Probaj se ophstit ako je to 3,6 to je zbilja minimalno poviseno. Normalno je do 4,5 a u trudnoci vole da je do 2.5 jer stitnjaca ubrzano radi. Isto svaki doktor (iz mog iskustva) ima svoju politiku oko toga do kud je normalno u trudnoci.
Naravno jasno mi je sve…a to opustiti je zaista opcenito najteze😂😬hvala ti svakako na tvom iskustvu meni je znacilo mene je utjesilo 🙏javim se sutra svakako🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja sam većinom u proljetnim bebama, ali i vas znam pratiti mislim da ćete mi kroz koji tjedan biti možda bliže s tjednima. 🙂
Samo sam i ja htjela utješiti za tsh, meni isto u nalazu piše s točkom. Ja imam 1.076, a piše da su referetne vrijednosti od 0.38 do 5.33. Nisam još bila kod ginek da mi pregleda nalaze, ali mislim da je to ok i da ni tvoje nije petrucika nine prestrašno.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
5/2025 💙
Cure ja sam većinom u proljetnim bebama, ali i vas znam pratiti mislim da ćete mi kroz koji tjedan biti možda bliže s tjednima. 🙂
Samo sam i ja htjela utješiti za tsh, meni isto u nalazu piše s točkom. Ja imam 1.076, a piše da su referetne vrijednosti od 0.38 do 5.33. Nisam još bila kod ginek da mi pregleda nalaze, ali mislim da je to ok i da ni tvoje nije petrucika nine prestrašno.
Ma daa malo je poviseno al nadan se i ja da nije tako strasno kako sam ja odma na prvu dozivila inace san panicar plus ako mi se desi ovako nesto totalno nepoznato kod mene je to obda panika na najjace…ma kod tebe tek nije nista strasno kad usporedis s mojim nalazim tako da ne brini…vidis meni pise da je dozvoljena vrijednost do 4.200 tako da evo nezz ni sama kod tebe je opet drugacije 5.33…svakako se javi i ti nakon sto odes doktoru i svati i kod nas malo nismo daleko s tjednima🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika nije ništa strašno, ne moraš se brinuti 😊 vjerojatno ćeš dobiti Euthyrox 25 da ti padne ispod 2 ili 2,5 (kako koji dr), ali sve će biti dobro. Uz dobrog endokrinologa sve je lakše 😁
Evo ako te tješi ja imam Hashimoto i sve držim pod kontrolom uz doktora. Ovo mi je sada druga trudnoća.
Samo smireno i sve će biti dobro 😇
Može jedan update simptoma? Da li su vam počele mučnine/povraćanje? Kako se osjećate?
U strahu sam od prvog pregleda i nemam značajnije simptome...
Može jedan update simptoma? Da li su vam počele mučnine/povraćanje? Kako se osjećate?
U strahu sam od prvog pregleda i nemam značajnije simptome…
Ja imam glavobolju, trbuh me boli kao da trebam dobiti i često moram na wc. Isto kao i u prvoj trudnoći. Još nemam mučnine, ali prošli put su mučnine i povraćanje krenule oko 6. tjedna. Nadam se da će me ovaj puta to zaobići 🤞🏻
Meni su počele mučnine, ali bez povraćanja, nešto slično kao i u prvoj. Na wc idem stalno, al nemam grčeve kao da ću dobit, što sam imala u prvoj trudnoći. Nekako me ova mučnina "tješi" da je sve ok 🤷♀️
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Kod mene standardno cesti odlazak u wc,bolne dojke mozda malo vise izrazen apetit i boluckanje donji dio droba kao kad trebam dobit al mi to nekako krene vise popodne pa prema veceri to boluckanje pa nezz jel mozda jer vec ide kraj dana pa ono al realno nije da san nesto aktivna pa evo nisan kompetentna u tom djelu…ugl to je to nista dr.ni mucnine ni povracanje ni glava nista…ja imam tek za dva tjedna pregled 🤪triba izdrzati do dat …samo da bude sve ok…
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja sam upravo zvala mog ginica i sad cekam da mi se povratno javi sestra koja je rekla da mi stitnjaca po njenom to 3.590 nije nista strasno sto bi znacilo da me nece vjerojatno nigdi slati ali mi je rekla me povratno nazvat kad vidi s doktorom jer mi je i zeljezo otislo na 31 vrijednost a dozvoljena je 30… inace sam anemicna i prije mj dana mi je bilo 24 kako se i iva vrijednost popela pojma nemam pa evo cekam nazad poziv da vidim sto mi je ciniti…
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Super da nije ništa strašno, bit će to sve ok 🤗 zanimljivo da ti je tako skočlo, obićno žene muku muče sa manjkom.
27.05.25 ❤️💙
💙 5/2023
Sortiraj odgovore
Najstariji