Jutro svima, kod mene jutros jace smedjarenje nego inace. Popila duohastone i cekam da vidim di ce ic pa zovem dr.
Imala sam groznu noc, malenu ulovio zacepljen nos, place, smeta je, pa inhaliranje i usisivac, nosanje da se smiri i tako u krug. Nadam se da je neka zilica samo ili ostaci jer taman par dana nije bilo niceg.
Moguće da je od nosanja malene. Svakako prati situaciju i javi se doktoru ako treba i pokušavaj čim više ležati ❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Uhh, vidim da sam ja prva na redu za pregled 🫣 odlučila sam da ću ući tamo extra pozitivna, pa kako bude 💪
Ja sam isto napuhana, stalno si mislim tko će prvi nešto komentirati...za sada samo ja i dragi znamo za trudnoću.
1. Trudnoća ❌ 2023
2. Trudnoća ❌ 2024
5/2025 - IVF klomifen
Jutro svima, kod mene jutros jace smedjarenje nego inace. Popila duohastone i cekam da vidim di ce ic pa zovem dr.
Imala sam groznu noc, malenu ulovio zacepljen nos, place, smeta je, pa inhaliranje i usisivac, nosanje da se smiri i tako u krug. Nadam se da je neka zilica samo ili ostaci jer taman par dana nije bilo niceg.
Ja mislim da ti je to od napora od nosanja i opcenito noc je za tebe ocito bila previse…lezi i odmaraj koliko mozes javi se doktoru svakako i javi kako si 🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
KIM samo tako, hrabro i pozitivno! 🤗 jel imaš jos kakvih simptoma osim napuhanosti?
Žene koje imate već klince koliko su vam stara dječica?
💙 5/2023
Kim ma samo pozitiva, bit će sve uredu 😁
Tinchilina naša curka ima 4 godine, do poroda će imati 4 i pol, nešto malo više.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja imam troje cetvrto nam stize ako Bog da🙏 ..
14,12,6 godina ovo ce sad biti malo veca razlika ali ja sam jos uvik ajmo reci mlada iako ne bas tako mlada😂 ali osjetila sam zelju da zelim jos jednom proci to sve da ne zelim kad ostarim da kazem ma zasto nisan to jos jedno kad san mogla,uvik san mastala o velikoj obitelji o starosti kad oko stola skupimo se svi i da znam da je vridilo kad pogledam u njih…eto to je moja prica ❤️🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
14,12,6 godina ovo ce sad biti malo veca razlika ali ja sam jos uvik ajmo reci mlada iako ne bas tako mlada😂 ali osjetila sam zelju da zelim jos jednom proci to sve da ne zelim kad ostarim da kazem ma zasto nisan to jos jedno kad san mogla,uvik san mastala o velikoj obitelji o starosti kad oko stola skupimo se svi i da znam da je vridilo kad pogledam u njih…eto to je moja prica ❤️🥰
Wow jako lijepo i čestitke 🙂 nema ljepšeg i boljeg osjećaja nego kad vidiš složnu braću i sestre kako u mlađim danima tako i kad su stariji i već imaju svoje obitelji. Šta oni kažu na dolazak male bebe?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Wow jako lijepo i čestitke 🙂 nema ljepšeg i boljeg osjećaja nego kad vidiš složnu braću i sestre kako u mlađim danima tako i kad su stariji i već imaju svoje obitelji. Šta oni kažu na dolazak male bebe?
Hvala draga ajmeee oni su odusevljeni i ja kad vidim njih kako oni mene paze kako su njezni prema meni koliko se raduju u meni je sreca do neba sece ko kuca…sad imam tretman kraljice😂 pomazu mi u kuci sve sto god treba i cesto mi kazu mama ajde ti odmori mi ce mo to napraviti s obzirom da su dvi starije cure a namladi je decko on dode pa mi mazi drob i stalno pita:mama koliko je beba danas jel narasla🥰i tako ne mogu se zalit dobri su mi stvarno❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Moja je godinu i 4 mjeseca, tocno 2 god razlike ce bit nadam se🙏🤞
Za sad nema novog smedjeg💪
Kim sretno i drzim 🤞
Curica 6/23 🩷
Petrucika prekrasno i svaka cast. Velike obitelji su nekako postale prava rijetkost🥰
Curica 6/23 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji