Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    24. Listopad 2024. 08:51

greta10

Jutro svima, kod mene jutros jace smedjarenje nego inace. Popila duohastone i cekam da vidim di ce ic pa zovem dr.
    Imala sam groznu noc, malenu ulovio zacepljen nos, place, smeta je, pa inhaliranje i usisivac, nosanje da se smiri i tako u krug. Nadam se da je neka zilica samo ili ostaci jer taman par dana nije bilo niceg.

Moguće da je od nosanja malene. Svakako prati situaciju i javi se doktoru ako treba i pokušavaj čim više ležati ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• K.I.M
    24. Listopad 2024. 08:52

Uhh, vidim da sam ja prva na redu za pregled 🫣  odlučila sam da ću ući tamo extra pozitivna, pa kako bude 💪
    Ja sam isto napuhana, stalno si mislim tko će prvi nešto komentirati...za sada samo ja i dragi znamo za trudnoću. 

1. Trudnoća ❌ 2023
    2. Trudnoća ❌ 2024
    5/2025 - IVF klomifen

petrucika
    24. Listopad 2024. 09:03

greta10

Jutro svima, kod mene jutros jace smedjarenje nego inace. Popila duohastone i cekam da vidim di ce ic pa zovem dr.
    Imala sam groznu noc, malenu ulovio zacepljen nos, place, smeta je, pa inhaliranje i usisivac, nosanje da se smiri i tako u krug. Nadam se da je neka zilica samo ili ostaci jer taman par dana nije bilo niceg.

Ja mislim da ti je to od napora od nosanja i opcenito noc je za tebe ocito bila previse…lezi i odmaraj koliko mozes javi se doktoru svakako i javi kako si 🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    24. Listopad 2024. 09:19

KIM samo tako, hrabro i pozitivno! 🤗 jel imaš jos kakvih simptoma osim napuhanosti?
    Žene koje imate već klince koliko su vam stara dječica?

💙 5/2023

jasamja
    24. Listopad 2024. 09:39

Kim ma samo pozitiva, bit će sve uredu 😁
    Tinchilina naša curka ima 4 godine, do poroda će imati 4 i pol, nešto malo više. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    24. Listopad 2024. 09:45

Ja imam troje cetvrto nam stize ako Bog da🙏 ..
    14,12,6 godina ovo ce sad biti malo veca razlika ali ja sam jos uvik ajmo reci mlada iako ne bas tako mlada😂 ali osjetila sam zelju da zelim jos jednom proci to sve da ne zelim kad ostarim  da kazem ma zasto nisan to jos jedno kad san mogla,uvik san mastala o velikoj obitelji o starosti kad oko stola skupimo se svi i da znam da je vridilo kad pogledam u njih…eto to je moja prica ❤️🥰

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    24. Listopad 2024. 10:01

petrucika

14,12,6 godina ovo ce sad biti malo veca razlika ali ja sam jos uvik ajmo reci mlada iako ne bas tako mlada😂 ali osjetila sam zelju da zelim jos jednom proci to sve da ne zelim kad ostarim da kazem ma zasto nisan to jos jedno kad san mogla,uvik san mastala o velikoj obitelji o starosti kad oko stola skupimo se svi i da znam da je vridilo kad pogledam u njih…eto to je moja prica ❤️🥰

Wow jako lijepo i čestitke 🙂 nema ljepšeg i boljeg osjećaja nego kad vidiš složnu braću i sestre kako u mlađim danima tako i kad su stariji i već imaju svoje obitelji. Šta oni kažu na dolazak male bebe? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    24. Listopad 2024. 10:08

jasamja

petrucika

14,12,6 godina ovo ce sad biti malo veca razlika ali ja sam jos uvik ajmo reci mlada iako ne bas tako mlada😂 ali osjetila sam zelju da zelim jos jednom proci to sve da ne zelim kad ostarim da kazem ma zasto nisan to jos jedno kad san mogla,uvik san mastala o velikoj obitelji o starosti kad oko stola skupimo se svi i da znam da je vridilo kad pogledam u njih…eto to je moja prica ❤️🥰

Wow jako lijepo i čestitke 🙂 nema ljepšeg i boljeg osjećaja nego kad vidiš složnu braću i sestre kako u mlađim danima tako i kad su stariji i već imaju svoje obitelji. Šta oni kažu na dolazak male bebe?

Hvala draga ajmeee oni su odusevljeni i ja kad vidim njih kako oni mene paze kako su njezni prema meni koliko se raduju u meni je sreca do neba sece ko kuca…sad imam tretman kraljice😂 pomazu mi u kuci sve sto god treba i cesto mi kazu mama ajde ti odmori mi ce mo to napraviti s obzirom da su dvi starije cure a namladi je decko on dode pa mi mazi drob i stalno pita:mama koliko je beba danas jel narasla🥰i tako ne mogu se zalit dobri su mi stvarno❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• greta10
    24. Listopad 2024. 10:24

Moja je godinu i 4 mjeseca, tocno 2 god razlike ce bit nadam se🙏🤞
    Za sad nema novog smedjeg💪
     Kim sretno i drzim 🤞

Curica 6/23 🩷

• greta10
    24. Listopad 2024. 10:25

Petrucika prekrasno i svaka cast. Velike obitelji su nekako postale prava rijetkost🥰

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.