Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • PikyB
    22. Listopad 2024. 08:21

ITM

greta10

Jutro, Jasamja🤞🤞 da je to hematom.
    Cure jel vam dr nakon prvog pregleda propisao jos i folacin onaj 5mg od jgl uz prenatal? Meni u proloj je a sad nije, da je dovoljno prenatal🤷‍♀️.
    Keksolina dobrodosla🤞

Ja pijem 800mcg folata još od pripreme za trudnoću… Navodno je folat bolji od folacina.

U ovoj trudnoci dr mi je prepisao 5mg folcina i nikakve prenatal.. u prosle dvije sam uzimala prenatal, medutim u tim prenatal tabletama ima premalo folne.. i da, sa folnom se ne moze "predozirati". 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

jasamja
    22. Listopad 2024. 08:36

lolola13

Moj prvi pregled je 8.11. Za sad idem kod svog socijalnog dr jer sam kod njega vec 17 godina i jako zadovoljna. Ako mi nece pasati kako vodi trudnocu onda cu privatno. Razmisljala sam privatno odraditi onaj anomaly scan 😊

Pišem te na listu 🙂 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    22. Listopad 2024. 08:38

ITM

greta10

Cure jel vam dr nakon prvog pregleda propisao jos i folacin onaj 5mg od jgl uz prenatal? Meni u proloj je a sad nije, da je dovoljno prenatal🤷‍♀️.
    Keksolina dobrodosla🤞

Ja pijem 800mcg folata još od pripreme za trudnoću… Navodno je folat bolji od folacina.

Da, tako je meni rekla u ljekarni, kad sam tražila folnu, rekla je da ima folat i folacin, i kad sam pitala koja je rezlika rekla je da se folat brže razradi tako da sam uzela njega, od solgar. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    22. Listopad 2024. 08:39

Datumi pregleda
    K.I.M. - 28.10.
    Elza i Tea031 - 29.10.
    Tinchilina - 31.10.
    Emi25 i Greta10 - 4.11.
    Jasamja - 5.11.
    ITM i Petrucika - 6.11.
    Lolola13 - 8.11.

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    22. Listopad 2024. 08:40

NanaBanana23 kako si nam ti? Kada imaš pregled danas? Javi nam se, mislimo na tebe 🤞❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    22. Listopad 2024. 08:42

greta10

Keksolina dobrodosla🤞

Meni je ja pijem folacin i prenatale

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

NanaBanana23
    22. Listopad 2024. 09:01

jasamja

NanaBanana23 kako si nam ti? Kada imaš pregled danas? Javi nam se, mislimo na tebe 🤞❤️

Živa sam cure,samo utihnula sam ovih dana..jer znam šta ide..upravo sam u čekaoni čekam svoj red...ali hvala vam što mislite na mene ❤️ 
    Kako si ti?kako napreduje 🤰? 

jasamja
    22. Listopad 2024. 09:05

NanaBanana23

jasamja

Živa sam cure,samo utihnula sam ovih dana..jer znam šta ide..upravo sam u čekaoni čekam svoj red…ali hvala vam što mislite na mene ❤️

Sretno 🤞🤞 
    Ja odmaram i pazim se što više. Malo malo mi se pojave izljevi za što se nadam da je dobro i da se hematom prazni, odnosno nestaje. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

NanaBanana23
    22. Listopad 2024. 11:06

jasamja

NanaBanana23

jasamja

Živa sam cure,samo utihnula sam ovih dana..jer znam šta ide..upravo sam u čekaoni čekam svoj red…ali hvala vam što mislite na mene ❤️

Sretno 🤞🤞
    Ja odmaram i pazim se što više. Malo malo mi se pojave izljevi za što se nadam da je dobro i da se hematom prazni, odnosno nestaje.

Jesi bas provjerila sa doktorom jesu to hematomi ili ovako mislis? 
    Ja sam imala spontani i moram dalje na preglede zasto i kako,jer je ovo drugi puta vec da se desio...

jasamja
    22. Listopad 2024. 12:16

NanaBanana23

jasamja

NanaBanana23

jasamja

Sretno 🤞🤞

Jesi bas provjerila sa doktorom jesu to hematomi ili ovako mislis?
    Ja sam imala spontani i moram dalje na preglede zasto i kako,jer je ovo drugi puta vec da se desio…

Bolove nemam, tako da po tome je hematom. 
    Nadam se da će pronaći uzrok, i da će ti se situacija brzo riješiti i da ćete brzo imati bebicu u svom naručju 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.