donkey sam čula al su mi malo pre skupa, a i nisam našla 3 u 1 kombinaciju koju sam tražila.

💙 5/2023

Emma05
    19. Siječanj 2025. 15:45

petrucika

Emma05

petrucika

Ne znam jel se smije ali evo ja ga uvali i dajem pozitivne recenzije!! Dr. Slavko Maric predivan doktor za mene osobno a nisan nikad cula iskreno nista negativno o njemu bas nikad!! Stvarno izuzetan doktor!!

Prerpostavila sam da o njemu pričaš. Neka, pozitivne recenzije nikad nije na odmet dati☺️. I drago mi je da si zadovoljna. Ja sam kod Kulišića, isto sam jako zadovoljna. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

petrucika
    19. Siječanj 2025. 15:50

Emma05

petrucika

Emma05

petrucika

Prerpostavila sam da o njemu pričaš. Neka, pozitivne recenzije nikad nije na odmet dati☺️. I drago mi je da si zadovoljna. Ja sam kod Kulišića, isto sam jako zadovoljna.

Da Kulisic je isto jakooo dobar i strucan doktor!! Imala sam nekih problema prije nekoliko god pa sam bila u bo bas na njega naisla i dobar je doktor!! On radi samo privatno!!

+ 10.10.

lolola13
    19. Siječanj 2025. 16:22

Cure danas ste se bas lijepo raspisale 😊
    .
    UZV meni traje nekih 10 min i onda sam jos kod njega nekih 10 min da sve prodemo, plus moja pitanja i njegova pitanja i tako. Super mi je njegov pristup, jako je brizan i ne zuri s nicim.
    .
    Opremu sam za sada nasla ali nismo jos nista kupovali. Trenutno mi je preraspored namjestaja i kupnja par novih komada prioritet, uz praznjenje ormara 😂 Pa cu kada to sredim polako krenuti s kupovinom 🥰 Veselim se tome jako!

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    19. Siječanj 2025. 16:24

E da, i dogovorila sam privatno anomaly 5.2. pa moze i taj pregled na listu 😁 Idemo u polikliniku harni pa se nadam da budemo zadovoljni 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• AnnieP
    19. Siječanj 2025. 16:27

Mi moramo kupiti samo jaje, možda i ne, netko mi je spomenuo da ima od obitelji.
    Malo robice moram jer sam na početku posuđivala od sestrične, nešto sam kupila, dobili za babinje. Jedva čekam otvoriti vreće s tom robicom malom da vidim sve. 😊
    Nadam se da ste sve dobro i da odmarate danas. 😊♥️

🩷 7/2022

petrucika
    19. Siječanj 2025. 16:39

Ja gledam jaje bas isto to moram uzet!! Vec sam si odabrala samo cu vidit ocu ovaj mj il iduci jer mi trebaju i adapteri!! A sve kosta a opet kazem kad si na komp to je stvarno mizerno!! Ali sam jucer uzela za pocetak malo robice i sad cu vidit ocu to jaje ovaj mj il iduci!! Onda veca stvar mi je komoda isto!! A da ne kazem da imamo tu cetvrtu sobu sredit jer nam je ona ostala ko neka ostava visak nam je mali jos spava s nama pa kao nismo zurili!! Ali sad moramo i nju osposobiti!! Ima toga ne volim nit spominjat nekad kad pomislim koliko mi jos treba novaca ali u dr se radujem tome sredivanju ipak je to jos jedna soba!!! Ali ja uvik kazem polako bitno da je sve u redu i da imam nuzno a da nesto i nemam u prvim danima nikakva panika ali znam i sama da ce sve na kraju biti na svom mistu!!! Ali da vrime leti bome leti😝😘

+ 10.10.

• AnnieP
    19. Siječanj 2025. 16:43

lolola13

E da, i dogovorila sam privatno anomaly 5.2. pa moze i taj pregled na listu 😁 Idemo u polikliniku harni pa se nadam da budemo zadovoljni

Aimee super. Ja isto planiram opet tamo. 😊
    Jel anomaly 100 ili 150eura?

🩷 7/2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.