Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    18. Siječanj 2025. 13:45

petrucika

Cure neka me netko prosvijetli znaci kupili smo kolica cibex eos lux a nasla sam od cibexa jaje koje se zove Z size molim vas koje ja sad adaptere trebam kupiti ovako kako mi se zovu bas kolica ili kako se zove jaje!! Nisam umala do sad kolica s adapterima i totalno sam zbunjena s ovim!! Molim pomoc tko je upucen jer da ne bi krive 

https://www.magicbaby.hr/cybex-adapteri-eos-lux-black.html?srsltid=AfmBOoqNkMZJtnKlatxRn9M-SizKlxMTUnHKef9TKSAUz_lJFu-x97qf ove vjv, provjeri u trgovini za svaki slucaj

2021. M 💗

ana0310
    18. Siječanj 2025. 13:48

Cybex adapteri Eos Lux - Black
    Opis proizvoda
    Neometano odvedite svoju bebu iz automobila na pločnik. Jednostavno upotrijebite ove adaptere za autosjedalicu da postavite bilo koju CYBEX autosjedalicu za dojenčad na okvir svojih Eos Lux kolica i pretvorite ih u praktičan sustav za putovanje.Prebacite se s vožnje na šetnju u nekoliko sekundi i uz minimalan napor – fleksibilnost u najboljem izdanju.Kompatibilni sa:Eos Lux kolicima
    Svim CYBEX autosjedalicama za dojenčad 0+

2021. M 💗

• Shoko
    18. Siječanj 2025. 13:58

Hvala vam za info oko andola.
    .
    Sjevanje i ja osjetim, a nekad i to pulsiranje koje kao da je od neke poze koja mi ne pase. Ako promjenim bok na kojem lezim brzo prestane.
    .
    Je li koga muce pristici? Ja sam ko pubertetu, a najgori su mi vrat i leđa 😏 

2021 💙

petrucika
    18. Siječanj 2025. 14:15

ana0310

Cybex adapteri Eos Lux - Black
    Opis proizvoda
    Neometano odvedite svoju bebu iz automobila na pločnik. Jednostavno upotrijebite ove adaptere za autosjedalicu da postavite bilo koju CYBEX autosjedalicu za dojenčad na okvir svojih Eos Lux kolica i pretvorite ih u praktičan sustav za putovanje.Prebacite se s vožnje na šetnju u nekoliko sekundi i uz minimalan napor – fleksibilnost u najboljem izdanju.Kompatibilni sa:Eos Lux kolicima
    Svim CYBEX autosjedalicama za dojenčad 0+

Hvala ti draga bas te sam i gledala to je to sto posto onda!!🙃

+ 10.10.

Piamia
    18. Siječanj 2025. 14:42

Cure jede li smrznuto voce? Onak tipa da ga ubacite u jogurt? Bas mi se jede nesto kiselo, a razmisljam kako to nije termicki obradeno i je li to opce sigurno :/

petrucika
    18. Siječanj 2025. 14:47

Piamia

Cure jede li smrznuto voce? Onak tipa da ga ubacite u jogurt? Bas mi se jede nesto kiselo, a razmisljam kako to nije termicki obradeno i je li to opce sigurno :/

Ali je smrtnuto tako da ia ko ima nesto tj ako je bilo sad vise nema!! Ja ne jedem ali da mi se jede ne vidim problem!!

+ 10.10.

lolola13
    18. Siječanj 2025. 15:07

Piamia

Ja sam jela na pocetku trudnoce. Kako su krenule mucnine vise mi ne pase ali da mi se jede pojela bi 😁 Ako ti je do kiselog a strah te onda si uzmi mozda neke agrume ili napravi limunadu. To znas da smijes 😊

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Maria31
    18. Siječanj 2025. 15:17

Piamia

Ja ga jedem često, sa zobenima, u smoothieju...Iskreno nije mi ni palo napamet da bi moglo biti problematično, pa rijetko koje voće koristimo termički obrađeno, bitno je da je oprano (ako već ne može biti oguljena kora).

Piamia
    18. Siječanj 2025. 16:03

Maria31

Piamia

Ja ga jedem često, sa zobenima, u smoothieju…Iskreno nije mi ni palo napamet da bi moglo biti problematično, pa rijetko koje voće koristimo termički obrađeno, bitno je da je oprano (ako već ne može biti oguljena kora).

Da ma slazem se ali ovo me muci tko zna kako je to oprano prije zamrzavanja. Kad cujem vas onda mi je lakse, valjda pretjerujem ja

Megyca
    18. Siječanj 2025. 16:52

Shoko

Hvala vam za info oko andola.
    .
    Sjevanje i ja osjetim, a nekad i to pulsiranje koje kao da je od neke poze koja mi ne pase. Ako promjenim bok na kojem lezim brzo prestane.
    .
    Je li koga muce pristici? Ja sam ko pubertetu, a najgori su mi vrat i leđa 😏

Shoko uhh mene od pocetka trudnoce, imala sam mozda 5 dana period da mi je bilo cisto lice i sad opet po obrazima bolne akne, ne mogu uopce lice na jastuk nasloniti😭 mazem lice cicaplast kremom a sestra (koja se bavi time) mi je rekla da je za trudnice sigurna azelaična kiselina za lice koja bi mi mogla pomoc iako jos nisam probala..
    Piamia mislim da nemas straha, a i uvijek mozes prokuhati i ohladiti jos ce dobiti onog finog soka :)

11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
    02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
    03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
    07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
    oplođenih, ET 1petodnevni ➖, 4🐧.
    09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
    07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
    13.01.2025. UZV- 🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.