Nanabana23 jako mi he zao radi cile situacije ali ne gubi nadu sad ce te rijesiti to pretragama i sretno u novi pocetak❤️🙏
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja sam danas vadila krv i urin izmedu ostalig i tsh koji mi je 3.590 znaci uzasnooo me strah nikad nisan imala problema sa stitnjacom tolika panika me uhvatila ako se koja susrela vec s takvim vrijednostima kroz trudnocu slobodno neka podili misljenje..sutra zovem doktora ovo sam nalaze vidila na portalu moje zdravlje…
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
NanaBanana, cure su sve već rekle što bih ja rekla. Pa ti na to želim poželjeti sreću i sretan ishod sljedeće trudnoće 🙏❤️
💙 5/2023
Cure ja sam danas vadila krv i urin izmedu ostalig i tsh koji mi je 3.590 znaci uzasnooo me strah nikad nisan imala problema sa stitnjacom tolika panika me uhvatila ako se koja susrela vec s takvim vrijednostima kroz trudnocu slobodno neka podili misljenje..sutra zovem doktora ovo sam nalaze vidila na portalu moje zdravlje…
U kojim je mjernim jedinicama? Jesi dobro procitala bas je 3590?
Curica 6/23 🩷
ml/UL 3.590 tako pise ….jedva cekam sutra da zovnem doktora jer me bas sokiralo iskreno…ono ni u snu jer nikad nisan nikakve probleme s njom imala …
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
NanaBanana23 jako mi je žao, prosla sam isto i to 3 puta i znam kako je. Moj savjet pored svih pretraga da uradis test na inzulinsku rezistenciju, jer inace ne daju ga kao mozes ostvariti trudnocu i nemas to. Zbog IR budu jako lose jajne stanice i plod se i ne razvija nego odma staje sa razvojem u samom pocetku. Ja sam vec na terapiji mjesecima i cekam kontrolu sa zelenim svjetlom za ponovni pokusaj.
E vidis,to bi se moglo ispitati...u svakom slucaju hvala vam cure na lijepim rijecima i zeljama i podrsci,ja cu vas pratit tu i tamo,ali sto ne znaci da mozda se vec iduci mjesec necu ponovo prikljucit 🤪 sto bi se reklo nije mama p*** rodila 🤦♀️🤣 nema odustajanja💪💪
ml/UL 3.590 tako pise ….jedva cekam sutra da zovnem doktora jer me bas sokiralo iskreno…ono ni u snu jer nikad nisan nikakve probleme s njom imala …
Bas sam pogledala svoje nalaze (zadnji 2.34- pisu tocka a ne zarez) i Ja ti msilim da su u labosu stavili na 3 decimale i da je to 3,590 sto uopce nije strasno i svjetojatno ces dobiti eutyrox 25 da se ispod 2.5 sto se vrlo brzo spusta. Nadam se da sam u pravu i da ce obicna tabletica sve rijeaiti brzo. Javi sto kaze dr sutra isto🤞
Curica 6/23 🩷
I Nanabanana zao mi je zbog spontanog. Sretno i da se cim prije opet prikljucis🤞
Curica 6/23 🩷
Bas sam pogledala svoje nalaze (zadnji 2.34- pisu tocka a ne zarez) i Ja ti msilim da su u labosu stavili na 3 decimale i da je to 3,590 sto uopce nije strasno i svjetojatno ces dobiti eutyrox 25 da se ispod 2.5 sto se vrlo brzo spusta. Nadam se da sam u pravu i da ce obicna tabletica sve rijeaiti brzo. Javi sto kaze dr sutra isto🤞
Hvala ti puno na ovom bar mala utjeha puno znaci stvarno ne znam nista o vrijednostima sto se tice tsh znam samo da je ovo poviseno i nije bas ideaono trenutno u mojoj glavi je prestrasno ja se nadam da nije tako nego samo moja vjecita panika🥺hvala puno draga i naravno da javim sutra❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Probaj se ophstit ako je to 3,6 to je zbilja minimalno poviseno. Normalno je do 4,5 a u trudnoci vole da je do 2.5 jer stitnjaca ubrzano radi. Isto svaki doktor (iz mog iskustva) ima svoju politiku oko toga do kud je normalno u trudnoci.
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji