Jutro, Jasamja🤞🤞 da je to hematom.
Cure jel vam dr nakon prvog pregleda propisao jos i folacin onaj 5mg od jgl uz prenatal? Meni u proloj je a sad nije, da je dovoljno prenatal🤷♀️.
Keksolina dobrodosla🤞
Ja pijem 800mcg folata još od pripreme za trudnoću… Navodno je folat bolji od folacina.
U ovoj trudnoci dr mi je prepisao 5mg folcina i nikakve prenatal.. u prosle dvije sam uzimala prenatal, medutim u tim prenatal tabletama ima premalo folne.. i da, sa folnom se ne moze "predozirati".
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Moj prvi pregled je 8.11. Za sad idem kod svog socijalnog dr jer sam kod njega vec 17 godina i jako zadovoljna. Ako mi nece pasati kako vodi trudnocu onda cu privatno. Razmisljala sam privatno odraditi onaj anomaly scan 😊
Pišem te na listu 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Cure jel vam dr nakon prvog pregleda propisao jos i folacin onaj 5mg od jgl uz prenatal? Meni u proloj je a sad nije, da je dovoljno prenatal🤷♀️.
Keksolina dobrodosla🤞
Ja pijem 800mcg folata još od pripreme za trudnoću… Navodno je folat bolji od folacina.
Da, tako je meni rekla u ljekarni, kad sam tražila folnu, rekla je da ima folat i folacin, i kad sam pitala koja je rezlika rekla je da se folat brže razradi tako da sam uzela njega, od solgar.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Datumi pregleda
K.I.M. - 28.10.
Elza i Tea031 - 29.10.
Tinchilina - 31.10.
Emi25 i Greta10 - 4.11.
Jasamja - 5.11.
ITM i Petrucika - 6.11.
Lolola13 - 8.11.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
NanaBanana23 kako si nam ti? Kada imaš pregled danas? Javi nam se, mislimo na tebe 🤞❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Keksolina dobrodosla🤞
Meni je ja pijem folacin i prenatale
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
NanaBanana23 kako si nam ti? Kada imaš pregled danas? Javi nam se, mislimo na tebe 🤞❤️
Živa sam cure,samo utihnula sam ovih dana..jer znam šta ide..upravo sam u čekaoni čekam svoj red...ali hvala vam što mislite na mene ❤️
Kako si ti?kako napreduje 🤰?
Živa sam cure,samo utihnula sam ovih dana..jer znam šta ide..upravo sam u čekaoni čekam svoj red…ali hvala vam što mislite na mene ❤️
Sretno 🤞🤞
Ja odmaram i pazim se što više. Malo malo mi se pojave izljevi za što se nadam da je dobro i da se hematom prazni, odnosno nestaje.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Živa sam cure,samo utihnula sam ovih dana..jer znam šta ide..upravo sam u čekaoni čekam svoj red…ali hvala vam što mislite na mene ❤️
Sretno 🤞🤞
Ja odmaram i pazim se što više. Malo malo mi se pojave izljevi za što se nadam da je dobro i da se hematom prazni, odnosno nestaje.
Jesi bas provjerila sa doktorom jesu to hematomi ili ovako mislis?
Ja sam imala spontani i moram dalje na preglede zasto i kako,jer je ovo drugi puta vec da se desio...
Sretno 🤞🤞
Jesi bas provjerila sa doktorom jesu to hematomi ili ovako mislis?
Ja sam imala spontani i moram dalje na preglede zasto i kako,jer je ovo drugi puta vec da se desio…
Bolove nemam, tako da po tome je hematom.
Nadam se da će pronaći uzrok, i da će ti se situacija brzo riješiti i da ćete brzo imati bebicu u svom naručju 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji