Cure danas ste se bas lijepo raspisale 😊
.
UZV meni traje nekih 10 min i onda sam jos kod njega nekih 10 min da sve prodemo, plus moja pitanja i njegova pitanja i tako. Super mi je njegov pristup, jako je brizan i ne zuri s nicim.
.
Opremu sam za sada nasla ali nismo jos nista kupovali. Trenutno mi je preraspored namjestaja i kupnja par novih komada prioritet, uz praznjenje ormara 😂 Pa cu kada to sredim polako krenuti s kupovinom 🥰 Veselim se tome jako!
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
E da, i dogovorila sam privatno anomaly 5.2. pa moze i taj pregled na listu 😁 Idemo u polikliniku harni pa se nadam da budemo zadovoljni
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Mi moramo kupiti samo jaje, možda i ne, netko mi je spomenuo da ima od obitelji.
Malo robice moram jer sam na početku posuđivala od sestrične, nešto sam kupila, dobili za babinje. Jedva čekam otvoriti vreće s tom robicom malom da vidim sve. 😊
Nadam se da ste sve dobro i da odmarate danas. 😊♥️
🩷 7/2022
Ja gledam jaje bas isto to moram uzet!! Vec sam si odabrala samo cu vidit ocu ovaj mj il iduci jer mi trebaju i adapteri!! A sve kosta a opet kazem kad si na komp to je stvarno mizerno!! Ali sam jucer uzela za pocetak malo robice i sad cu vidit ocu to jaje ovaj mj il iduci!! Onda veca stvar mi je komoda isto!! A da ne kazem da imamo tu cetvrtu sobu sredit jer nam je ona ostala ko neka ostava visak nam je mali jos spava s nama pa kao nismo zurili!! Ali sad moramo i nju osposobiti!! Ima toga ne volim nit spominjat nekad kad pomislim koliko mi jos treba novaca ali u dr se radujem tome sredivanju ipak je to jos jedna soba!!! Ali ja uvik kazem polako bitno da je sve u redu i da imam nuzno a da nesto i nemam u prvim danima nikakva panika ali znam i sama da ce sve na kraju biti na svom mistu!!! Ali da vrime leti bome leti😝😘
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
E da, i dogovorila sam privatno anomaly 5.2. pa moze i taj pregled na listu 😁 Idemo u polikliniku harni pa se nadam da budemo zadovoljni
Aimee super. Ja isto planiram opet tamo. 😊
Jel anomaly 100 ili 150eura?
🩷 7/2022
Mi moramo kupiti samo jaje, možda i ne, netko mi je spomenuo da ima od obitelji.
Malo robice moram jer sam na početku posuđivala od sestrične, nešto sam kupila, dobili za babinje. Jedva čekam otvoriti vreće s tom robicom malom da vidim sve. 😊
Nadam se da ste sve dobro i da odmarate danas. 😊♥️
I ja imam srece pa cu puno robice i ostaloga dobiti, isto jedva cekam to pripremati i vidjeti sve! 🥰 Sigurno da ostaje jos puno za kupiti ali ovo ipak olaksava situaciju i ostavlja vise prostora za kupnju nekih drugih stvari
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Aimee super. Ja isto planiram opet tamo. 😊
Jel anomaly 100 ili 150eura?
100e je obican, 150 su neke posebne opcije ali nisam ni zapamtila sto 😅 Ja cu na ovaj obican anomaly
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Baš ćeš mi javiti kako si zadovoljna, možda se već naručim do tad, vidjeti ću. Vidjeti ćemo što će mi ginekologica reći za taj anomaly ali 90% da ću ići u Harni na njega i lijepo da suprug ide samnom da napokon i on vidi curku. 😊
🩷 7/2022
Jutro cure!! Moja bebica se pocela javljat cim ja oci ujutro otvorim jos u krevetu sramezljivo lupka onako oar puta!! Najvise se javlja nakon rucka!! To su jos blagi i sto ja kazem sramezljivi udarci ali javi se skoro svaki dan !! Nekad se desi da ju ne isjetim taj dan al onda sutra dan u vise navrata!! To je tek pocetak🥰ja danas na kauc i ne mrdam !!!
Jojj blago tebi, ja jedva čekam da se moj maleni krene javljati, ne mogu si predočiti kakav je to osjećaj osjetiti pokrete 🤩 Neki dan sam pitala i svoju ginekologicu za to pa je rekla da je kod prvorotkinja moguće da se i nakon 20 tjedna krenu javljati prvi pokreti ali da nije razlog za brigu ako do 20 tjedna ne budem osjećala ništa, sve je individualno kod svakog drugačije.
Joooj hvala što si napisala :) Mislim, znam da se do 20 tj. ne mora niš osjetiti, ali lakše je i ljepše kad netko podijeli iskustvo. Ja ništa ne osjećam još. Da nemam trbuh (inače sam bila ravna) i noćna pišanja, ne bi rekla da sam trudna. Od opreme i odjeće isto još nemam niš. Isuse pa ja kad ovo čitam, ispada da od ničega nemam ništ. No ajde stalno me dolje bolucka nešto. E sad, upravo zbog tih bolova ja se baš ne usudim *eksati, neka blokada mi se stvori. Zadovolji se na razl.načine i to je ok, ali pričam.baš o penetraciji. Kak ste vi s odnosima? Prva 3mj.od mučnina i sl.nisam imala želju, ali poslije da.
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Jutro cure!! Moja bebica se pocela javljat cim ja oci ujutro otvorim jos u krevetu sramezljivo lupka onako oar puta!! Najvise se javlja nakon rucka!! To su jos blagi i sto ja kazem sramezljivi udarci ali javi se skoro svaki dan !! Nekad se desi da ju ne isjetim taj dan al onda sutra dan u vise navrata!! To je tek pocetak🥰ja danas na kauc i ne mrdam !!!
Jojj blago tebi, ja jedva čekam da se moj maleni krene javljati, ne mogu si predočiti kakav je to osjećaj osjetiti pokrete 🤩 Neki dan sam pitala i svoju ginekologicu za to pa je rekla da je kod prvorotkinja moguće da se i nakon 20 tjedna krenu javljati prvi pokreti ali da nije razlog za brigu ako do 20 tjedna ne budem osjećala ništa, sve je individualno kod svakog drugačije.
Joooj hvala što si napisala :) Mislim, znam da se do 20 tj. ne mora niš osjetiti, ali lakše je i ljepše kad netko podijeli iskustvo. Ja ništa ne osjećam još. Da nemam trbuh (inače sam bila ravna) i noćna pišanja, ne bi rekla da sam trudna. Od opreme i odjeće isto još nemam niš. Isuse pa ja kad ovo čitam, ispada da od ničega nemam ništ. No ajde stalno me dolje bolucka nešto. E sad, upravo zbog tih bolova ja se baš ne usudim *eksati, neka blokada mi se stvori. Zadovolji se na razl.načine i to je ok, ali pričam.baš o penetraciji. Kak ste vi s odnosima? Prva 3mj.od mučnina i sl.nisam imala želju, ali poslije da.
Iskreno ja se ne usudim!! Imala sam dugo krvaruckanja pa kao hematomic pa miomic!! Vise nista id toga hvala dragom Bogu nemam za miom ne znam nikad mi ga doktor vise nije spomenuo!! U mene je usa toliki strah od svega da ja se bojim imat odnose i bila bi totalno pokocena🤣evo sad imam ova stezanja, pritisak.. imam zelju ali nemam hrabrosti!! Ocu li imat do kraja ne znam za sad mi je pada na pamet!! Kuz je svjesan svega i tako ni jedan ni drugi ne pomisljam na to🤣ko zna do kraja trudnoce😬
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji