Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ITM
    23. Listopad 2024. 10:50

U mene od simptoma ništa osim nervoznog mjehura i povećanog apetita🙈
    Ne veseli me dolazak mučnina nimalo 😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

jasamja
    23. Listopad 2024. 10:59

I ja sam i dalje bez simptoma 🤞 eventualno od jučer primjećujem češći odlazak na wc. Mučnine nemam i nadam se da će tako i ostati. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    23. Listopad 2024. 12:05

Cure da pitam moj dok kaze da je vrijednost 3.590 tsh u redu ….nije mi jasno jer dosta trudnica za tu vrijednost dobije terapiju evo ja nisan pametna?

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

ITM
    23. Listopad 2024. 12:19

petrucika

Cure da pitam moj dok kaze da je vrijednost 3.590 tsh u redu ….nije mi jasno jer dosta trudnica za tu vrijednost dobije terapiju evo ja nisan pametna?

Prvo i osnovno pitanje je viruješ li svom doktoru?
    Ako ne, uvik možeš privatno po drugo mišljenje...

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

petrucika
    23. Listopad 2024. 12:30

Mislite da bi bolje bilo misljenje dr ginekologa ili da odem po misljenje endokrinologa?po meni bolje strucno bas enokrinolog pa se mislim da ipak njega kontaktiram

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Leptirica_
    23. Listopad 2024. 13:17

petrucika

TSH nije jedini pokazatelj rada štitnjače i mijenja se tijekom dana. Da nekoliko puta u danu izvadiš TSH imala bi različite vrijednosti.
    Ti jesi u granicama, ali ako te to jako brine obrati se nekom dobrom endokrinologu za mišljenje da se malo oslobodiš stresa i panike.

petrucika
    23. Listopad 2024. 17:00

Ja sam se malo raspitala za taj tsh i ugl cula da sve preko 2.5 ide terapija.. kontaktirala sam dr ginekologicu koja mi je rekla da ako pijem terapiju da svakako nastavim ako ne za mj dana da bi trebalo prekontrolirat kompet vrijednosti stitnjace ..a na pitanje mog doktora da li treba bar kontrola ako je ovaj nalaz uredan rekao je ne treba nista… tako da mislim da cu promijiti ginekologa jer mi nakon ovoga ne uljeva neko povjerenje trenutno cu cekat pregled kod njega i onda ga izravno pitati za nalaz i ako mi ne bude tad to tooo sto ja ocekujem def cu minjat i ici privatno..

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Pake
    23. Listopad 2024. 17:31

Ja se od početka trudnoće kontroliram na Vuk Vrhovcu(sv klinika za dijabetes i endokrinologiji) jer inače imam problema sa štitnjačom i u trudnoći mi je samo dodatno podivljala. Vrijednosti po kojima se oni vode su za prvo tromjesečje do 2.5, za drugo i treće do 3.0. Ova tvoja vrijednost je povišena, ali ne mora biti da ti nešto nije u redu sa štitnjačom jer može biti povišena zbog trudnoće. Čudno mi je jedino što te ginekolog nije poslao dalje na obradu jer bi vjerojatno dobila tu najmanju terapiju i pala bi ti vrijednost sigurno. Nemoj se previše stresirati, opet kažem ova tvoja vrijednost nije pretjerano povišena, ali uvijek možeš tražiti uputnicu za endokrinologa ili otići po drugo mišljenje. Sretno svim curama, nek vam trudnoće budu školske i dosadne!! 😘

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

petrucika
    23. Listopad 2024. 18:28

Pake

Ja se od početka trudnoće kontroliram na Vuk Vrhovcu(sv klinika za dijabetes i endokrinologiji) jer inače imam problema sa štitnjačom i u trudnoći mi je samo dodatno podivljala. Vrijednosti po kojima se oni vode su za prvo tromjesečje do 2.5, za drugo i treće do 3.0. Ova tvoja vrijednost je povišena, ali ne mora biti da ti nešto nije u redu sa štitnjačom jer može biti povišena zbog trudnoće. Čudno mi je jedino što te ginekolog nije poslao dalje na obradu jer bi vjerojatno dobila tu najmanju terapiju i pala bi ti vrijednost sigurno. Nemoj se previše stresirati, opet kažem ova tvoja vrijednost nije pretjerano povišena, ali uvijek možeš tražiti uputnicu za endokrinologa ili otići po drugo mišljenje. Sretno svim curama, nek vam trudnoće budu školske i dosadne!! 😘

Hvala ti isto mi je rekla moja sestra koja zivi tu u zg i za moju vrijednost dobila je terapiju..ja sam u dalmaciji i neznan ocito ode vride dr pravila😂iscitala san i ja isto tako kako si ti napisala i sestra mi je prva to rekla i zato su mi se popalili alarmi al moj gonic kaze da je ok pa eto..ali ja cu na svoju ruku napravit kontrolu u neko skorije vrime def..

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    23. Listopad 2024. 19:05

Petrucika ne razumijem se u TSH ali se nadam da će ti se situacija riješit i da će ti neki doktor reći konkretne informacije pa da si na miru, sretno i javljaj nam novosti, možda se neka od nas nađe u istoj situaciji. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.